Sohbet Xiaomi Mi5 n11'de satışta!

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Bu site uzun zamandır girmeyeli çok değişmiş şu konuya bakınca anlıyorum ki eski kalite git gide düşüyor :(

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Evet arkadaşlar. Xiaomi'nin Türkiye tek yetkili firması PATRON GIDA OTOMOTİV İNŞAAT TURİZM VE BİLİMUM FUZULİ ŞEYLER LTD ŞTİ. Resimleri bakın nereden (ç)almış :D

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Yalancının mumu yatsıya kadar mı yanıyor ne?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

raizo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
5
Bu site uzun zamandır girmeyeli çok değişmiş şu konuya bakınca anlıyorum ki eski kalite git gide düşüyor :(
Xiaomi'nin forum sitesinde, yine Xiaomi'nin en gözde telefonunun Türkiye'de satışa sunulması gibi herkesin aylardır merak ettiği ve beklediği bi konunun konuşulmasını, tartışılmasını kalite düşmesi olarak mı görüyorsunuz?

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
N11 den telefonu aldım. Satıcı ile aramızda hiç bir sıkıntı çıkmadı şuana kadar her türlü iletişime geçti. Bir arkadaş imei sıkıntısından bahsetmiş. Şuanlık bir imei sıkıntısı filan yok btk dan sorguladım imei kayıtlı görünüyor. Telefon orjinal. Sağlamlık ve performans bakımından herhangi bir sorunu yok. Yorumları okuyunca içim karardı. Yok dolandırıcı mı yok sahtekar mı yok çakma mı satıyor. Alabilirsiniz arkadaşlar aldım isteyene her türlü belgesini gösterebilirim. N11 de yorum da yapmıştım zaten. Yurtiçi kargodan en az bi 3 4 gün sonra getirmesini bekliyordum ki ertesi gün öğlen telefon elime ulaştı.

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Bende bugün elimde olmasını bekliyorum 4 gün oldu bugün bulunduğum yer itibariyle biraz sıkıntılı kargo sureci yaşıyorum, elimde olunca bende n11 e yorumlarimi bırakacağım

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Kendi adıma bir açıklama yapayım.
Arkadaşlar konuyu çarpıtmayalım. Ben satıcı hakkında dolandırıcı demedim. Cihazla ilgili ise hiç yorum yapmadım. Ne sahte dedim ne başka birşey. Ben sadece satıcının yazdığı yalanları gözönüne serdim. Satıcı, cihazla ilgili değil, kendisi ile ilgili yalanlar söylüyor. Hadi yazdıklarımdan bir tanesinin yalan olmadığını ispatlayın da ben de sizi alkışlayıp özür dileyeyim. Xiaomi Türkiye, zaten Hugo Barra yetkisinde, Xiaomi Singapur tarafından kuruldu ve Xiaomi'nin Türkiye'ye giriş yapması bekleniyor. İsterseniz belgeleri de sunarım. Nerden almış bu yetkiyi de bu ismi kullanıyor? Üstelik firmanın ismi şaka gibi. PATRON GIDA OTOMOTİV. Güldürmeyin Allah aşkına.
Sonra kıvırıp yetkiyi N11-Xiaomi'den aldım diyor. Belge sunamam N11'den isteyebilirsiniz diyor. Biz de salağız ya, sanki N11 her isteyene satıcı ile ilgili bilgi veriyor. Üstelik N11-Xiaomi ne ya? Ortak oldular da tüm dünyanın haberi mi yok.
Bana ya bunların yalan olmadığını ispatlayın yada firmayı savunup durmayın. Ayrıca bir üstteki mesajımda resimlerle de göz önüne serdim. Hem Xiaomi Türkiye olacak hem de resimleri bizden çalacak öyle mi? Ya salak hiç olmazsa git Xiaomi'nin sitesinden çal gerizekalı.
Yapmayın Allah aşkına ya. Bu kadar at gözlüğü ile bakmayın. Tamam Mi5'ler orjinal, resmi kayıtlı. Eeeee peki firma kim? Yalancı bir hırsız. Ama olsun cihazlar orjinal ve kargo ertesi gün elime ulaştı. Bu yeter.

Bu arada eğer o firmadan birileri varsa burada kim olduğunu bilelim ve bize açıklama yapsın.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu arada Dudullu meydanında da orjinal telefonlar satılıyor. Ne! Onlardan çoğu biryerlerden mi çalınmış? Olsun, cihaz orjinal ve BTK sitesinde de kaydı gözüküyor, bana ne.

mehmetali1509

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
ARAKADAŞLAR DUBAİ DEN ARKADASIM İCİN MIUI 5 ALDIM 32 GB BEYAZ FAKAT 64 GB İSTEDİ .İSTEYEN OLURSA 1100 TL SATABİLİRİM BEN 5 YILDAN BERİ MİUİ KULLANICISIYIM.CİHAZ İNG VE ÇİNCE KUTUAUNDA İMEİ VS ANLAMIYORUM.ALDIGIM GİBİ SAYGILARIMLA

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
ARAKADAŞLAR DUBAİ DEN ARKADASIM İCİN MIUI 5 ALDIM 32 GB BEYAZ FAKAT 64 GB İSTEDİ .İSTEYEN OLURSA 1100 TL SATABİLİRİM BEN 5 YILDAN BERİ MİUİ KULLANICISIYIM.CİHAZ İNG VE ÇİNCE KUTUAUNDA İMEİ VS ANLAMIYORUM.ALDIGIM GİBİ SAYGILARIMLA
Öncelikle lütfen forumda yazarken küçük harflerle yazalım.
Eğer hızlı satmak istiyorsanız, isminizi Xiaomi Türkiye yapıp. Soran olursa da Burj-Xiaomi'den yetki aldım, Türkiye'nin Dubai-Xiaomi tek yetkilisiyim dersiniz. Belge isteyen olursa da Burj-el Arab'tan istesinler.

Üst Alt