Yardım Xiaomi mi6 9.2.3.0 oto güncelleme sonucu sorun?

can17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
d802
Konular
4
Xiaomi mi 6 cihazıma otomatik gelen kararlı 9.2.3.0 güncellemesini yüklemek istedim cihazım açılmıyor. Main menü diye menü açılıyor. Daha önce böyle bir şey görmedim bana yardımcı olacak arkadaşlara Şimdiden teşekkürler
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mstafa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi6
Konular
0
Gece telefonum çalışır durumdaydı sabah kalktığımda main menu bendede cıktı telefonu açamıyorum umrumda değilde telefon içindekiler benim için çok önemli lütfen yardımcı olurmusunuz

Oyla:

waww145

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
furkan
Cihazım
mi6
Konular
0
Xiaomi mi 6 cihazıma otomatik gelen kararlı 9.2.3.0 güncellemesini yüklemek istedim cihazım açılmıyor. Main menü diye menü açılıyor. Daha önce böyle bir şey görmedim bana yardımcı olacak arkadaşlara Şimdiden teşekkürler
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kullandığın tema ya android 8 ile uyumlu değil yada yeni miui sürümü ile formattan başka çaren yok açılmayacak yoksa benimde öyleydi

Oyla:

mertikotr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert Şentürk
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Gece telefonum çalışır durumdaydı sabah kalktığımda main menu bendede cıktı telefonu açamıyorum umrumda değilde telefon içindekiler benim için çok önemli lütfen yardımcı olurmusunuz

Kardeşim cihazın sistemsel kaynaklı bir problemi var ve içindeki veriler senin için önemliyse format atmadan kurtulmak istiyorsan veri kurtarma merkezine danışmanda fayda var onun dışında cihazın sistemsel sorunu olabilir ve cihaz yeniden format gerekebilir. Format atmadan kurtarmak istiyorsan bunları göze almalısın;

- Cihazın içindeki çipi cihaz yardımıyla ısıl işlem görerek çıkartılır. Ayakları vasıtasıyla onun içindeki verilere erişmek için dönüştürücü sağlayan bir aparata bağlanır ve o da bilgisayara bağlanarak çipin içinden verilerine ulaşılır. Tabi her zaman değil bu durum eğer anakart üzerindeki veri depolama çipi zarar görmediyse ulaşılır onun dışında ulaşmak mümkün değil. Tabi bu işlem sonucunda cihazınız artık kullanılamaz hale gelmektedir ama verileriniz kesin kurtarılabilir (bazı firmalar bunu iddia ediyor) kurtarılamayabilir de.

- Yine cihaz bilgisayara bağlanılır fakat bu sefer format işlemi yapılır. Yapıldıktan sonra verilerin kurtarılması ihtimali çok düşüktür. Kurtarılma ihtimali var deme olasılığı çok az yani hiç neredeyse he yapan vardır eyvallah ona bir sözüm yok ama onun dışında imkansız gibi bence

Oyla:
Üst Alt