Kendi adıma bir açıklama yapayım.
Arkadaşlar konuyu çarpıtmayalım. Ben satıcı hakkında dolandırıcı demedim. Cihazla ilgili ise hiç yorum yapmadım. Ne sahte dedim ne başka birşey. Ben sadece satıcının yazdığı yalanları gözönüne serdim. Satıcı, cihazla ilgili değil, kendisi ile ilgili yalanlar söylüyor. Hadi yazdıklarımdan bir tanesinin yalan olmadığını ispatlayın da ben de sizi alkışlayıp özür dileyeyim. Xiaomi Türkiye, zaten Hugo Barra yetkisinde, Xiaomi Singapur tarafından kuruldu ve Xiaomi'nin Türkiye'ye giriş yapması bekleniyor. İsterseniz belgeleri de sunarım. Nerden almış bu yetkiyi de bu ismi kullanıyor? Üstelik firmanın ismi şaka gibi. PATRON GIDA OTOMOTİV. Güldürmeyin Allah aşkına.
Sonra kıvırıp yetkiyi N11-Xiaomi'den aldım diyor. Belge sunamam N11'den isteyebilirsiniz diyor. Biz de salağız ya, sanki N11 her isteyene satıcı ile ilgili bilgi veriyor. Üstelik N11-Xiaomi ne ya? Ortak oldular da tüm dünyanın haberi mi yok.
Bana ya bunların yalan olmadığını ispatlayın yada firmayı savunup durmayın. Ayrıca bir üstteki mesajımda resimlerle de göz önüne serdim. Hem Xiaomi Türkiye olacak hem de resimleri bizden çalacak öyle mi? Ya salak hiç olmazsa git Xiaomi'nin sitesinden çal gerizekalı.
Yapmayın Allah aşkına ya. Bu kadar at gözlüğü ile bakmayın. Tamam Mi5'ler orjinal, resmi kayıtlı. Eeeee peki firma kim? Yalancı bir hırsız. Ama olsun cihazlar orjinal ve kargo ertesi gün elime ulaştı. Bu yeter.
Bu arada eğer o firmadan birileri varsa burada kim olduğunu bilelim ve bize açıklama yapsın.
MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi