bu işlemleri yapamadım yardımcı olabilecek olan varmı acabaŞimdi iseLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirİndiriyoruz.
konu hala güncel ise burada ki dosyayı indiremiyorum. cihazı normal olarak güncellerken reboot-wipe data-connect with MIAssistant ta kaldı:/
yardımcı olabilecek var mı acaba
Google a qpst yazıp indirebilirsiniz.Şimdi iseLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirİndiriyoruz.
konu hala güncel ise burada ki dosyayı indiremiyorum. cihazı normal olarak güncellerken reboot-wipe data-connect with MIAssistant ta kaldı:/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu işlemleri yapamadım yardımcı olabilecek olan varmı acaba
Bl kilidiniz açıkmı hocam?Şimdi iseLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirİndiriyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu işlemleri yapamadım yardımcı olabilecek olan varmı acaba
açık mı kapalımı bilgim yok. nasıl öğrenebilirm? cihazı facebooktan hat tak kullan şeklinde almıştımBl kilidiniz açıkmı hocam?
Cihazı yeniden başlattığınızda logonun altında unlocked yazıyormuyduaçık mı kapalımı bilgim yok. nasıl öğrenebilirm? cihazı facebooktan hat tak kullan şeklinde almıştım
yazmıyor hocam. kendi kendine açılıp kapanıyo cihaz main menu kkısmına geliyo. kapatamıyrum da cihazı. sinirimi bozdu.Cihazı yeniden başlattığınızda logonun altında unlocked yazıyormuydu
Main menude mi assistan diye bir yer olması lazım ordan rom atabilirsiniz recovery zip olan rom fastboot değilyazmıyor hocam. kendi kendine açılıp kapanıyo cihaz main menu kkısmına geliyo. kapatamıyrum da cihazı. sinirimi bozdu.