Yardım Xiaomi mi6 9.2.3.0 oto güncelleme sonucu sorun?

can17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
d802
Konular
4
Xiaomi mi 6 cihazıma otomatik gelen kararlı 9.2.3.0 güncellemesini yüklemek istedim cihazım açılmıyor. Main menü diye menü açılıyor. Daha önce böyle bir şey görmedim bana yardımcı olacak arkadaşlara Şimdiden teşekkürler
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dorteks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
6
Bu sorun bir arkadaşta daha olmuş. Telefonu nereden aldınız?

Oyla:

Crashdown

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
4
Yazılım ölmüş gibi hocam.Umarım verileri kurtarabilirsiniz

Oyla:

hknslmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi 6
Konular
1
Xiaomi mi 6 cihazıma otomatik gelen kararlı 9.2.3.0 güncellemesini yüklemek istedim cihazım açılmıyor. Main menü diye menü açılıyor. Daha önce böyle bir şey görmedim bana yardımcı olacak arkadaşlara Şimdiden teşekkürler

hocam simdi banada otodan geldi bu hangi asamada oluştu kurulumda mi indirirken mi

Oyla:

Jelas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Aynı sorun benim de başıma geldi yardım edebilecek var mı?
[doublepost=1519662923,1519662013][/doublepost]
hocam simdi banada otodan geldi bu hangi asamada oluştu kurulumda mi indirirken mi
Benim başıma kurulum bittikten sonra geldi. Ne yapmam lazım?

Oyla:

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6

Hocam önemli verilerin yoksa wipe cache yapıp telefonu sıfırlamanı tavsiye ederim. Yok verilerimi kurtarmam lazım dersen de Mi Flash ile aynı romu indirip üzerine kurmayı deneyebilirsin. Aynı romu kurduğunda verilerinin kaybolmaması gerekiyor. Stable romdan betaya geçerken siliyor ama stable romlar arası geçişte (güncellemelerde olduğu gibi) silmiyor. İstersen son gelen güncelleme dosyasını bulup (400 küsür mb galiba) tekrar onu da yüklemeyi deneyebilirsin.

Ama 9.2.3.0 romu android 8 olduğu için bir günvelleme değil yükseltmedir. Bu yüzden yüklendikten sonra wipe cache yapıp temiz kurulup yapmanız böyle sorunların önüne geçecektir.

Oyla:

Bulent75

Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir !!!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
7,0
Cihazım
xaomi mi6
Konular
1

Bu sorun benimde başıma geldi. Hatta bugün yine geldi. :) Tam 4 kez. Hepsinin sebebide yeni bir tema yüklemeye çalışırken hata verip, bir hata oluştu, geri bildirim gönder mesajı çıkarken oldu. Wipe cache ile silmekten başka bir şeçenek çalışmıyor. Telefonunun yedeğini aldıysan wipe cache yapmak sorun değil, açılışta seni yönlendiriyor ve yedek dosyan varmı diye soruyor. Ona göre kendi zaten eski haline getiriyor. 9.2.3 güncellemesinde benim yaşadığım marjinal bir sorun olarak bu var diyebilirim. Onun haricinde telefonda 9.2.2 göre bir değişiklik görmedim. Telefon gayet stabil çalışıyor. Bazı arkadaşlar n.s özelliği gitti demiş. 9.2,4 ile yine gelir o kadar sorun değil bence. Bazı arkadaşlarımızda rehber yavaş açılıyor demiş, bende öyle bir sorunda yok. Telefona göre değişkenlik gösteriyor sanırım. Benim telefonum Mi6 Herkese iyi forumlar...

Oyla:

Jelas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Wipe data ile sorunumu çözebildim. Maalesef yedek yapmadığım için bilgilerim silindi. Tek çözüm bu gibi gözüküyor.

Oyla:
Üst Alt