- Adım
- Abdulsamet
- Cihazım
- Redmi Note 8Pro
- Konular
- 1
Tekrar teşekkür ederimemmc arızası maalesef tamiri yok..
Tekrar teşekkür ederimemmc arızası maalesef tamiri yok..
Redmi note 9 miui 13 güncellemesi sonrası bootloop a girdi teknik destek için fiyat bilgisi almak istiyorum.Teşekkürler.Özel mesaj ile bilgi verildi
Özel mesaj ile bilgi verildiRedmi note 9 miui 13 güncellemesi sonrası bootloop a girdi teknik destek için fiyat bilgisi almak istiyorum.Teşekkürler.
malesef elimizde parçası mevcut değil..Merhabalar ben de 11T var cihaz yere düştü ve elime aldığımda miu yazısına kadar gelip titreyip resetliyor sonra tekrar miu yazısına geliyor döngüye girdi kitlendi cihaz. 2 telefoncuya götürdüm ikiside anlamadı Bu sorunun neyden kaynaklandığını bilen var mı anakart temiz görünüyor yedek parçasınida bulamadık anakart değiştirelim desek oda yok Antalyadayim .yardımcı olabilecek biri var mı
Böyle bir sorunla daha önce karşılaştınız mı acabamalesef elimizde parçası mevcut değil..
düştükten sonra olduysa donanımsal arızadır. Arıza bulunmuyorsa yapacak bir şey yok. Her arıza tamir olmuyor maalesef.Böyle bir sorunla daha önce karşılaştınız mı acaba
Cevap için çok teşekkür ederim 11 T anakart şeması elinizde var sa belki tamir için yardımcı olabilirsiniz yeriniz Antalya da ise telefonu mu da getirebilirim sizedüştükten sonra olduysa donanımsal arızadır. Arıza bulunmuyorsa yapacak bir şey yok. Her arıza tamir olmuyor maalesef.
özel mesaj gönderdim.Xiaomi 11 T için elden IMEI repair işlemi yaptırabilir miyiz?
İstanbul'da iseniz yerinizi öğrenmek isterim..
21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi