Sohbet Xiaomi Mi5 n11'de satışta!

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
her nekadar fiyatı yaklasık 200 lira fazla gib gorunsede sonucta bir alternatif olmuş.. belkide son zamanda ceptelefonlarından alınan vergi artırısı sebebiyle böyle bir fiyat uygulamıs olabilirler.Diger yandan ofis masrasları,stopaj,ssk,gümrük masraflarını da göz önünde bulundurmak lasım.( Çoğu ithalatta mallar gümrüge geldigi zaman öngörülmeyen masraflar çıkabiliyor buna kaç defa şait olmuş biriyim. gümrükte ülkemeizde evraklarınız doğru olsa bile ordaki memur kafayı taktımı uğrasıyorsunuz)

Fiyatının bu sekil olusu bence forumda satan arkadaslar icinde avantaj olmus. Sonucta 200 lira az bir para degil. İsteyen istedigi satıcıyı tercih edecektir.

Garanti konusunda maalesef ülkemeizde beyaz esyasından tutun cogu seyde teknik servis olayı cok fazla güçlü,düzgün işlemiyor.Stokta tutulan yedek parça az olanlardan eleman kalitesine kadar bir çok sebebi var,tabiki istisnalar mevcut.

Firmanın ilanında bana göre eksik yaptığı seyler; garanti veren firmayı en başta yazmayışları,kendi firmaları hakkında hiç bir bilgi olmayısı,imei nin faturada yazılı olup olmayacagı gibi bilgileri baştan girselermiş gelecek bir çok soruyu zaten yanıtlamıs olacaklardı.

Benin tek anlayamadığm nokta sanırım bu cihazların çift imeside aynı numara.biz kendimiz kaydettırmek isterken kabul etmıyorken yasal ithalatta nasıl kabul ediliyor ?Belkide ben yanlış biliyorumdur.

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Hayır her iki imeiside kayıtlı imis böyle cevap vermiş atıcı siteye girin soru cevap kısımlarını okuyun

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
Hayır her iki imeiside kayıtlı imis böyle cevap vermiş atıcı siteye girin soru cevap kısımlarını okuyun
soru cevapları okudum biliyorumda... benim sormak istedigim örnegin yurtdısından aldık burda kendi pasaportuma kaydettrce ve bazı tellerin iki imeside aynı numara oluyor ve bunu btk kabul etmıyor kayıt sırasında..peki bu mi5 tete aynısı var sanırım..demek istedigim vatandaj olarak kabul etmezken , onlarınkini niye kabul eidyor?

gkhnse

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
mi4c
Konular
4
iki imei de ayrı ayrı sisteme kayıtlı olursa sorun olmaz ;) 2 sim için tek imei varsa bildiğim kadarıyla bunlarda sorun oluyor.

mamo32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahmut
Cihazım
mi5 pro
Konular
5
Benim almanyada akrabalar var.Onlardan istettim.128 gb seramik olan 1500 liraya geldi.

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
iki imei de ayrı ayrı sisteme kayıtlı olursa sorun olmaz ;) 2 sim için tek imei varsa bildiğim kadarıyla bunlarda sorun oluyor.
bahsetmek istedigim olay buydu... 2 sim icin tek imei... bize sorun cıkartırlarken yasal ithalat yapıp kaydettırıken nasıl bişi olmuyor demek istiyordum.

rhncn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
arkadaşlar bu cihazların iki sim için de aynı imei olduğuna emin misiniz? bendeki farklı imeiler, son iki basamakları farklı yani...ama emin olamadım şimdi oynanmış mı diye...kutuyu ilk açan ben değildim.

şimdi siteden kontrol ettim her iki imei de aynı seri numarası ile eşleşiyor...

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
arkadaşlar bu cihazların iki sim için de aynı imei olduğuna emin misiniz? bendeki farklı imeiler, son iki basamakları farklı yani...ama emin olamadım şimdi oynanmış mı diye...kutuyu ilk açan ben değildim.

şimdi siteden kontrol ettim her iki imei de aynı seri numarası ile eşleşiyor...
ben aynı olup olmadıgını bilmiyorum... son 2 basamakları farklı ise her sime farklı imei dusuyor yani....
bazı firmalar icine kullanım kitabı garanti belgesi gibi seyler koymak icin mecbur acıyor sonra tekrar jelatinletmiyorlar

rhncn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
ben bir arkadaştan aldım ve imeiyi kendim kayıt ettirdim o açıdan sıkıntı çıkmadı ama benim bildiğim kadarıyla da teknik olarak her sime farklı imei gerekiyor :) eğer aynı olan birileri varsa tabi bilemiyorum teknik yönünü bilen arkadaşlar cevaplayacaktır

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
bende n11 den sandım :D ... valla bu ülkede her türlü sey olabilir.dogruyu yapmaya kalkasan soru cıkar. yanlısı yapsan kimse anlamaz karısık bir durum... sanuyorum sadece bu imei kayıt olayı bizim gibi ülkelerde var :D :D ben hic avrupada duymadım. imei yi hadi gectim telefonu vergisi ödeyip yurtdsından posta ile getirtmesi yasak olması kadar anlayamadıgım baska bi rkonu yok :D vergisini veriyoruz gene yok getiremezsin ...

Üst Alt