Bende de aynı sorun var. Win10 64 bitbirşey sorucam benim cihaz fastboot moduna alınca bilgisayar görmüyor hatta önce görüyor sonrasında kopuyo sebei nedir acaba
Hocam bu twrp 9 pie ile uyumlu mu?
Pie için ayrı bir konu var hocam oradan indirebilirsiniz.
Rom - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Twrp Recovery ve Pie Firmware UNOFFİCİAL • [Pie 9.0 Uyumlu]
Twrp de temizle yazana bas.Hocam twrp yi flashlayip boot yaptım twrp açılıyor fakat hafıza sıfır gösteriyor telefon hafızasına attiklarimi bulamıyorum sorunu nasıl cozerim
Driverlari yükleyinbirşey sorucam benim cihaz fastboot moduna alınca bilgisayar görmüyor hatta önce görüyor sonrasında kopuyo sebei nedir acaba
Official twrp su an sıkıntılı o yüzden Pie uyumlu twrp deneyin.Hocam sağolun ama ben resmi twrp sormuştum. Aslına bakarsanız sorunum şu şekilde;
Telefon android sürüm 8 de iken Offical olan twrpyi kurduktan sonra simgelerin devamlı çentikte görünmesi için açılan konudaki zip dosyasını twrpden flashladım. Lakin telefon her açılışta twrp ekranında başlıyordu. En sonunda twrp üzerinden 9 pie ...328 beta sürümü yükledim. Bugün tekrar cesaret edip, tekrar zip yüklediğimde telefon devamlı twrp de açıldı. Acaba nerede yanlış yapıyorum? (Bu arada twrp üzerinden tekrar beta 328 sürümünü kurdum.)