Maalesef sw33tking Xiaomi'nin deha geliştiricileri recovery'i kaldırmışlar...
nahsen27 hocam siz en iyisi fastboot ile china developer rom yükleyin ve cihazınızı açın. Daha sonra ise bootloader için başvurunuzu yapın ve kilidi açın. Sağlam bir recovery yüklemesi yapın. Tekrar aynı sorunla karşılaşırsanız kolayca çözersiniz.
şuan çalışıyorum akşam beş gibi yardımcı olursanız sevinirim
cok tesekkür ederim suanda cin rom u ınıyor bilgisayarın da 64 bıt olması da gerekıyor mu sadece miflash 64 bit olsa yeter mısiz çin developer romu, mifalsh 64bit indirin yeter hocam
cok tesekkür ederim suanda cin rom u ınıyor bilgisayarın da 64 bıt olması da gerekıyor mu sadece miflash 64 bit olsa yeter mı
hocam iyi aksamlar an itibariyle 64 bit yaptım bilgisayarı miflash da 64 bit bilgisayar telefonu görüyor dosyayı seciyorum flash diyorum sadece 2 sanide birseyler yüklüyor ve yesil renkte success yazıyor ama telefonda bir değisiklik olmadı 32 bit de denediğimde device is locked.cannot erase diyor galiba cihaz kilitli demek istiyorBilgisayarda 64bit olmalı hocam
hocam burda değilmisiniz müsait olursanız yazın lütfenBilgisayarda 64bit olmalı hocam
hocam burda değilmisiniz müsait olursanız yazın lütfen