Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

yusuf.f

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note10 5g
Konular
5
Telefonumu miui13 e güncelledim ve wifi bağlanmıyor yardımcı olur musunuz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Redmi NOTE 10 5g güncelleme sonrası tekrardan IMEI atıldı
güncellemeden dolayı değilde imei işleminden dolayı wifi çalışmıyor. tamirini gerçekleştiririz. özel mesaj ile bilgi veriyorum.

cskn_09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Xioami Note9pro
Konular
1
Herkese merhaba
Çözülememiş bir kamera problemim var ücret mukabilinde sorunumu çözebilecek birini arıyorum kamera değişimi yapıldı sonuç alamadım kısaca problemi anlatayım arka note 9 pro yurt dışı cihazı IMEI atıldı cihazımı kullanıyordum herhangi bir problem yoktu ama birden durduk yere arka kamera çalışmamaya başladı telefoncuya götürdüm kamera dediler değiştiler ama gene çalışmadı entegre dediler baktılar ısıtma mı yaptılar bilmiyorum olmuyor dediler teslim ettiler sonrasında başka bir yere götürdüm bana hurda anakart lazım kartım olmadığı için bakamıyorum dedi bulunduğum bölgede de bu telefonlardan anlayan kimse bulunmuyor o yüzden ücret mukabelenin de sorunumu çözebilecek bir arkadaş varsa cihazımı göndermek istiyorum

mfdemir2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
0
hocam selamlar, imei atılmış ve rootlu yurt dışı cihazı redmi note 9 cihazım bugün miui13 güncellemesinden sonra mi logosu gelip gelip başa dönüyor. Bootloadera girmiyor recovery mode'a geçmiyor. Ücretli onarım talep edecektim ama özel mesaj atmayı bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam selamlar, imei atılmış ve rootlu yurt dışı cihazı redmi note 9 cihazım bugün miui13 güncellemesinden sonra mi logosu gelip gelip başa dönüyor. Bootloadera girmiyor recovery mode'a geçmiyor. Ücretli onarım talep edecektim ama özel mesaj atmayı bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
özel mesaj ile bilgi verildi.

Üst Alt