HiddeNKinG hocam yapamadım maalesef,
artık yarın akşam Zenex hocamla yaparız inşallah.
Merhabalar,saçma bir sorunla karşı karşıyayım.
Miui 8 Global beta yüklü şuanda cihazda.TWRP kurayım dedim tüm komutları yerine getiriyorum ancak twrp recovery ekranı hiçbir şekilde gelmiyor.Her yolu denedim Ses Açma + Power yaptım,adb üzerinden komut verdim ama nafile.Mi ekranında kalıyor Ses Açma + Power yapınca sorun nedir ?
İlk mesajda bazı cihazlarda twrp'nin uyumsuz olduğunu yazmış ve başka bir sürümün linkini vermiştim. Bu linkteki de çalışmadı mı?Yine kendi sorunumu kendim çözdüm
Dediğim şekilde sorun yaşayan arkadaş olursaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkteki twrp dosyasını boot ederse sorun kalmayacaktır.
Denedim,çalışmadı maalesef.Attığım linkteki çalıştı ama bilginiz olsun.İlk mesajda bazı cihazlarda twrp'nin uyumsuz olduğunu yazmış ve başka bir sürümün linkini vermiştim. Bu linkteki de çalışmadı mı?
MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam, ilk mesaja onu da ekliyorum o zaman.Denedim,çalışmadı maalesef.Attığım linkteki çalıştı ama bilginiz olsun.
O mesajda bahsettiği rom zip şeklinde olandır system silinmez. Twrp kurduktan sonra şifre istiyor ise wipe/advanced wipe girip sadece data yı seçip wipe yapın.Acil bir cevaba ihtiyacım var,
Bu konunun ilk sayfasında bahsedilen işlemlerden sonra twrp recovery ile açıldığında istenen şifreyi kaldırmak için wipe/format data yapıyorum fakat daha sonra sistem açılmıyor.
Konuda şöyle bir bilgi verilmiş;
Burada bir eksik bilgi mi var? Telefonun hafızası silindiği için telefon nasıl normal açılabilir ki? Bekliyorum bekliyorum fakat cihaz bir türlü açılmıyor. Bu işlemlerden sonra cihazın açılması için belli bir süre mi beklemek gerekiyor? Dünden beri cihaz açılmayınca MiFlash ile en az 3 kere cihaza yeniden rom yükledim.
- Telefonumuzun dahili hafızası sıfırlandığı için daha önce kopyaladığımız rom dosyası da doğal olarak silindiği için telefonu bir kere normal açıp rom dosyamızı telefona tekrar kopyaladıktan sonra yeniden TWRP'ye giriyoruz.
Cevap için teşekkür ederim.O mesajda bahsettiği rom zip şeklinde olandır system silinmez. Twrp kurduktan sonra şifre istiyor ise wipe/advanced wipe girip sadece data yı seçip wipe yapın.