Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Driver • Twrp • Root • Rom - Yükleme Anlatımı

davut83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
davut
Cihazım
zopo zp998
Konular
4
Herşey tamamlıyorum fakat custom rom yükleyip ve tekrar twrp den başka roma geçtiginde twrp bozuluyor ekrana dokunma sıkıntılı oluyor kaydırma çubugu hiç işlemiyor ne yaptıysam düzeltemedim birde twrp den aldıgım yedek geri yüklerken kırmızı hatalar veriyor hiç hatasız yüklesem dahi cihaz açılmıyor temiz yedekte dahi mecbur mi flaşla rom yüklemek zorunda kalıyorum

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Herşey tamamlıyorum fakat custom rom yükleyip ve tekrar twrp den başka roma geçtiginde twrp bozuluyor ekrana dokunma sıkıntılı oluyor kaydırma çubugu hiç işlemiyor ne yaptıysam düzeltemedim birde twrp den aldıgım yedek geri yüklerken kırmızı hatalar veriyor hiç hatasız yüklesem dahi cihaz açılmıyor temiz yedekte dahi mecbur mi flaşla rom yüklemek zorunda kalıyorum
Hangi twrp kullanıyorunuz, Custom Aosp Rim yüklemeden önce 8.1-9.0 FW Firmware yüklemeyi unutmayın..

davut83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
davut
Cihazım
zopo zp998
Konular
4
Kardeşim konuda vermikleri pitblack twrp kullanıyorum araştırmalarımda söylediginiz gibi bir konu buldum rom yüklemeden öncesinden firmware uygulamasınıda yaptım burdaki konuyu tam anlamıyla açıklamalardaki gibi uyguladım kalıcılıkta ve şifrelemede sıkıntı yok fakat en çok canımı sıkan yedegi geri yüklemek istedigimde ya hata oluyor yada yüklesede cihazı açmıyor sürekli mi ekranı yeniden başlayıp duruyor rom yüklemeye korkar oldum çünkü herşeyi sil baştan tekrar yapıyorum

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Kardeşim konuda vermikleri pitblack twrp kullanıyorum araştırmalarımda söylediginiz gibi bir konu buldum rom yüklemeden öncesinden firmware uygulamasınıda yaptım burdaki konuyu tam anlamıyla açıklamalardaki gibi uyguladım kalıcılıkta ve şifrelemede sıkıntı yok fakat en çok canımı sıkan yedegi geri yüklemek istedigimde ya hata oluyor yada yüklesede cihazı açmıyor sürekli mi ekranı yeniden başlayıp duruyor rom yüklemeye korkar oldum çünkü herşeyi sil baştan tekrar yapıyorum
Hangi Rom ve Twrp yi kullanıyorsunuz, önerim Twrp Unofficial v6 ve Pitchblack Twrp R3 sürümleri

davut83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
davut
Cihazım
zopo zp998
Konular
4
Kardeşim öncelikle ilgi gösterdigin için teşekkürler romum şuan global 10.2.2 twrp şuan pitchblack 2.9 konudaki sürüm diger twrp denemiştim yani team win 3.1.1.0 olanı ondada yedek almada sıkıntı yapmıştı sizin önerdiginiz unofficial v6 forumda mevcutmu denedinizmi yedek geri yüklemeyi acaba

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Kardeşim öncelikle ilgi gösterdigin için teşekkürler romum şuan global 10.2.2 twrp şuan pitchblack 2.9 konudaki sürüm diger twrp denemiştim yani team win 3.1.1.0 olanı ondada yedek almada sıkıntı yapmıştı sizin önerdiginiz unofficial v6 forumda mevcutmu denedinizmi yedek geri yüklemeyi acaba
Ben sorun yaşamadım Twrp de yedek almada bir daha deneyin bakalım.

gizli bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
salih
Cihazım
redmi note 6
Konular
0
ben yapamadım lüfen yardım edin yaa
twrp yi açalım diyor nereyi açıcaz lütfen yardım edinnnn

harun2001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
0
picth balcak recovery yükledinten sonra installation finished rebooting into picthBlack recovery kısmında kalıyor. Altan sürekli knoktalar geçiyor ne yapmam lazım. Kapatıp açınca tekrar eski fastboot ta açılıyor.

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
picth balcak recovery yükledinten sonra installation finished rebooting into picthBlack recovery kısmında kalıyor. Altan sürekli knoktalar geçiyor ne yapmam lazım. Kapatıp açınca tekrar eski fastboot ta açılıyor.

cihazınızda hangi rom var?

Üst Alt