Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba ,
Ben ilgili firmaların yetkilisiyim (Mer bilişim - Patron Gıda).
Bahsettiğiniz forumlarda kullanılan ürün fotoğraflarının olduğu bilgilendirme sayfası N11 tarafından hazırlanan bir sayfadır, bizimle bir alakası yok. Salak-gerizekalı sıfatlı ithamlarınızı kendilerine ilettim , muhakkak hatalarını düzelteceklerdir.
Xiaomi-N11 arasında uluslarası bir anlaşma yapılmadı. N11 yetkilileri ile Xiaomi yetkilileri oldukça yakın ilişkideler ve N11 özelinde bir kampanya başlattılar, N11 kuruluş amacı itibariyle ticaret yapan bir firma değil, ticaret yapan firmaları tüketiciyle buluşturan bir pazaryeridir(marketplace), ki bunu hepiniz biliyorsunuz. N11 ithalat ve al-sat ticareti yapamadığı için bizden bu desteği sağlamamızı istediler.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Paylaştığım linkte göreceğiniz üzere N11'e özel, ilkkez N11'de gibi ibareler kullanarak reklam çalışmaları başlattılar. Şu an kısa bir araştırma ile bir çok haber sitesinde N11'in servis ettiği, ürünün N11'den satıldığına dair haberler okuyabilirsiniz. Mer bilişim olarak sadece ülkedeki 3000 bayimize tedarikçilik yapan, son kullanıcı satışı olmayan bir firmayız, son kullanıcı satışlarımızı diğer bir şirketimiz olan Patron Gıda üzerinden yapıyoruz. Patron gıda ... Olarak zaten n11'de satış yapan TeknoPark isimli bir dükkanımız var, XiaomiTürkiye ismiyle satış yapma kararını N11 yetkilileri, Xiaomi ile görüşüp uyguladılar . Ürün satışını yada güveni artırmak için yaptığımız herhangi asılsız birşey yok.
Bu forumda ürün gelmeden herhangi birşey paylasmamamın nedenini ekte gönderdiğim dosyada görebilirsiniz . Xiaomi Avrupa bölge satış müdürüne mayıs ayında bu forumu sordum ve offical olmadığı düşündüğü bir cevap aldım. Bu sebeple burada daha önce hiçbir paylaşımda bulunmadım. Forumda daha fazla yazıp sizleri ilgili-ilgisiz konularda rahatsız etmeyeceğim. Dilerseniz her türlü sorunuz için benimle direkt irtibata geçebilirsiniz .
Mehmet@merbilisim.com
İyi haftasonları