arkadaşlar mi5 veya iphone se almayı düşünüyorum ama redmi pro cıkınca fikirlerim değişti antutu skorunu bulamadım sizce ne yapmalıyım mi5 i satamam diye cok aklıma yatmadı yoksa alacaktım
Şahsım adına onlara kafa tutabilecek özelliklere sahip ve ekside kalır yanı yok. Lakin, senin eksik bulduğun noktaları varsa dahi fiyat performans değerlendirmesine taabi tutarak değerlendirmen en mantıklı çözüm olacaktır.yani ama bi s7 edge htc 10 kadar olmasını beklerdim
saolun bende aynı fiirdeydim biraz daha endişem azaldı bu home tuşu sıkıntılı gibi mi5 lerde sizce mi note 2 yi beklemeliyimiyim yoksa mi5 mi alayım 1550 1600 kadar maliyeti olacak en fazla
saol kardeşim pro alacaktım vazgectim fiyatları tavan yapmış 64gb lık almayı düşünüyorum allah nasip ederse 1-2 hafta icinde alacağım bakalım cihaz beklediğim gibi cıkacakmı yurt dışından alacağım icin garantisi olmayacak delta servisinde ücretli olarak yaptırabilirmiyimal mi 5 bak keyfine derim ben.ne home tuşu hassas nede öyle bükülebilir.insanları yanıltıyolar soğutuyolar heves ettikleri şeylerden.öyle alıp eline var gücünle bükmeye çalışırsan nolur bilmiyorum ama hangi normal insan yaparki bunu ben mi 5 dışarda kaldırımda taklalar attırdım.bi kaç kere merdivenden düştü.tek kullandığım cam ekran koruyucu o da sağolsun bir kere değiştirdim.onun haricinde kılıf bile kullanmam nasıl olsa kılıf parasına aliexpress.com da arka kapağını satıyolar.demem o ki bekle bekle nereye kadar.mi note oyun oynarsan ısınır bu yüzden ben verip mi 5 aldım ama oyunla aram yok büyük cihaz severim dersen mi note alabilirsin.ısınması olmasa vermezdim çünkü bitmeyen bir pile sahipti
Yetkili arkadaşlar daha net bir cevap verebilirler fakat öyle bir ihtimalin mümkünatı yok diye biliyorum.saol kardeşim pro alacaktım vazgectim fiyatları tavan yapmış 64gb lık almayı düşünüyorum allah nasip ederse 1-2 hafta icinde alacağım bakalım cihaz beklediğim gibi cıkacakmı yurt dışından alacağım icin garantisi olmayacak delta servisinde ücretli olarak yaptırabilirmiyim
En yakın tamirciyehmm yani ekranı kırıldığında yada telefonu aldığım zaman teknik bir arıza cıktığı zaman nereye götüreceğim
Bu işi yapan arkadaşlar var. Sen önce bi telefonu al, kullan, sıkıntı olursa o vakit sitede istemediğin kadar yardımcı olacak kişi var.ben zaten şuan telefon tamircisinde calışıyorum zaten ama diyelim bunu i fi sorunu yada orta tuş sorunu cıktı bunun parcasını nasıl temin edicez yani sıkıntılı