Ama temizlersem tekrar içindekiler silinicek .. ve tekrar atmam gerekecek .. sonra twrp yi tekrar flash licam yine sıfır gösterecek .. kısır döngüye girmez miTwrp de temizle yazana bas.
Sonra alttan oku saga cek. Hafıza normale döner.
Yukarıdaki twrp yi kuramayan arkadaşlarin Dikkatine.
Bizim cihaz a twrp kurmak icin bilgisayar dan ilk kurduğunuz da twrp yi.
Twrp ekrani gelince yükle yazana basip twrp img olan recoveryi imaj olarak yukletmelisiniz.
Hemen ardindan dm werity yuklemelisiniz.
Hemen arkasından Twrp zip yuklemelisiniz. Bu sonuncu zip li olani yukleyince cihaz otomatik twrp den acilacak. Açıldığında şifre ekrani gelmeyecek. Ve twrp kalici olmuş olacak.
Dahili depolama sıfır mb gosterir ise temizle ye basip alttan oku sağa kaydirin tamamdir..
Şurayada Not ekliyeyim.
Global rom ve Global Beta Rom ( sadece bu ikisinin recovery versiyon u) twrp den yüklediğiniz de . Hemen Magisk ile root yapmaz isenin Twrp silinir. Orginal (Stock) recovery e döner.
O bir kereye mahsus silinir. Hafıza normale dönünce atin. Twrp de iken baglaya basin.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alttan oku sağa kaydiriyoruz da PC den dahili hafızaya attığımız dosyalarda siliniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alttan oku sağa kaydiriyoruz da PC den dahili hafızaya attığımız dosyalarda siliniyor
Kullandığınız twrp eski sürüm.Hocam herşeyi harfiyen yaptım ama zip dosyasını yüklerken kaydirmali kisimda kaldım kaydirmayi yapıyorum yarıdan sonra kaymiyor bana bı çare
Link alabilir miyim kardeşimKullandığınız twrp eski sürüm.
Dun yenisi çıktı konuya eklendi. Onu yüklemelisiniz.
Rom taban yeni twrp eski. Onun için kaydırma çubuğu işlem yapmaz.
Link alabilir miyim kardeşim