- Adım
- Baki
- Cihazım
- OnePlus 7T Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 62
72 saat bekledikten sonra kilidi açabilirsiniz. 72 saatlik süre başladığında rom değişmeniz, mi hesabından çıkış yapmanız, cihazı sıfırlamanız v.b. durumlarda 72 saat başa sarar. Kendi hatanızdan dolayı cihazı iade edeceğim demenize anlam veremedim. Verdiği hatada zaten 72 saat sonra tekrar deneyin yazıyor değil mi?Mi 5S Plus aldım. Global rom yüklüydü. Global developer (Miui 9 7.9.22) rom yükledim.
BL kilidini açmak için MI'den izin aldım. Mi unlock programıyla unlock etmek istedim. "Unlocking" aşamasında % 99'da durdu ve "Couldn't unlock" - "After 72 hoursof trying to unlock the device" uyarısı verdi. Forumlarda anlatıldığı gibi Çin devepoler romu yükleyip 72 saat sonra tekrar denediğimde olur diye düşündüm.
Telefon üzerinden bir çok rom yüklemeye çalıştım ancak hiç bir romu kabul etmedi. Sadece yüklü olan 7.9.22 sürümünü tekrar yükleyebiliyorum. Ne downgrade edebiliyorum ne de çin romlarını hatta ne de global romu yükleyebiliyorum.
Bu arada takip ettiğimde 72 saatlik sürenin sürekli düştüğünü görüp bekledim. Burdaki mesajlarda 72 saat konusunun yeni olduğu, süre dolunca açılacağı yazıyordu. Bunu görünce çin romlarına ihtiyaç kalmadığını düşündüm. Biraz önce 72 saatlik süre doldu ve ümitle unlock yapmak istedim ama maalesef 72 saat uyarısını tekrar aldım.
Bootloader kilidini açmanın bir yolu yoksa büyük hevesle aldığım cihazı üzülerek iade etmek zorunda kalacağım.
Bilenlerin yardımını beklerim. Teşekkür ederim.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi