Yardım Xiaomi Mi6 android 8.0 güncelleme sonrası sorunlar

GokselArda

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Göksel Arda
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Dün akşam eve geldim ve cihazıma güncelleme gelmişti hemen yaptım. Guncellemeden sonra tema değiştiriyim dedim ve bir anda telefon dondu. Recovery moduna geçiş yaptım reboot etmek için fakat o menüde de kalınca direk telefona format attım. Şuan cihazda bazı sorunlar var.

1) Instagram'da ki gönderiler piksel piksel, kalitesi bozuk olarak gözüküyor. Güncellemeden önce yoktu.
2) Telefon güncellemeden önce çok rahat idi. Çok stabil, sorunsuzdu. Fakat şimdi kilit ekranında iken kilit açma sesi geliyor ondan sonra ekran geliyor.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
herkese merhaba.yoğun tempo nedeniyle güncellemeyi yeni yaptım.özellikle cihazı root lu kullanan arkadaşlar 8 e sakın yükseltmesin.benim cihazım root lu.twrp gitti.denediğim versiyonların hiç biri şifreleri çözmüyor.twrp atsam bile ilk res de recovery orjinaline dönüyor.dönmesede supersu zipini attığımda açılış ekranındaki 3 noktada kalıyor.9.2.2.0 a dönücem fakat real racing 3 gibi baya ilerlediğim oyunlar var.tam bir çıkmaz.rootsuz cihaz kullanmak ise unuttuğum bir şey.pixel gelmeyince ne günlere kaldık

Oyunlar play hesabına bağlı ise ilerlemen kaybolmaz diye biliyorum. Zaten bl kilidin açıksa rahatça dönersin 9.2.2.0 a

Oyla:

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Oyunlar play hesabına bağlı ise ilerlemen kaybolmaz diye biliyorum. Zaten bl kilidin açıksa rahatça dönersin 9.2.2.0 a
oyun hileli apk dan kurulu.para sınırsız.güncelleme almaz play e atılmaz.obb yide yedekleyip denicem.bl açık zaten romu indirdim user data ya dokunmadan atmayı denicem.yoksa komple sıfırlanacak.twrp sorunsuz olsa güncellemeyle gelen sorunları göz ardı ederdim ama rootsuz olmuyor.en basitinden bugün uygulamalarda reklam görünce bünye afalladı.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Doğru haklısın reklamlar en can sıkıcı durum. Oyun dataları da yedeklersen olabilir bence de denemekte fayda var :) yeni twrp yüklemeyi dene illaki oreo için de vardır bir çözüm
[doublepost=1520280776,1520280600][/doublepost]
oyun hileli apk dan kurulu.para sınırsız.güncelleme almaz play e atılmaz.obb yide yedekleyip denicem.bl açık zaten romu indirdim user data ya dokunmadan atmayı denicem.yoksa komple sıfırlanacak.twrp sorunsuz olsa güncellemeyle gelen sorunları göz ardı ederdim ama rootsuz olmuyor.en basitinden bugün uygulamalarda reklam görünce bünye afalladı.

twrp-3.2.1-0-sagit-8.1-v2.img adına bir twrp sürümü varmış Eu forumunda gördüm şifreyi sorunsuz çözdüğü yükleme ve yedek yaptığını söylemiş eleman. İstersen bir dene Google da arayınca Download link çıkıyor

Oyla:

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Doğru haklısın reklamlar en can sıkıcı durum. Oyun dataları da yedeklersen olabilir bence de denemekte fayda var :) yeni twrp yüklemeyi dene illaki oreo için de vardır bir çözüm
[doublepost=1520280776,1520280600][/doublepost]

twrp-3.2.1-0-sagit-8.1-v2.img adına bir twrp sürümü varmış Eu forumunda gördüm şifreyi sorunsuz çözdüğü yükleme ve yedek yaptığını söylemiş eleman. İstersen bir dene Google da arayınca Download link çıkıyor
oda dahil eskiye dönük bir çok versiyon denedim.hatta internal-1 versiyon bulup onu attım.ya kalıcı olmuyor ya postta kilitliyor.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
oda dahil eskiye dönük bir çok versiyon denedim.hatta internal-1 versiyon bulup onu attım.ya kalıcı olmuyor ya postta kilitliyor.

Hadi ya anladım hocam o zaman tek çare dediniz yöntem kolay gelsin umarım hallolur

Oyla:

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Hadi ya anladım hocam o zaman tek çare dediniz yöntem kolay gelsin umarım hallolur
aynen hocam.şimdi kullanıcı dosyalarını saklayarak tool üstünden eski sürümü attım.açılışı bekliyorum.tool başarılı şekilde işlemi tamamladı.sonuç alabilirsem haberdar edeceğim.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
aynen hocam.şimdi kullanıcı dosyalarını saklayarak tool üstünden eski sürümü attım.açılışı bekliyorum.tool başarılı şekilde işlemi tamamladı.sonuç alabilirsem haberdar edeceğim.

Anlaşıldı hocam ihtiyaç olan arkadaşlar da kılavuz olur

Oyla:

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Anlaşıldı hocam ihtiyaç olan arkadaşlar da kılavuz olur
evet hocam maalesef haberler kötü.user data seçilerek yapılan işlem açılışı tamamlamadı.yapılacak tek seçenek flash all seçeneği.geçicide olsa twrp atıp res atmadan yedeğimi attım sonrada 9.3.2.0 paketini yükledim.açılışı yaptım.eğer son paketi yüklemezsem açılışı yedeğimden yapmıyor.herşeyim olduğu gibi mevcut ama üzerine oreo gelmek zorunda.twrp beklemekten başka çare kalmadı.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
evet hocam maalesef haberler kötü.user data seçilerek yapılan işlem açılışı tamamlamadı.yapılacak tek seçenek flash all seçeneği.geçicide olsa twrp atıp res atmadan yedeğimi attım sonrada 9.3.2.0 paketini yükledim.açılışı yaptım.eğer son paketi yüklemezsem açılışı yedeğimden yapmıyor.herşeyim olduğu gibi mevcut ama üzerine oreo gelmek zorunda.twrp beklemekten başka çare kalmadı.

hay aksi bu kötü olmuş cidden. geliştiriciler için çok zor olmasa gerek oreo için twrp düzenlemesi. umarım çabucak halledilir

Oyla:

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
hay aksi bu kötü olmuş cidden. geliştiriciler için çok zor olmasa gerek oreo için twrp düzenlemesi. umarım çabucak halledilir
inşallah.umarım arkadaşlar içinde küçük bir katkımız olmuştur

Oyla:
Üst Alt