Sohbet Xiaomi Mi5 n11'de satışta!

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Hocam şu zamanda kimse muşteriden yana degil. Devlette hirsizdan yana. Ornek verecek olursak aksama kadar tv den 5s 5s diye haykiriyorlar yok işte efendim neymiş 2000 liralik cihazi 100 liraya veriyormuş vs. Adam sana kapida odeme gonderiyor 100tl+30tl kargo ucreti. Ustelik devletin kargosu getiriyor kapina ptt kargo :) kutuyu aciyorsun hiyar cikiyor. Mahkemeyede versen birsey ispat edemiyorsun havani aliyorsun. Su zamanda devlet hirsiza calisiyor.

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Xiaomi zaten garantiye kolay kolay gidecek bir cihaz degil. Olsa ne olmasa ne. Firmalar kullanici hatasi diyerek %90 ını geri yolluyorlar

raizo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
5
Hocam şu zamanda kimse muşteriden yana degil. Devlette hirsizdan yana. Ornek verecek olursak aksama kadar tv den 5s 5s diye haykiriyorlar yok işte efendim neymiş 2000 liralik cihazi 100 liraya veriyormuş vs. Adam sana kapida odeme gonderiyor 100tl+30tl kargo ucreti. Ustelik devletin kargosu getiriyor kapina ptt kargo :) kutuyu aciyorsun hiyar cikiyor. Mahkemeyede versen birsey ispat edemiyorsun havani aliyorsun. Su zamanda devlet hirsiza calisiyor.
Hocam çok karamsarsınız :). Neden ithal edilemesin bu ürün yani? Şuana kadar Xiaomi ve BTK kaynaklı bazı pürüzler yüzünden ithali gecikti fakat imkansız değildi yani. Şuan için sadece beyaz rengin ithalini onaylamış zaten Xiaomi. Televizyonlara gelince; keşke insanları sadece hıyarla kandırsalar. Medya en büyük silahı zaten devletin. Bahsettiğiniz dolandırıcılıklar ise tamamen eğitimsiz kesime hitab eden saf , iyi niyetli insanları sömüren bir kurmacadır. Fakat Xiaomi meraklıları bu sınıftan çok uzakta. Buradaki herkes teknolojiye merakı olduğu için araştırmalar sonucu Xiaomi'yi keşfedip o yüzden burada olan insanlar. Kandırması kolay olmayan insanlar yani :)

Son düzenleme:

raizo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
5
Hocam soru cevap kısmında imei sıkıntısı felan olmadğı 2 sim kart girişi için ayrı imeisi olduğunu felan yazmışlar sipariş vermeyi düşünüyorum yarın sıkıntı çıkmaz umarım.
Hocam fiyatı biraz tuzlu bence. Garantiden dolayı kafanıza yatmış olabilir fakat 1300 tl civarında satan kişiler de mevcut ve ürünlerinin arkasındalar yani. Şahsen bende yakın zamanda almayı düşünüyorum fakat 1.500e burdan 32lik beyaz alacağıma başka bir satıcıdan siyah 64'lük alırım.

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Hocam bana biraz ortada ali cengiz oyunu var gibi geldi. Buyuk firmalar ithalat yaptigi taktirde peynir ekmek gibi satilacak bir cihazi kimseye kaptirmadan kendi satardi. Alan alsin yine ama ha yolcu ile kacak gecirilmis cihaz ha n11 deki cihaz farketmiyor. Garantilik durumu oldugu zaman o adamlari bulamazsiniz bile benden soylemesi.

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Hocam gerçek olduğunu sanmıyorum. Ayrıca n11 ile anlaşma yok. Şuan bende satıcı üyeliği açsam bende istediğim ürünü sorgusuz sualsız satabilirim :) ortada var yok o ayrı konu... ithal işi bana şu zamanda tırı vırı gibi geliyor.
N11 ile anlaşma yok mu? Satıcı üyeliği açsanız istediğiniz ürünü satar mısınız? Bana da açınsanıza öyle bir üyelik... Durun Allah aşkına hocam N11 de satıcı üyeliği açmak için en başta sizden vergi levha fotokopiniz, vergi numaranız, kayıtlı olduğunuz odaya dair belge vs vs bir sürü resmi evrak yüklemenizi ister ve sonra size yolladıkları iki adet birden çok sayfadan oluşan sözleşmeyi imazlayıp tekrar tarayarak tekrar göndermeniz ister ve değerlendirdikten sonra üyeliğiniz başlatır. Ayrıca Maliye Bakanlığı belirli zaman aralıklarında N11.com dan satıcı ve satış bilgilerini alıp incelemeye tabi tutar... Siz başka siteyle karıştırdınız sanırım.

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
N11 ile anlaşma yok mu? Satıcı üyeliği açsanız istediğiniz ürünü satar mısınız? Bana da açınsanıza öyle bir üyelik... Durun Allah aşkına hocam N11 de satıcı üyeliği açmak için en başta sizden vergi levha fotokopiniz, vergi numaranız, kayıtlı olduğunuz odaya dair belge vs vs bir sürü resmi evrak yüklemenizi ister ve sonra size yolladıkları iki adet birden çok sayfadan oluşan sözleşmeyi imazlayıp tekrar tarayarak tekrar göndermeniz ister ve değerlendirdikten sonra üyeliğiniz başlatır. Ayrıca Maliye Bakanlığı belirli zaman aralıklarında N11.com dan satıcı ve satış bilgilerini alıp incelemeye tabi tutar... Siz başka siteyle karıştırdınız sanırım.
Hocam bu belgelersiz size uyelik acarsam bana iphone 6s 128 alacakmisiniz? Bu kadar emin konusmayin. Burasi turkiye imkansizin asla olmayacak birşeyin olduğu yer ;) kendinizden bu kadar emin konuşmayın ;)

selim632

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selim
Cihazım
redminote 3G
Konular
19
Ne kadar garanti verebilirki? Sonuçta kaçak geçirilen cihazlar. Devlet destekli değil..
ama şöyle bi durum sana garanti veriyor adam 2 yıl + olarak 1 yıllık Elektro Asist hasar koruma paketi veriyor 200 tl vereceksin kırrılma felen kapsıyor zaten sıkıntı cıkarmaz 64 lük olsa ben alacağım

Prophet66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
6
Hocam fiyatı biraz tuzlu bence. Garantiden dolayı kafanıza yatmış olabilir fakat 1300 tl civarında satan kişiler de mevcut ve ürünlerinin arkasındalar yani. Şahsen bende yakın zamanda almayı düşünüyorum fakat 1.500e burdan 32lik beyaz alacağıma başka bir satıcıdan siyah 64'lük alırım.
Hocam ben n11'de satıldığı için bunu almayı düşündüm diğer kişilere felan pek güvenemiyorum açıkcası.

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Hocam bu belgelersiz size uyelik acarsam bana iphone 6s 128 alacakmisiniz? Bu kadar emin konusmayin. Burasi turkiye imkansizin asla olmayacak birşeyin olduğu yer ;) kendinizden bu kadar emin konuşmayın ;)
Emin konuşmamın sebebi n11 de dükkanımın bulunması ve açarken yaşadığım aşamaları yazdım...

Üst Alt