Yetkili hesapla işlem yapılacak..masraf çıkarmerhaba yurtdışı mi 11 lite recovery mode kaldı.nv data is corrupted hatasından dolayı sürekli reboot oluyor..flash yaparken kazara bootloader kilitli kaldı..golabal rom yüklü efs yedekleri yok ne yazık ki..uzaktan destek olarak bana yardımcı olabilir miniz ?
Özel mesaj ile bilgi verildiMerhabalar. Note9 telefonum güncellemeden sonra açılmıyor. Mi görüntüsü geliyor sonra gidiyor. Açma kapama falan işe yaramıyor. Benzer sorunu yaşayanlar olmuş ve sorun uzaktan çözülebiliyormuş herhalde ücreti ile ilgili bilgi alabilir miyim?
Direnç işlemi hatalı..götürün kontrol etsinlerMerhaba, poco x3 pro yurt dışı telefonum var. Daha önce direnç değişimi yaptırarak imei artırmıştım ama telefona klon imei kullanılıyor mesajı gelince tekrar işlemi yaptırdığım telefonuya gidip eski telefonumun imeisini attırdım. Imei atıldı ama kamera uygulaması açılmıyor. Play store dan başka kamera uygulaması yükleyince de fotoğraflar siyah beyaz çıkıyor. Bu sorun nasıl çözülebilir
Ama direnç değişimindeki imei atıldığında sorun olmamıştı. Imei klon olduğunda tekrar imei attırmaya götürünce kamera sorunu oluştuDirenç işlemi hatalı..götürün kontrol etsinler