- Adım
- Tolga
- Cihazım
- Mi Max 3
- Meslek
- Jeodezi
- Konular
- 3
En sonunda MIUI.Pro ile aramıza döndüğünüze sevindim..henüz daha yeni olmasına rağmen, nasıl, beğendiniz mi MIUI.Pro romu?
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Teşekkür ederim abi. Stock roma göre daha hızlı olduğu kesin daha kurulumları bitiremedim mesaim daha bitmediği için detaya bakamadım. Ama gerçekten hızlı. Ayrıca 3 parti uygulamaların hafiza kartına veri yazdıktan sonra 0mb görünmesi bu romda yok total commander ile bir deneme yaptım. İdm ilede bir deneyeceğim . Bu noktada benim için önemliydi. Kullandıkça daha çok şey göreceğiz.
valla hocam sizinki hafif ölmus dıyebılırız ..max 3 te nasıl kurtarılıyor pek bılgım yok;ama bununla ılgılı konular var ust sıralarda..ben en son redmı 5 plus ı brıck etmıs,sonrasında da karnını yarıp cımbızla amelıyat ederek zor hayata dondurmustum..bu nedenle bıraz staj yapıp bılgı sahıbı olmadan custom rom işlerine bulasmayı dusunmuyorum,sımdılık twrp ve root bana yeterlı..her ne kadar yazılıp tarıf edılse de herkes aynı netıceye ulasamıyor..
Hocam aslına bakarsanız ben stock romda sıkıntı yaşadım. Sorun twrp nin dahili hafızayı görmemesi. Çözüm format data. Ama her format data sonrası cihaz hiç bir şekilde açılmadı. Defalarca miflash ile temiz kurup denedim. Yani aslında hep stock romda kalıp hafızayı gösterme derdine düştüğümden sorun çıktı. Mi.pro 2 ci de yükledim. İlkinde cihazı başlatıp sonra magisk manageri yüklemek yerine direk magisk flashlamam kaynaklıydı.
Hala daha stock romda neden format data sonrası böyle bir sıkıntı oluyor anlamadım ve kafama acayip derecede takıldı. Biraz daha bilgilendiğim zaman bu konuya tekrar bakacağım.