Sohbet Xiaomi Mi5 n11'de satışta!

muratmanisa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi 4 pro
Konular
1

hepsiburada' da da satışa çıktı.

Son düzenleme:

raizo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
5
Webdenal'a falan da eklenmiş.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
2 senede 10 tane ülkeye giremeyen firmaya Xiaomi denir.

Bunlar gelene kadar dolar 4TL, vergiler de %100'ü bulur.

datxhum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
11
Dostlar! Xiaomi Türkiye isimli bir mağaza n11 üzerinden ithal, garantili Mi5 satıyor. 32'lik beyaz model var şuan sadece ve fiyatı da 1.500 tl (fiyat bence çok fazla). Garantisi de Mer Bilişim diye bir firma tarafından sağlanmaktaymış. Hiç duymadım fakat umarım müşterileri mağdur etmez. Konu hakkında daha detaylı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Link:

Not: Ürün son 24 saatte neredeyse 10.000 kişi tarafından incelenmiş. :D

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Hocam gerçek olduğunu sanmıyorum. Ayrıca n11 ile anlaşma yok. Şuan bende satıcı üyeliği açsam bende istediğim ürünü sorgusuz sualsız satabilirim :) ortada var yok o ayrı konu... ithal işi bana şu zamanda tırı vırı gibi geliyor.
Hocam GittiGidiyor, sanalpazar, sahibinden gibi sitelerde satıcı üyeliği açmak çok kolay ama n11 böyle değil. Vergi levhası vs bayağı belge istiyorlar. Yani öyle dolandırıcılar burdan o işlere girmezler. Faturasız gelen ürünü iade edebilirsiniz. Kimsede sahte fatura basıp dağıtmaz. Eğer elinizde herhangi bir kanıt yoksa bence ön yargılı yaklaşmayın.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Arkadaşlar n11 gibi bir site üzerinden herhangi bir sıkıntı ve sorun olacağını sanmıyorum. Fakat ürün fiyatı ve ithalatçı firma hakkında aynı şeyi söylemem mümkün değil. Şahsım adına bana pek mantıklı bir alışveriş gibi gelmedi.

165 TL fark ile gittigidiyor üzerinden de satışı başlamış.

Son düzenleme:

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Beyler sizin kafa iyimi yaa! N11 den evinin halisindan dolabından tut televizyonuna kadar telefonlarimiza kadar her şeyini bu siteden aldım, n11 i savunmak değil amacım ama yazmayayim yazmayayim dedim siz kaşındınız. N11 i bilip bilmeden yorum yapmayın, ayrıca 1500 tl çok iyi bi fiyat ben 1 tane aldım n11 den satıcı sorulara çabuk donus yapıyor ve saat 15.40 da verdiğim sipariş 1 saat sonra kargoya verildi. Ve kesinlikle 1300 tlye sattığıniz yurt dışı mi5 ten daha sağlam olacağına inanıyorum! Burda karalama kampanyası yapamazsınız. Hiçbirinin yorumları tutarlı değil! Alan alır satan satar. Sacma sapan yorumlar yapmaya hakkınız yok milletin kafasini bulandirmak hakkiniz değil!
Edit:bu arada sakın sanal pazar, gittiği diyor gibi sitelerden almayın fiyatı ucuz diye aldanmayin, ama n11 başka! Fitrati başka sistemi baska!

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Beyler sizin kafa iyimi yaa! N11 den evinin halisindan dolabından tut televizyonuna kadar telefonlarimiza kadar her şeyini bu siteden aldım, n11 i savunmak değil amacım ama yazmayayim yazmayayim dedim siz kaşındınız. N11 i bilip bilmeden yorum yapmayın, ayrıca 1500 tl çok iyi bi fiyat ben 1 tane aldım n11 den satıcı sorulara çabuk donus yapıyor ve saat 15.40 da verdiğim sipariş 1 saat sonra kargoya verildi. Ve kesinlikle 1300 tlye sattığıniz yurt dışı mi5 ten daha sağlam olacağına inanıyorum! Burda karalama kampanyası yapamazsınız. Hiçbirinin yorumları tutarlı değil! Alan alır satan satar. Sacma sapan yorumlar yapmaya hakkınız yok milletin kafasini bulandirmak hakkiniz değil!
Edit:bu arada sakın sanal pazar, gittiği diyor gibi sitelerden almayın fiyatı ucuz diye aldanmayin, ama n11 başka! Fitrati başka sistemi baska!
Güzel kardeşim ah bide genel konuşmasaydın tam yerinde bir yorum derdim fakat dikkat edersen herkes kötü dememiş site için. Bende n11 kullanıcısıyım ve senin de dediğin gibi kesinlikle arkasında durulacak bir site olduğu kanaatindeyim.

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
1500 tlye burada 64 gb satan arkaşlar var neden 32 gb o parayı verelim buradaki arkadaşlar tam destek veriyorlar ..
Garantili olsa ne olur ekranı kırmadıkça zaten sorun çıkmaz bence .....

gkhnse

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
mi4c
Konular
4
resmi ithal ürün almanın tercih sebeplerinden birisi de imei işlemidir bence. fiyatının bu yüzden makul olduğunu düşünüyorum.

ayrıca resmen getiren firmayı ve N11'i gömmüş bazı arkadaşlar, eğer gerçekten yasal yolla gelmişse bu arkadaşlar özür borçludur. zamanında herkes delta servisi de laf söylüyordu benim bir kez işim düştü ve genpa, kvk vs ne varsa hepsinden başarılı iş çıkardılar benim işimde. herkese böyle denk gelmemiş olabilir tabi.

Üst Alt