- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 163
Redmi note 9 miui 13 güncellemesi sonrası bootloop a girdi teknik destek için fiyat bilgisi almak istiyorum
özel mesaj ile bilgi verildi..Redmi note 9 miui 13 güncellemesi sonrası bootloop a girdi teknik destek için fiyat bilgisi almak istiyorum
model nedir keşke onuda yazsaydınızYeni telefon aldim bootloader kilidini açıcaktım fakat 7 gün dedi hemen açma şansınız var mı? Telefonda herhangi bir sorun yok sıkıntısız boot oluyor sadece erkenden kilidi açmak istiyorum
Redmi note 11model nedir keşke onuda yazsaydınız
Donanımsal zarar vermedilerse yapılır EDL moduna alabilmeniz lazım. Muhtemelen cihazın içinden geçti ve bu şekilde başından savdı sizi. EDL moduna geçmiyor olurmu emmc ölmüş arızalı cihazlar bile EDL port verir. Yeterki doğru işlem yapılsın test point noktaları sağlam olsun..Merhabalar hocam, Magisk uygulamasını yükledikten sonra yeniden başlattım ve telefon Red Mİ yazısına kaldı açılmadı. Ardından TWRP Üzerinden Formatlayıp ROM atmaya çalıştım ve ROM yüklenirken hata verdi. Telefonu yeniden başlattıktan sonra Sürekli Mİ yazısı gelip gidiyor. Telefoncuya götürdüğüm'de EDL moduna girmediği söylendi telefonun. Yapılabilir mi ? Note 9 Pro Telefonum.