- Adım
- Gelecek
- Cihazım
- Mi pad 2
- Konular
- 0
H.kadioglu hocam telefonum Poco F3 telefona hyperos işletim sistemi güncellemesi gelmiş güncelleme esnasında başarısız olmuş ve sürekli başlatma ekranında dönüyor tekrar açılıyor ve çok ısınıyor. mi phone asistan ile global rom tekrar yüklemek için son orjinal global rom siteden indirdim ve yükle dedim program %100 yapıyor. Telefon %4.99 dan sonra işlemiyor ama programda yükleme devam ediyor. Program işlemi tamamladıktan sonra yeniden aynı hatayı alıyorum. Başlatma ekranı sürekli tekrarlıyor kapanıp açılıyor telefon. Yani hiçbir gelişme olmuyor.
Miphone asistan ile hyperos işletim sistemi yerine bir önceki miui işletim sisteminin global rom u indirdim yükle dedim ama sanırım geçmiş rom a dönmeye izin vermiyor. Telefon bootloader klidi açık değil. Bu durumda yardımcı olabilir misiniz?
Miphone asistan ile hyperos işletim sistemi yerine bir önceki miui işletim sisteminin global rom u indirdim yükle dedim ama sanırım geçmiş rom a dönmeye izin vermiyor. Telefon bootloader klidi açık değil. Bu durumda yardımcı olabilir misiniz?
Moderatör tarafında düzenlendi: