Sohbet Xiaomi Mi5 n11'de satışta!

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Arkadaşlar, yasal bir ithalat ve 2 yıl garantili bir ürün olup olmadığı konusunda bir sorgulama yapılmıyor.

Mesele şu:

Xiaomi 23 Nisan 2014'te 10 tane ülkeye gireceğini duyurdu. Bir tanesi Türkiye idi. O tarihten beri Xiaomi'yi takip edip ülkeye gelmesini bekliyoruz. Sadece 2 yıl garantili yasal olarak ithal edilmiş bir ürün olması değil bu beklentinin nedeni.

Yoksa Mi4 de bir ithalatçı firma tarafından yasal olarak getirildi ve 2 yıl yasal garanti kapsamındaydı.

Xiaomi'nin, örneğin Hindistan'da ve birkaç diğer ülkede olduğu şekilde Türkiye'de de bir varlığının olmasının fanları/müşterileri açısından çok daha avantajlı olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bunu ithalatçının veya hakikaten öyle ise distribütörün aleyhine olsun diye söylemiyorum.

Xiaomi'yi sadece uygun fiyata kaliteli telefonlar satan Çinli bir marka olarak tanıyorsanız, bunun ötesinde pek bilgi sahibi değilseniz ve markanın diğer ülkelerdeki faliyetlerini takip etmiyorsanız neden konunun açıklığa kavuşturulmasının beklendiğini anlamayabilirsiniz.

Mehmet Karakaş

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi5
Konular
0
mehmet bey bilgilendirmeniz için teşekkür ederim mümkünse xiaomi tarafı ile ilgilide bu tarz bir teyit atmanız mümkünmüdür. Ben inanıyorum ki malı üreten firmadan bu teyidi alırsak herkesin içi rahatlayacaktır.

tekrar merhaba,
Xiaomi ile şu an yeni ürünlerin siparişini görüşüyoruz [ Mi5(3/32) , Mi Max (3/32), Redmi 3s(2/16 , 3/32), Redmi Note3(2/16 , 3/32) ]
aynı zamanda forumlarda konuşulan mevcut problemlere de bir çözüm sağlamalarını, Xiaomi tarafından bir mail-yazı vs paylaşmalarını rica ettim.

sanıyorum kısa süre içerisinde bir yanıt vereceklerdir, ben de sizinle paylaşırım.
(daha önce mailleştiğimiz bazı ekran görüntülerini web ortamında paylaştım ve Xiaomi yetkililerine direkt mailler atıldı, bu sebeple artık paylaşmıyorum)

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
tekrar merhaba,
Xiaomi ile şu an yeni ürünlerin siparişini görüşüyoruz [ Mi5(3/32) , Mi Max (3/32), Redmi 3s(2/16 , 3/32), Redmi Note3(2/16 , 3/32) ]
aynı zamanda forumlarda konuşulan mevcut problemlere de bir çözüm sağlamalarını, Xiaomi tarafından bir mail-yazı vs paylaşmalarını rica ettim.

sanıyorum kısa süre içerisinde bir yanıt vereceklerdir, ben de sizinle paylaşırım.
(daha önce mailleştiğimiz bazı ekran görüntülerini web ortamında paylaştım ve Xiaomi yetkililerine direkt mailler atıldı, bu sebeple artık paylaşmıyorum)

ilginiz için bir kez teşekkür ederim umarım en kısa zamanda xiaomi resmi açıklamayı yaparda hepimiz inanır ve bu konu hakkında rahatlarız .

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
tekrar merhaba,

İnşallah dediğiniz cihazlarda en kısa zamanda uygun fiyatla tüketici ile buluşur. Dört gözle bekliyorum redmi 3s olsun redmi note 3 pro sürümünü getirirsiniz inşallah. Snapdragon model tercihimiz

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Mehmet Karakaş

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

hilmi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
mi9 se
Konular
18
hani tek yetkili satıcı idi.hemde xiaomi türkiye adıyla satış yapıyordu?
yetkililerin isim hakkı için yasal yollara başvurduğunu umuyorum.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Xiaomi Türkiye tek yetkili ama İthalatçı. :D

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam inanmak istiyorum ama madem distribütör olduğunuza bu kadar eminsiniz soruya neden biz distribütör değiliz itahalatçıyız diye cevap veriyorlar kendi içlerinde bile ciddi çelişki var.ve niye distrübütör olmaya çalışıyoruz diyor sonunda maden distribütörsün niye olmaya çalışıyoruz diyorsun ?

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
hocam inanmak istiyorum ama madem distribütör olduğunuza bu kadar eminsiniz soruya neden biz distribütör değiliz itahalatçıyız diye cevap veriyorlar kendi içlerinde bile ciddi çelişki var.ve niye distrübütör olmaya çalışıyoruz diyor sonunda maden distribütörsün niye olmaya çalışıyoruz diyorsun ?

Kontrol ettim. Burada da distribütörüz dememiş zaten. İthalatçıyız demiş.

Konu 2 Ağustos'ta açılmış.

İthalatçı firma yetkilisi 7 Ağustos'ta konuya ilk mesajını atmış.

Bugün 1 Eylül.

Hala Xiaomi'nin kendisinden bir haber alınabilmiş değil. Evet biz Türkiye'ye girmeyi beceremedik, ithalatçıya biz temin ediyoruz, ya da hayır ithalatçı al-satçı kanallarından kendisi temin ediyor, Türkiye hala planlarımızda var veya artık yok diye bir cevap alamıyoruz.

Hani nerde kaldı senin fanlarla iletişimin? Tek taraflı mı bu ilişki? İnsanlardan gönüllü olarak Xiaomi'yi tanıtmasını bekleyeceksin, ama adam yerine koymayacaksın.

İthalatçı diyeceğini demiş.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Kontrol ettim. Burada da distribütörüz dememiş zaten. İthalatçıyız demiş.

Konu 2 Ağustos'ta açılmış.

İthalatçı firma yetkilisi 7 Ağustos'ta konuya ilk mesajını atmış.

Bugün 1 Eylül.

Hala Xiaomi'nin kendisinden bir haber alınabilmiş değil. Evet biz Türkiye'ye girmeyi beceremedik, ithalatçıya biz temin ediyoruz, ya da hayır ithalatçı al-satçı kanallarından kendisi temin ediyor, Türkiye hala planlarımızda var veya artık yok diye bir cevap alamıyoruz.

Hani nerde kaldı senin fanlarla iletişimin? Tek taraflı mı bu ilişki? İnsanlardan gönüllü olarak Xiaomi'yi tanıtmasını bekleyeceksin, ama adam yerine koymayacaksın.

İthalatçı diyeceğini demiş.
ithalatçı da ben firmadan aldım firmadan onaylı itahalatçıyım dersen distribütör oluyorsunuz doğal olarak yanlışmıyım bunu söylersen ha kelime olarak distribütör demişsin dememişsin ne fark eder?

Üst Alt