Rom Xiaomi MiMax3 - MIUI10 Pie MIUI.Pro rom Özellikleri ve yükleme detayları

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
En sonunda MIUI.Pro ile aramıza döndüğünüze sevindim..henüz daha yeni olmasına rağmen, nasıl, beğendiniz mi MIUI.Pro romu?

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Teşekkür ederim abi. Stock roma göre daha hızlı olduğu kesin daha kurulumları bitiremedim mesaim daha bitmediği için detaya bakamadım. Ama gerçekten hızlı. Ayrıca 3 parti uygulamaların hafiza kartına veri yazdıktan sonra 0mb görünmesi bu romda yok total commander ile bir deneme yaptım. İdm ilede bir deneyeceğim . Bu noktada benim için önemliydi. Kullandıkça daha çok şey göreceğiz.

valla hocam sizinki hafif ölmus dıyebılırız (:|:(..max 3 te nasıl kurtarılıyor pek bılgım yok;ama bununla ılgılı konular var ust sıralarda..ben en son redmı 5 plus ı brıck etmıs,sonrasında da karnını yarıp cımbızla amelıyat ederek zor hayata dondurmustumhaha--..bu nedenle bıraz staj yapıp bılgı sahıbı olmadan custom rom işlerine bulasmayı dusunmuyorum,sımdılık twrp ve root bana yeterlı..her ne kadar yazılıp tarıf edılse de herkes aynı netıceye ulasamıyor..moustache~~8-|lalala~~

Hocam aslına bakarsanız ben stock romda sıkıntı yaşadım. Sorun twrp nin dahili hafızayı görmemesi. Çözüm format data. Ama her format data sonrası cihaz hiç bir şekilde açılmadı. Defalarca miflash ile temiz kurup denedim. Yani aslında hep stock romda kalıp hafızayı gösterme derdine düştüğümden sorun çıktı. Mi.pro 2 ci de yükledim. İlkinde cihazı başlatıp sonra magisk manageri yüklemek yerine direk magisk flashlamam kaynaklıydı.

Hala daha stock romda neden format data sonrası böyle bir sıkıntı oluyor anlamadım ve kafama acayip derecede takıldı. Biraz daha bilgilendiğim zaman bu konuya tekrar bakacağım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-12-24-20-28-19-820_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-12-24-20-28-19-820_com.android.settings.png
    235,8 KB · Görüntüleme: 24

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
Teşekkür ederim abi. Stock roma göre daha hızlı olduğu kesin daha kurulumları bitiremedim mesaim daha bitmediği için detaya bakamadım. Ama gerçekten hızlı. Ayrıca 3 parti uygulamaların hafiza kartına veri yazdıktan sonra 0mb görünmesi bu romda yok total commander ile bir deneme yaptım. İdm ilede bir deneyeceğim . Bu noktada benim için önemliydi. Kullandıkça daha çok şey göreceğiz.

Hocam aslına bakarsanız ben stock romda sıkıntı yaşadım. Sorun twrp nin dahili hafızayı görmemesi. Çözüm format data. Ama her format data sonrası cihaz hiç bir şekilde açılmadı. Defalarca miflash ile temiz kurup denedim. Yani aslında hep stock romda kalıp hafızayı gösterme derdine düştüğümden sorun çıktı. Mi.pro 2 ci de yükledim. İlkinde cihazı başlatıp sonra magisk manageri yüklemek yerine direk magisk flashlamam kaynaklıydı.

Hala daha stock romda neden format data sonrası böyle bir sıkıntı oluyor anlamadım ve kafama acayip derecede takıldı. Biraz daha bilgilendiğim zaman bu konuya tekrar bakacağım.

aynı sorun bende de var..ama bu cıhazla ya da kartla ılgılı degıl; and. 8 ıle alakalı bir problem..hafıza kartına bıraz buyuk boyutlu dosya kopyaladıgım ya da tasıdıgımda dosya boyutu 0kb gorunuyor;cıhazı restart ettıgımde gercek boyut belırıyor..oncelerı bunun hafıza kartı ıle ılgılı bir sorun oldugunu sanmıstım ama oyle degılmıs..sımdılık cozumu yok sanırım,andr.9 da cozerler mutlaka..

farklı bır seye cevap vermısım..sızın sorunun cozumu basıt,cıhaz hafızasını mount etme sorunu olmayan twrp flashlayın..bende bırkac twrp denedım ama sonunda skorpı hocanın tavsıye ettıgını denedım sorun cozuldu..
(11-25-2018)twrp_v323-2_nitrogen_nijel8-MOD.img adlı twrp yi bulun sorun cozulecek..(hatta aramakla ugrasma,telegram ı kontrol et;))

Son düzenleme:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
MIUI.Pro ROM, içinde bir çok özelleştirme ve modlar seçeneği bulunan, Custom rom tadında, ÇİN Gobal developer temel bazlı, Belaruslu geliştiriciler tarafından özelleştirdikleri haftalık güncellemeli bir Rom'dur..

Tüm Kaşınanlara ve Yenilik Arayışında olan Mi Max 3 kullanıcılarına Armağan olsun....
* Çin haftalık sürümü temelinde toplandı (Çin Dev.)
* Kendi depo yazılımı ve yamaları
* Optimize edilmiş sistem kaynakları ve güç tüketimi
* Minimum gerekli olan Google servisleri
* Genişletilmiş yeniden başlat menüsü
* Genişletilmiş widget'lar ve kaynaklar içeren M8 Hava Durumu uygulaması
* Telif hakkı olan duvar kağıtları, temalar ve stiller
* init.d'yi desteği
* Busybox
* Build.prop tweaks
* Sony Xperia klavye
* Bağımsız ayarlar
* Gelişmiş masaüstü ayarları (gölgeler, başlıklar, simge yansımaları,klasörler otomatik kapanış
* Masaüstünde hareket seçenekleri)
* Değiştirilmiş ve stok çevirici uygulaması olan "Telefon" (çağrı kurulumu sırasında ekranın maksimum aydınlatması dahil edilerek çağrı eylemin sona ermesi)
* Bir telefon görüşmesi yapmadan önce SIM kartı seçme
* Arama yaparken tam ekran resmini ekleme imkanı
* Aramanızda varsayılan fotoğraf seçimi
* Arama dizesini "Rehberim" ve "Gruplar" ı rehberlerde ve çeviricide gizleme imkanı
* Çağrı kaydı kalite ayarları
* Gelişmiş ağ yapılandırma türü seçimi
* Akıllı mobil şebeke - SMARTNET
* Arama sırasında ağ kurulum türleri
* Bağlantı sayaçları
* Gelişmiş Ayarlar Pil göstergesi
* Şarj cihazını bağlarken ve çıkarırken ses çıkarmasını açma/kapama
* Renk paletinden LED rengini manuel olarak seçme olanağı
* iOS durum çubuğu stili
* Ayrı hacim ve arama bildirimi açılır penceresi
* Metnin rengini yüzde olarak ayarlama yeteneği (varsayılan olarak eğimi)
* Durum çubuğundaki simgeyi gizleme / gösterme seçeneği
* Perdeleri açtığınızda anahtar panelinin görünümü (işbirliği halinde)
* Bildirim alanındaki ekran parlaklığı panelini gizleme becerisi
* Bildirim alanındaki arama çubuğunu gizleme imkanı
* Ağ türünü seçtiğinizde pop-up mesajı "sadece 3G"
* uygulamanızı bekletme fonksiyon tuşlarına kurma özelliği
* sonsuz kaydırmalı masaüstleri
* tviki kamera (çekim modları ve 4k zaman ekran çekimi, gürültü azaltma vb.)
* Bildirim alanında anahtar sayısının ayarlanması
* Özel Animasyon açılır pencere bildirimleri
* Yandex tarayıcısında arama yapın
* Ekrandaki herhangi bir yerde, herhangi bir hareketi atayabilme yeteneği ile hareketleri
* Animasyon ve İnterpolasyon listeleri (görsel efektler)
* Ekran kapanma animasyonu
* ekranın köşeleri yuvarlatılmış
* A-GPS ayarları
* Yüz tanıma(Face ID)
* ve daha fazlası…
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı...

Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın....
  1. MIUI.Pro ROM u indirin ve dahili belleğe veya SD karta aktarın.
  2. Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
  3. TWRP kurtarmasında, Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
  4. TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız MIUI.Pro ROM Zip dosyasını seçin.
  5. .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız. Özel ROM yükleme işlemini başlatmak için ekranın alt kısmında. Bu biraz zaman alabilir.
  6. ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve install kısmına geri gelerek ek'teki no-verity-opt-encrypt-5.1(1) fleşleyip reboot edin.
  7. Cihazın kurulumunu müteakiben Magisk Manager kurun ve TWRP den Magisk 18 yükleyip, cihazınızı reboot edin.
  8. Kesinlikle TWRP deki Backup ınızın datasını restore etmeyin, bir sürü sitem fonksiyonları durduruldu hatası verir....TWRP den rom yükleme öncesi full Nandroid Backup almadan önce, Titanium Backup dan yedek alın ve romu kurduktan sonra, yedeğini almış olduğunuz uygulamalarınızı geri yükleyin....Başlatı ayarları için de ayarların içinden yedek alın
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler

*Konuda yer alan Anlatım tarafımca Mi Max 2 Cihazımda 18.12.2018 da denenmiş, çalıştığı doğrulanıp konuya eklenmiştir. Bende çalışan bir şey Sizde çalışmayabilir.
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm
üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İndirme Linkİ:

MIUI.Pro rom artık ücretli olduğu için, sızıntılarla haftalık bulduğumuz romu, TWRP üzerinden sadece Wipe/Advanced wipe dan Dalvik cache/ART ve cache yaparak, herhangi bir veri ve ayar kaybı olmaksızın, mevcut romun üzerine yükleyebilirler (Dirty Flash)

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Hocam bu no verity zip i ne işe yarıyor. Ben hiç yüklemiyorum da ????

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
aynı sorun bende de var..ama bu cıhazla ya da kartla ılgılı degıl; and. 8 ıle alakalı bir problem..hafıza kartına bıraz buyuk boyutlu dosya kopyaladıgım ya da tasıdıgımda dosya boyutu 0kb gorunuyor;cıhazı restart ettıgımde gercek boyut belırıyor..oncelerı bunun hafıza kartı ıle ılgılı bir sorun oldugunu sanmıstım ama oyle degılmıs..sımdılık cozumu yok sanırım,andr.9 da cozerler mutlaka..

Bu romda bu konu çözülmüş hocam denedim.

Ama benim format data konusuna takılmam hafıza kartı değil cihazın kendi hafızasının twrp de görünmemesi. Şöyle söyleyeyim twrp ye girin ve depolama seç diyin dahili hafıza 0mb hafıza kartıda kendi boyutunda görünür. Dahili hafızayıda görmesi için sıfır rom kurulumundan sonra format data yapmalısınız. Sizde bir bakar mısınız acaba?

Ayrıca rom gerçekten geçmeye değer hızlı ve istediğim özelliklerin bir kısmı var. Daha ayrıntıya inemedim. 1 2 resim bırakayım buraya. Denememi istediğin bir şey varda söylemen yeterli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu no verity zip i ne işe yarıyor. Ben hiç yüklemiyorum da ????

Romu yükledikten sonra cihaz açılmazsa bunu twrp ile yüklemelisiniz.

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
Bu romda bu konu çözülmüş hocam denedim.

Ama benim format data konusuna takılmam hafıza kartı değil cihazın kendi hafızasının twrp de görünmemesi. Şöyle söyleyeyim twrp ye girin ve depolama seç diyin dahili hafıza 0mb hafıza kartıda kendi boyutunda görünür. Dahili hafızayıda görmesi için sıfır rom kurulumundan sonra format data yapmalısınız. Sizde bir bakar mısınız acaba?

Ayrıca rom gerçekten geçmeye değer hızlı ve istediğim özelliklerin bir kısmı var. Daha ayrıntıya inemedim. 1 2 resim bırakayım buraya. Denememi istediğin bir şey varda söylemen yeterli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Romu yükledikten sonra cihaz açılmazsa bunu twrp ile yüklemelisiniz.

yazdıklarımı duzenlemıstım ,tekrar okursanız goreceksınız(tum hafızaların hazır olması ıcın formata gerek yok,cevabı oncekı mesajımda)

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
yazdıklarımı duzenlemıstım ,tekrar okursanız goreceksınız(tum hafızaların hazır olması ıcın formata gerek yok,cevabı oncekı mesajımda)

Hadi ya o kadar boşa mı uğraştım :D Neyse artık bu romu kurdum hocam :)

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
"Sürücüler" bölümüne erişim
wimpes
3-4 dakika

Sevgili kullanıcılar!

MiuiPro - MIUI kullanıcı arayüzüne dayanarak, Xiaomi cihazları için resmi donanım yazılımı geliştiricileri ve değiştiricileri tarafından oluşturulan uluslararası bir projedir.
Aygıt yazılımını tamamen kendi takdirine bağlı olarak ve kendi kullanımları için değiştirir, dönüştürür, ekler ve değiştiririz.
Değişikliklerimiz bir meta değildir ve bu nedenle hiçbir değeri yoktur. Onlar satılmaz ve satın alınmazlar. Hiçbirimiz teklif etmiyoruz ve özellikle de bellenimin kullanımını zorlamıyoruz.
Yaptığımız her şey tarihte iz bırakıyor. Ve bu web sitemizde tutulmalıdır - miuipro.info. Ve sitemiz - İnternetin engin uzağındaki küçük özel alanımız. Desteğiniz ve gönüllü katkılarınız sayesinde, kaynağımızı yüksek teknik seviyede tutabiliriz. Ve bu, bildiğiniz gibi, eğlence ucuz değildir ve sürekli dikkat gerektirir.
Bu bağlamda, çeşitli spekülasyonlar ve söylentilerden kaçınmak için bölgemizin bir kısmına erişimi kapatmaya karar verdik. Ancak sitenin ana kısmı tüm misafirlerimiz için açık kalacaktır.
Aynı zamanda, ürün yazılımımızı içeren kaynağın kısmı sınırlı erişime sahip olacaktır.

Ancak, en cömert müşterilerin dosya ve montajları içeren listeye erişimi için bir bonus olarak, bağış için açık olacak, 1,5 ay - 1 aylık bir süre boyunca ve 15 dolar ve daha fazla bir süre - 1 yıl

Size web sitemizin aynı bölümünde sadece gönüllü katkılarla destek verildiğini hatırlatırız. Müşterilerimizi tanımak için, 1,5 $ tutarında bağış yaptıktan ve uygun >>> Google form <<< formunu doldurduktan sonra teklif ediyoruz, ardından böyle bir kişiye dosya bölümüne erişim izni vermesi istenecek Web sitemiz

Not: Yorumlarda başarılı bir işlem alındığının ekran görüntüsünü web sitesindeki veya sosyal ağlardaki haberlere göndermenize gerek yoktur. Bu, birisinin yasadışı ve makul olmayan bir şekilde makbuzunuzu kendiniz / önünüzde kullanabilme riski yaratır. Doğrulama işlemini hızlandırmadığınızdan, birkaç kez tekrarlanan guglformu doldurmanıza gerek yok

PS2: Operasyon süresi olmayan çekler için geçerli değildir, bunları tanımlayamayız!

Kötü çek iyi çek

PS3: Google formunuzda var olmayan bir e-posta adresi belirtiliyorsa. posta, sonra bir ödeme sorunu durumunda, size alamadım gerçeği için hazırlıklı olun ...

PS4: ekip üyelerinin yüküne bağlı olarak katkılar testi yapılır ve 1 ila 72 saat arasında yapılabilir. Hafta sonları kontrol daha uzun yapılır, lütfen anlayışla davranın.

Bir kez daha mal ve hizmet satmadığımızı vurgulamak istiyoruz. Bizi desteklemek isteyen herkese yalnızca kaynak dosya depomuza ve montajımıza erişebiliriz. Tek zorunlu kural bu kaynağı ziyaret etmek, yalnızca üzerinde depolanan bireysel kullanım dosyalarıdır. Diğer bir deyişle, tüm dosyalarımız tarafından genel olarak kullanılmak üzere transfer edilmesi, satılması, verilmesi veya kamuya açık hale getirilmesi kategorik olarak yasaktır. Kişisel kullanım yalnızca cihazınızla sınırlıdır.
Anlayışınız için umut!

Adamlar buradan ödeme yapın diyor ama halen kurcalıyorum :)

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
"Sürücüler" bölümüne erişim
wimpes
3-4 dakika

Sevgili kullanıcılar!

MiuiPro - MIUI kullanıcı arayüzüne dayanarak, Xiaomi cihazları için resmi donanım yazılımı geliştiricileri ve değiştiricileri tarafından oluşturulan uluslararası bir projedir.
Aygıt yazılımını tamamen kendi takdirine bağlı olarak ve kendi kullanımları için değiştirir, dönüştürür, ekler ve değiştiririz.
Değişikliklerimiz bir meta değildir ve bu nedenle hiçbir değeri yoktur. Onlar satılmaz ve satın alınmazlar. Hiçbirimiz teklif etmiyoruz ve özellikle de bellenimin kullanımını zorlamıyoruz.
Yaptığımız her şey tarihte iz bırakıyor. Ve bu web sitemizde tutulmalıdır - miuipro.info. Ve sitemiz - İnternetin engin uzağındaki küçük özel alanımız. Desteğiniz ve gönüllü katkılarınız sayesinde, kaynağımızı yüksek teknik seviyede tutabiliriz. Ve bu, bildiğiniz gibi, eğlence ucuz değildir ve sürekli dikkat gerektirir.
Bu bağlamda, çeşitli spekülasyonlar ve söylentilerden kaçınmak için bölgemizin bir kısmına erişimi kapatmaya karar verdik. Ancak sitenin ana kısmı tüm misafirlerimiz için açık kalacaktır.
Aynı zamanda, ürün yazılımımızı içeren kaynağın kısmı sınırlı erişime sahip olacaktır.

Ancak, en cömert müşterilerin dosya ve montajları içeren listeye erişimi için bir bonus olarak, bağış için açık olacak, 1,5 ay - 1 aylık bir süre boyunca ve 15 dolar ve daha fazla bir süre - 1 yıl

Size web sitemizin aynı bölümünde sadece gönüllü katkılarla destek verildiğini hatırlatırız. Müşterilerimizi tanımak için, 1,5 $ tutarında bağış yaptıktan ve uygun >>> Google form <<< formunu doldurduktan sonra teklif ediyoruz, ardından böyle bir kişiye dosya bölümüne erişim izni vermesi istenecek Web sitemiz

Not: Yorumlarda başarılı bir işlem alındığının ekran görüntüsünü web sitesindeki veya sosyal ağlardaki haberlere göndermenize gerek yoktur. Bu, birisinin yasadışı ve makul olmayan bir şekilde makbuzunuzu kendiniz / önünüzde kullanabilme riski yaratır. Doğrulama işlemini hızlandırmadığınızdan, birkaç kez tekrarlanan guglformu doldurmanıza gerek yok

PS2: Operasyon süresi olmayan çekler için geçerli değildir, bunları tanımlayamayız!

Kötü çek iyi çek

PS3: Google formunuzda var olmayan bir e-posta adresi belirtiliyorsa. posta, sonra bir ödeme sorunu durumunda, size alamadım gerçeği için hazırlıklı olun ...

PS4: ekip üyelerinin yüküne bağlı olarak katkılar testi yapılır ve 1 ila 72 saat arasında yapılabilir. Hafta sonları kontrol daha uzun yapılır, lütfen anlayışla davranın.

Bir kez daha mal ve hizmet satmadığımızı vurgulamak istiyoruz. Bizi desteklemek isteyen herkese yalnızca kaynak dosya depomuza ve montajımıza erişebiliriz. Tek zorunlu kural bu kaynağı ziyaret etmek, yalnızca üzerinde depolanan bireysel kullanım dosyalarıdır. Diğer bir deyişle, tüm dosyalarımız tarafından genel olarak kullanılmak üzere transfer edilmesi, satılması, verilmesi veya kamuya açık hale getirilmesi kategorik olarak yasaktır. Kişisel kullanım yalnızca cihazınızla sınırlıdır.
Anlayışınız için umut!

Adamlar buradan ödeme yapın diyor ama halen kurcalıyorum :)

Bende bankaya kayıt açtım bir türlü ödeme yaptıramadım hocam :)

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
Bende bankaya kayıt açtım bir türlü ödeme yaptıramadım hocam :)
Ben halen uğraşıyorum :) Adamlar bizim bu kadar uğraştığımızi bilseler valla direk kredi kartı postu açarlar bize özel :)

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Ben halen uğraşıyorum :) Adamlar bizim bu kadar uğraştığımızi bilseler valla direk kredi kartı postu açarlar bize özel :)

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yada siz kullanmayın diyip hesabıda banlaya bilirler :D

Üst Alt