hocam edl mode a alabılıyorum, ama QFIL VE MI FLASH hata verıyor, qfıl sahara hatası verıyor romu yuklemıyor, mı flash ıse cannot receıve hello packet hatası verıyor yıne yuklemıyor.
Merhaba üstad, bu forumda bilenler destek olmayı bırakmış, para kazanmaya bakıyor. O yüzden işimize bakalım, Qfill de rom dosyasını program files (x86)/quallcomm/qfill/bin içine atıp dosyaları oradan gösterince sorunun çözüleceği yazıyor, versiyon 2.0.3.5 te bu halloluyor ama bu sefer de sistem dosyayı bulamıyor hatası veriyor. uninstaller yapan bir kurulum dosyası buldum, (linkini yazmak için arıyorum ama henüz bulamadım) tamamen silip yerine 2.7.480 i kuruyor ama onda sistem dosyayı bulamıyor hatası gidiyor, yerine tekrar sahara hatası geliyor. Ama bu meyanda bayağı bir şey yükledi
videodaki eleman sahara hatasından sonra tekrar download 'a tıklıyor , onda yüklüyor ama bende olmadı. Bu arada qfill de wait 3 seconds dedikten sonra kilitlenince artık edl mod açana kadar kök söktürüyor, elli tane şey deniyorum, bir yandan test point yaparak yok pil soketini söküyorum, yok ekran soketini söküyorum, yok açma butonuna 20 saniye basılı tutuyorum vs. bir şekilde açıyor ama henüz nasıl açtırabildiğimi anlayamadım...
Paylaşmak istedim, belki sizde çözüm olur.