Cihazınızın arka kapağını sökerek almanız gerekiyor.Youtube üzerinde örnek birçok video mevcut.Redmi Note 5 edl veya testpoint yazarak aratın.Edl moda aldıktan sonra normal bu konuda anlatıldığı gibi çin sürümü romu yükleyerek cihazı çalışır hale getirebilirsiniz.edl moduna nasıl alıcam ?
aynı sorun bende varhocam cannot receıve hello packete nasıl bır cozum bulabılırım ? cıhazı edl moduna alabılıyorum drıverlerın ghepsı yuklu
hocam edl mode a alabılıyorum, ama QFIL VE MI FLASH hata verıyor, qfıl sahara hatası verıyor romu yuklemıyor, mı flash ıse cannot receıve hello packet hatası verıyor yıne yuklemıyor.Cihazınızın arka kapağını sökerek almanız gerekiyor.Youtube üzerinde örnek birçok video mevcut.Redmi Note 5 edl veya testpoint yazarak aratın.Edl moda aldıktan sonra normal bu konuda anlatıldığı gibi çin sürümü romu yükleyerek cihazı çalışır hale getirebilirsiniz.
Yani qfil de batarya takmayarakmi flashladiniz? Bende ayni hatayi aliyorumsorunu testpointinbatarya filmini sokerek cozdum ce bin romunu yukledim, yardim etmediginiz icin tesekkurler
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
batarya entegreyi cikarip testpoint yap, qfil de port olara goruyor, batarya bostayken qfil ile çin stabil miui 9 rom atabilirsin, rom yukleme bitince bataryayi tekrar bagla , reboot atYani qfil de batarya takmayarakmi flashladiniz? Bende ayni hatayi aliyorum