Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ben de aliexpress'den almak istiyorum fakat orjinal çıkmazsa diye biraz tırsıyorum :)
AliExpress yerine varsa marketimizden yoksa MiShop Marmarapark mağazasından almanızı tavsiye ederim. Çünkü yurtdışı alışverişler artık yalan oldu. 0.01$'a alınan ürüne bile toplamda 11,50TL gibi bir haraç ödüyorsunuz.

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
AliExpress yerine varsa marketimizden yoksa MiShop Marmarapark mağazasından almanızı tavsiye ederim. Çünkü yurtdışı alışverişler artık yalan oldu. 0.01$'a alınan ürüne bile toplamda 11,50TL gibi bir haraç ödüyorsunuz.

çok teşekkürler hocam. Fakat ben KKTC'de yaşıyorum. ancak yolcu beraberi sizin oralardan alabilrim. birde bizde aliexpress den gelen ürünler takılmıyor genelde gümrüğe.. durum bu..

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
çok teşekkürler hocam. Fakat ben KKTC'de yaşıyorum. ancak yolcu beraberi sizin oralardan alabilrim. birde bizde aliexpress den gelen ürünler takılmıyor genelde gümrüğe.. durum bu..
Kıbrıs için durumlar nasıldır bilmiyorum. Eğer sorun yoksa, güvenilir bir AliExpress satıcısından alabilirsiniz tabiki.

SLMNJK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selman
Cihazım
Mi9
Konular
3
Merhaba,

İşim gereği önümüzdeki hafta shanghai'a gidicem. iphone 6 telefonum var fakat iyice yavaşladı ve xiaomi mi 9 almayı düşünüyorum.Biraz fiyat araştırması yaptım ve mi9 8gb-128gb 'lik model mi store'da 3.000 yuan yani günümüz kuruyla 2.450 tl.Buna 1.500 tl de kayıt işlemi eklendiğinde 4000 tl ye geliyor.Sizce mantıklı mı ? Teşekkürler

byrupi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Merhaba,

İşim gereği önümüzdeki hafta shanghai'a gidicem. iphone 6 telefonum var fakat iyice yavaşladı ve xiaomi mi 9 almayı düşünüyorum.Biraz fiyat araştırması yaptım ve mi9 8gb-128gb 'lik model mi store'da 3.000 yuan yani günümüz kuruyla 2.450 tl.Buna 1.500 tl de kayıt işlemi eklendiğinde 4000 tl ye geliyor.Sizce mantıklı mı ? Teşekkürler
Bence oradan alın global sürüm. Yerinizde olsam 1500₺ verip kayıt ettirmem. Resmen haraç kesiyorlar. Imeı atmaya başlayan yerler var. Bende öyle yapmayı düşünüyorum.

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Merhabalar xiaomi mi 9 almak istiyorum fakat kafama takılan birkaç soru var.
1. Xiaomi mi 6 da ki gibi telefonda boya atma sorunu var mı?
2.Xiaomi mi 6 da lgd panel ve jdi panel diye ayrım vardı. lgd panelde ghost screen durumu oluyordu. mi9 da da böyle bir durum var mı?
3.Xiaomi mi 9'un herhangi bir kronik tarzda sıkıntısı var mı?
4.IMEI kayıt yolu ile normal satış arasında 2200 TL kadar fark var. IMEI kayıt yaparak alsak bir problem çıkar mı? Birde temmuz ayında IMEI Kayıt yollu telefonlar kapanacak diye açıklama yapmış BTK. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

ozhan1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Öz
Cihazım
Mi6
Konular
2
Sa. Bende mi 6 dan gecmeyi düsünüyorum malum yol ile..Bende soru sorayım devamında .
5. İmei filan gitmemesi için neler yapmalıyız? Ayrıntılı acıklarsanız sevinirim.Ara ara rom yukleyen biriyim cunku.
6.Yeni cıkan mi 9 T pro, Mi 9, one plus 7 arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhabalar xiaomi mi 9 almak istiyorum fakat kafama takılan birkaç soru var.
1. Xiaomi mi 6 da ki gibi telefonda boya atma sorunu var mı?
2.Xiaomi mi 6 da lgd panel ve jdi panel diye ayrım vardı. lgd panelde ghost screen durumu oluyordu. mi9 da da böyle bir durum var mı?
3.Xiaomi mi 9'un herhangi bir kronik tarzda sıkıntısı var mı?
4.IMEI kayıt yolu ile normal satış arasında 2200 TL kadar fark var. IMEI kayıt yaparak alsak bir problem çıkar mı? Birde temmuz ayında IMEI Kayıt yollu telefonlar kapanacak diye açıklama yapmış BTK. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Sa. Bende mi 6 dan gecmeyi düsünüyorum malum yol ile..Bende soru sorayım devamında .
5. İmei filan gitmemesi için neler yapmalıyız? Ayrıntılı acıklarsanız sevinirim.Ara ara rom yukleyen biriyim cunku.
6.Yeni cıkan mi 9 T pro, Mi 9, one plus 7 arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

IMEI değiştirme işlemi yasa dışı bir işlem olduğu için forumda anlatım yapılması yasak bu nedenle tüm soruları teker teker cevaplayamıyoruz ancak IMEI değiştirildiğinde sadece SIM 2 kullanılbiliyor ve orijinal recovery ile sıfırlama yapılırsa IMEI'ler siliniyor bilgisini verebilirim.

Şimdiye kadar ghost screen, boya atması veya benzeri bir kronik sorun Mi9'da hiç duymadım veya denk gelmedim. Kendi adıma tek sıkıntı bataryası. Yoğun kullanımda günü çıkartmayabiliyor.

Yeni modellerden ise Mi9T Pro benim çok beğendiğim bir cihaz. Çentik sevmeyenler için kesinlikle tavsiye ederim. One Plus için ise birebir uzun kullanmadım fakat archesm hocamın cihazını kısa bir süre inceleme fırsatım olmuştu. Yazılım haricinde onu da beğendim.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618

Merhabalar hocam,
Direk konuya gireyim,
Hali hazır da her üç cihazı da kullanmış ve Oneplus 7 pro / Mi 9 T Pro kullanıcısı olarak, Mi 9TPro yu tavsiye edebilirim.
Oneplus 7 pro her yönüyle güzel bir cihaz, Beklentiniz olan herşeyi karşılıyor. Kamera ve batarya olarak iyi işler çıkartıyor. Oyun performansı, ekranın kavisli oluşu, dolby atmos stereo hoparlör desteği ile gelen ses kalitesi çok çok iyi. Arayüz konusunda da 3 aylık bir süre de hiç bir sorunla karşılaşmadım. Arayüzü çok sade ve standart bir kullanıcı için oluşturulmuş. Şahsen düşüncem Al kullan keyfine bak modunda oluşturulmuş. Ek özelleştirmeler yok. Örneğin Tema için markette olan uygulamalar ile sınırlı kalıyorsunuz. Bir müzik uygulaması dahi yok. ek apk kurarak veya play müzik uygulamasını kullanmak zorundasınız.Ve bunlar gibi daha bir kaç örnek vs vs.
Mi 9 T Pro ve Mıuı ile bu anlatımlarımın çok daha fazlasını yaşayabiliyorum. Kısıtlanmış bir oda dan Dünyaya açıldığınızı hissediyorsunuz.

Son düzenleme:
Üst Alt