- Adım
- Mustafa G
- Cihazım
- Mi 9
- Meslek
- I.T
- Konular
- 14
Ben de aliexpress'den almak istiyorum fakat orjinal çıkmazsa diye biraz tırsıyorumXiaomi markali.
Ben de aliexpress'den almak istiyorum fakat orjinal çıkmazsa diye biraz tırsıyorumXiaomi markali.
AliExpress yerine varsa marketimizden yoksa MiShop Marmarapark mağazasından almanızı tavsiye ederim. Çünkü yurtdışı alışverişler artık yalan oldu. 0.01$'a alınan ürüne bile toplamda 11,50TL gibi bir haraç ödüyorsunuz.Ben de aliexpress'den almak istiyorum fakat orjinal çıkmazsa diye biraz tırsıyorum
çok teşekkürler hocam. Fakat ben KKTC'de yaşıyorum. ancak yolcu beraberi sizin oralardan alabilrim. birde bizde aliexpress den gelen ürünler takılmıyor genelde gümrüğe.. durum bu..AliExpress yerine varsa marketimizden yoksa MiShop Marmarapark mağazasından almanızı tavsiye ederim. Çünkü yurtdışı alışverişler artık yalan oldu. 0.01$'a alınan ürüne bile toplamda 11,50TL gibi bir haraç ödüyorsunuz.
MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kıbrıs için durumlar nasıldır bilmiyorum. Eğer sorun yoksa, güvenilir bir AliExpress satıcısından alabilirsiniz tabiki.çok teşekkürler hocam. Fakat ben KKTC'de yaşıyorum. ancak yolcu beraberi sizin oralardan alabilrim. birde bizde aliexpress den gelen ürünler takılmıyor genelde gümrüğe.. durum bu..
Bence oradan alın global sürüm. Yerinizde olsam 1500₺ verip kayıt ettirmem. Resmen haraç kesiyorlar. Imeı atmaya başlayan yerler var. Bende öyle yapmayı düşünüyorum.Merhaba,
İşim gereği önümüzdeki hafta shanghai'a gidicem. iphone 6 telefonum var fakat iyice yavaşladı ve xiaomi mi 9 almayı düşünüyorum.Biraz fiyat araştırması yaptım ve mi9 8gb-128gb 'lik model mi store'da 3.000 yuan yani günümüz kuruyla 2.450 tl.Buna 1.500 tl de kayıt işlemi eklendiğinde 4000 tl ye geliyor.Sizce mantıklı mı ? Teşekkürler
Merhabalar xiaomi mi 9 almak istiyorum fakat kafama takılan birkaç soru var.
1. Xiaomi mi 6 da ki gibi telefonda boya atma sorunu var mı?
2.Xiaomi mi 6 da lgd panel ve jdi panel diye ayrım vardı. lgd panelde ghost screen durumu oluyordu. mi9 da da böyle bir durum var mı?
3.Xiaomi mi 9'un herhangi bir kronik tarzda sıkıntısı var mı?
4.IMEI kayıt yolu ile normal satış arasında 2200 TL kadar fark var. IMEI kayıt yaparak alsak bir problem çıkar mı? Birde temmuz ayında IMEI Kayıt yollu telefonlar kapanacak diye açıklama yapmış BTK. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Sa. Bende mi 6 dan gecmeyi düsünüyorum malum yol ile..Bende soru sorayım devamında .
5. İmei filan gitmemesi için neler yapmalıyız? Ayrıntılı acıklarsanız sevinirim.Ara ara rom yukleyen biriyim cunku.
6.Yeni cıkan mi 9 T pro, Mi 9, one plus 7 arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
Sa. Bende mi 6 dan gecmeyi düsünüyorum malum yol ile..Bende soru sorayım devamında .
5. İmei filan gitmemesi için neler yapmalıyız? Ayrıntılı acıklarsanız sevinirim.Ara ara rom yukleyen biriyim cunku.
6.Yeni cıkan mi 9 T pro, Mi 9, one plus 7 arasında kaldım hangisini önerirsiniz?