arkadaşlar mi5 veya iphone se almayı düşünüyorum ama redmi pro cıkınca fikirlerim değişti antutu skorunu bulamadım sizce ne yapmalıyım mi5 i satamam diye cok aklıma yatmadı yoksa alacaktım
Mİ4 kullanıyorum ilk başta küçümsedi sonra baktı felaket hızlı ve kibar bunu bana ver sen başka al demeye başladı 8 ay geçti hala aynı şeyleri diyor
saolun bende aynı fiirdeydim biraz daha endişem azaldı bu home tuşu sıkıntılı gibi mi5 lerde sizce mi note 2 yi beklemeliyimiyim yoksa mi5 mi alayım 1550 1600 kadar maliyeti olacak en fazlabenimki daha beter. mi 5 aldım sattım mi note aldım 6.44" inç olan ikisinide gördü birini bana al diyip durdu neyseki iphone JB geldide rahatladım biraz.
Bana henüz kullanmak nasip olmadığı için bilemiyorum fakat home tuşu için pek nadir şikayet var diye biliyorum.saolun bende aynı fiirdeydim biraz daha endişem azaldı bu home tuşu sıkıntılı gibi mi5 lerde sizce mi note 2 yi beklemeliyimiyim yoksa mi5 mi alayım 1550 1600 kadar maliyeti olacak en fazla
Öyleyse şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim kardeşim.bende ondan korkuyorum bekleye bekleye telefon alamıcaz herhgalde en iyisi ben mi5 pro alayım mi5 i tanıdıktan 647gb lık modelini 1350 tl ye alacam iyimi
Kardeşim sen bu telefonu almaya niyetli misin ?sizce promu yoksa 64 lükmü 64 lüğü cok istemememin sebebi ortadan ikiye bölünür diye cünkü videolarda baktım pekte sağlam değil
Sıkıntı olmaz merak etme. Onu kırmayı başaranların uyguladığı güç ile birçok telefon kırılır, zarar görür hale illaki gelir.telefonu kesin alacağım ama bükülme sorunundan dolayı seramik alayım diyorum oda pahallı kacıyor biraz