- Adım
- Tolga
- Cihazım
- Mi Max 3
- Meslek
- Jeodezi
- Konular
- 3
Yine bootloop oldu bu cihaz. Valla pıçaklıcam artık, bir adet pıçak ifadesi ekleye bilir misiniz foruma
veya olabilir mi hocam? Silah kullanımına karşıyızYine bootloop oldu bu cihaz. Valla pıçaklıcam artık, bir adet pıçak ifadesi ekleye bilir misiniz foruma
Maşallah, ne kadar da becerikli çıktınız siz... Yine neyi nasıl yaptınız, merak ettim şimdiYine bootloop oldu bu cihaz. Valla pıçaklıcam artık, bir adet pıçak ifadesi ekleye bilir misiniz foruma
Maşallah, ne kadar da becerikli çıktınız siz... Yine neyi nasıl yaptınız, merak ettim şimdi
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
veya olabilir mi hocam? Silah kullanımına karşıyız
Hocam 2 yıldır xiaomi kullanırım. Rootsuz telefon kullanmam. Ama hala bootlopun ne olduğunu bilmiyorumAbi hafızayı görmesi için format data yaptım sadece valla bir günahım yok, bootloop kaldı. Sonra mi flash ile tekrar yüklemeleri yaptım twrp kurdum format data yaptım peşinden magisk yükledim şuan yine android ekranında format dataya karşı garezi var cihazın. 20 dk bekleyeceğim bakalım açılacak mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kurallara saygılıyız tabiki
Hocam 2 yıldır xiaomi kullanırım. Rootsuz telefon kullanmam. Ama hala bootlopun ne olduğunu bilmiyorum
cıhaz acılıyor gıbı olur,ekrana logo gelır ama hemen kapanır ve yıne acılır ,yıne logo gelır ve yıne gerı kacar..bu dongude devam eder..bır nevı arafta kalma durumu,ne ölü ne canlı yani..pek sevılmeyen bır durumdur ama ne kadar ıstemesenız de kasıntısı tutanların basına arasıra gelır..
Benim kullanalı henüz 18 ay oldu ve bunu bende çok duyuyorum ve çok şükür bugüne kadar hiç yaşamadım, Allah kimseye de yaşatmasın demek istiyorum ama bazıları bu konuda özel yetenekliler sanırımHocam 2 yıldır xiaomi kullanırım. Rootsuz telefon kullanmam. Ama hala bootlopun ne olduğunu bilmiyorum
hocam benim ki hep aynı ekranda kalıyor aç kapa yok. Benim ki ayrı cins
En sonunda MIUI.Pro ile aramıza döndüğünüze sevindim..henüz daha yeni olmasına rağmen, nasıl, beğendiniz mi MIUI.Pro romu?hocam benim ki hep aynı ekranda kalıyor aç kapa yok. Benim ki ayrı cins