Rica ederimteşekkürler.
Rom - MiuiPro_8.12.20 Beta konusunda yer alan ayrıntılı bilgilere bir göz atmanızı tavsiye ederim.Bu arkadaşların ücretlendirmesi hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Sıkılınca değil, kaşıntınız tutunca gelirsiniz hocam, bekleriz..Tüm Kaşınanlara ve Yenilik Arayışında olan Mi Max 3 kullanıcılarına Armağan olsun....
Bu cümleye hasta oldum Elinize sağlık hocam. Şuan ki romumdan sıkılınca deneyeceğim.
Rom - MiuiPro_8.12.20 Beta konusunda yer alan ayrıntılı bilgilere bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Sıkılınca değil, kaşıntınız tutunca gelirsiniz hocam, bekleriz..
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Ödeme yapmak çok zor diye okumuştum, sızıntılarla idare edeceğiz artık... Ben bu romu EU dan daha çok beğendim, ne ararsan, var.. yok yok.. Sızıntı bulsam da yüklesem keşke 8.12.20 yiHocam teşekkür ederim. Bu konuyu okudum aslında merak ettiğim aylık - yıllık - güncelleme başına gibi ödeme mi yapmalıyız onu anlayamadım. Hani yıllık 100 liradır gibi bir hesapları yok mu bunların Anladığım kadarıyla bu şekilde kullanan yok.
Not: OTA hakkında linkinde yıllık 15 dolar demişler
Kaşıntım var abi yıllık 15 dolarlık Pil konusu eu da sorun demiştiniz o yüzden buraya sardım şimdi.
Ödeme yapmak çok zor diye okumuştum, sızıntılarla idare edeceğiz artık... Ben bu romu EU dan daha çok beğendim, ne ararsan, var.. yok yok.. Sızıntı bulsam da yüklesem keşke 8.12.20 yi
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk