arkadaşlar mi5 veya iphone se almayı düşünüyorum ama redmi pro cıkınca fikirlerim değişti antutu skorunu bulamadım sizce ne yapmalıyım mi5 i satamam diye cok aklıma yatmadı yoksa alacaktım
32 gb az gelebileceğini düşüyorsan 64 alYurt dışından 64 gb lık 1400 tl ye n11 den 1500 e garantili sizce hangisinden alayım
HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hafıza sıkıntısı olmaz gibime geliyor ben garanti yönünden dedim32 gb az gelebileceğini düşüyorsan 64 al
hafıza artmıyor
Güzel kardeşim sen ne bu telefonu araştırmışsın nede almaya gerçekten niyetin var. Çinden alınca ne garantisi Allah aşkına önce bi araştır telefonu öyle karar ver ne alıp ne vereceğine...Hafıza sıkıntısı olmaz gibime geliyor ben garanti yönünden dedim
Ben ne yazıyorum garanti yönünden diyorum cihazı kesin alacağım zaten bi sıkıntı olurmu diyorum 64 lükte boşu boşuna 100 tl verip 32 lik almıyayım diyorumGüzel kardeşim sen ne bu telefonu araştırmışsın nede almaya gerçekten niyetin var. Çinden alınca ne garantisi Allah aşkına önce bi araştır telefonu öyle karar ver ne alıp ne vereceğine...
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim yurt dışından telefon getirtmek yasak hiç mi bilmiyorsun.Ben ne yazıyorum garanti yönünden diyorum cihazı kesin alacağım zaten bi sıkıntı olurmu diyorum 64 lükte boşu boşuna 100 tl verip 32 lik almıyayım diyorum