arkadaşlar mi5 veya iphone se almayı düşünüyorum ama redmi pro cıkınca fikirlerim değişti antutu skorunu bulamadım sizce ne yapmalıyım mi5 i satamam diye cok aklıma yatmadı yoksa alacaktım
Hocam şimdi şöyle bir durum var ben elimde xiaomi var diyorum millet o ne diyor Çin mali diyor dandik diyor herkez senin benim gibi takip etmiyor teknolojiyi birde satacak olduğun zaman kimse ılımlı bakmıyor istersen snapdragon 821 olsunevet aslında eskiden daha iyiydi iphone değer kaybetmez denirdi ama o eski süksesini kaybetmeye başladı.piyasalar değişken.iphone neticede yarım altın değil elbet düşer
Hocam şimdi şöyle bir durum var ben elimde xiaomi var diyorum millet o ne diyor Çin mali diyor dandik diyor herkez senin benim gibi takip etmiyor teknolojiyi birde satacak olduğun zaman kimse ılımlı bakmıyor istersen snapdragon 821 olsun
Adamlar alışmış marka olduğu için -x- markalı bir ürünü alıp bir aya kalmadan şikayet etmeye. Sen doğru tercih yapıyorsun bırak onlar aynı koyunu gütmeye devam etsinler.Bu cihazı kullanan herkez,markayı bilmeyen biri sordumu hep aynı durumu yaşıyor.işte o nedir,çin malı,memlekette telefonmu kalmadı gibi gibi mal maaaaal sorular bu telefonu görüp kullanıp ve ben biraz açıkladığımda almak isteyenlerde oldu yardımcı oldum onlara aldık işte bootloader global rom vs vs
Bana da soruyorlar o ne diye markası yerine Çin malı diyorum. Birkaç bakıyorlar inceliyorlar. Fikirleri değişiyor iyiymiş falan diye. Yoksa niye Çin malı aldın vs diye yardırıyorlar. Markayı söyleyince de ne? O ne? Bi daha söyle diye sitemde bulunuyorlar
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aldığımda dediğine göre şuanda kullanıyorsun.Tüm Türkiye aynı espirileri mi yapar ya ahahahaha benim eşim bile bu espiriyi yaptı aldığımda
Aldığımda dediğine göre şuanda kullanıyorsun.
Şuanki yorumu ne ? Asıl önemli olan şuanki yorum
Ayrıyeten cihazın modeli ne ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dram ve komedi karışımı birşey olmuş işte buna hem güler hem ağlarımMİ4 kullanıyorum ilk başta küçümsedi sonra baktı felaket hızlı ve kibar bunu bana ver sen başka al demeye başladı 8 ay geçti hala aynı şeyleri diyor