- Adım
- murat
- Cihazım
- redmi 4 pro
- Konular
- 1
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hepsiburada' da da satışa çıktı.
Son düzenleme:
Dostlar! Xiaomi Türkiye isimli bir mağaza n11 üzerinden ithal, garantili Mi5 satıyor. 32'lik beyaz model var şuan sadece ve fiyatı da 1.500 tl (fiyat bence çok fazla). Garantisi de Mer Bilişim diye bir firma tarafından sağlanmaktaymış. Hiç duymadım fakat umarım müşterileri mağdur etmez. Konu hakkında daha detaylı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Not: Ürün son 24 saatte neredeyse 10.000 kişi tarafından incelenmiş.
Hocam GittiGidiyor, sanalpazar, sahibinden gibi sitelerde satıcı üyeliği açmak çok kolay ama n11 böyle değil. Vergi levhası vs bayağı belge istiyorlar. Yani öyle dolandırıcılar burdan o işlere girmezler. Faturasız gelen ürünü iade edebilirsiniz. Kimsede sahte fatura basıp dağıtmaz. Eğer elinizde herhangi bir kanıt yoksa bence ön yargılı yaklaşmayın.Hocam gerçek olduğunu sanmıyorum. Ayrıca n11 ile anlaşma yok. Şuan bende satıcı üyeliği açsam bende istediğim ürünü sorgusuz sualsız satabilirim ortada var yok o ayrı konu... ithal işi bana şu zamanda tırı vırı gibi geliyor.
Güzel kardeşim ah bide genel konuşmasaydın tam yerinde bir yorum derdim fakat dikkat edersen herkes kötü dememiş site için. Bende n11 kullanıcısıyım ve senin de dediğin gibi kesinlikle arkasında durulacak bir site olduğu kanaatindeyim.Beyler sizin kafa iyimi yaa! N11 den evinin halisindan dolabından tut televizyonuna kadar telefonlarimiza kadar her şeyini bu siteden aldım, n11 i savunmak değil amacım ama yazmayayim yazmayayim dedim siz kaşındınız. N11 i bilip bilmeden yorum yapmayın, ayrıca 1500 tl çok iyi bi fiyat ben 1 tane aldım n11 den satıcı sorulara çabuk donus yapıyor ve saat 15.40 da verdiğim sipariş 1 saat sonra kargoya verildi. Ve kesinlikle 1300 tlye sattığıniz yurt dışı mi5 ten daha sağlam olacağına inanıyorum! Burda karalama kampanyası yapamazsınız. Hiçbirinin yorumları tutarlı değil! Alan alır satan satar. Sacma sapan yorumlar yapmaya hakkınız yok milletin kafasini bulandirmak hakkiniz değil!
Edit:bu arada sakın sanal pazar, gittiği diyor gibi sitelerden almayın fiyatı ucuz diye aldanmayin, ama n11 başka! Fitrati başka sistemi baska!