Sohbet Xiaomi Mi5 n11'de satışta!

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Distribütör, o firmanın ülkedeki temsilcisi ve ana dağıtıcısıdır. O firma yada markayı hem temsil eder hem de ana dağıtımını sağlar. Eğer firmanın kendisi de o ülkede bulunuyorsa o zaman sadece ana dağıtım işini üstlenir. Temsil firmanın kendisindedir. Zaten Xiaomi Türkiye adında bir firma ülkemizde ticaret odalarına kayıtlı ve resmi gazetede onaylıdır. Yetkili kişisi Hugo Barra'dır. Dolayısıyla Distribütör de olunsa temsil yetkisi Hugo Barra'nın elindedir. Yarın unutmazsam resmi gazete ve Ticaret Odası kayıtlarını paylaşırım.
İthalatçının temsil sıfatı yoktur. Yani o firmayı yada markayı temsil edemez. Dolayısıyla ben Türkiye'deki Xiaomi'yim diyemez. Elbette cihazları getirir, satar, teknik desteğini verir. Ama bunlar temsil değildir.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
bu nedir ya hiç sıkılmadan bütün yorumları okudum komedisiniz ya benim babam senin babanı dövere gelmiş birisi n11 den satılıyor diyor obirisi sakın almayın gelin bizden alına getiriyor saçma sapan cevaplar birbirlerine akıl üstünlüğü saglamak için resmen saldırılıyor bırakın kardeşim isteyen istediği yerden alsın

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
bu nedir ya hiç sıkılmadan bütün yorumları okudum komedisiniz ya benim babam senin babanı dövere gelmiş birisi n11 den satılıyor diyor obirisi sakın almayın gelin bizden alına getiriyor saçma sapan cevaplar birbirlerine akıl üstünlüğü saglamak için resmen saldırılıyor bırakın kardeşim isteyen istediği yerden alsın
Demek ki okuduğunuz onca şeyden hiçbirşey anlamamışsınız.
Her mesajda yazıyorum artık bıktım. Sorun cihazın bir başkası tarafından getirilip satılması değil yada bizim, bir arkadaşımızın satması değil. Ki ortada başka ithal edilen cihaz yokken neyi satacağız bunu bile düşünemiyorsunuz. Eğer gayriresmi olarak getirilip satılan 5-10 tane telefon yüzünden olduğunu zannedip bununla uzaya çıkılıcağını falan düşünüyorsanız bu daha fena.
Nasıl ve nereden satıldığı da bizi enterese etmiyor. Sorun cihazların Xiaomi tarafından Türkiye'ye getirilip satılması gibi lanse edilmesi. Türkiye'de tek yetkili biziz denmesi. Biz Xiaomi'yiz algısının yaratılmaya çalışılması. Biz bunun doğru olmadığını anlatmaya çalışıyoruz. Bunun neresini anlayamıyorsunuz?
Hiçbir yerde Xiaomi'nin Türkiye'ye geldiği ile ilgili tek satır birşey yok. Zaten getiren firma bile biz Distribütör değiliz İthalatçıyız diyor. Bu nasıl bir Xiaomi ki Distribütör bile olmayan bir firmaya Türkiye'de tek yetkili firma sizsiniz diye yetki verebiliyor? Böyle bir saçmalık olabilir mi?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
.........
Zaten Xiaomi Türkiye adında bir firma ülkemizde ticaret odalarına kayıtlı ve resmi gazetede onaylıdır. Yetkili kişisi Hugo Barra'dır. Dolayısıyla Distribütör de olunsa temsil yetkisi Hugo Barra'nın elindedir. Yarın unutmazsam resmi gazete ve Ticaret Odası kayıtlarını paylaşırım.
.........

Resmi Gazete Kayıtları:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Daha önce de yazdığım üzere Xiaomi Türkiye, Xiaomi Singapur'a bağlı bir şirket ve yetkilisi de Hugo Barra'dır.

medetarikurt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Medet Arıkur
Cihazım
gt08
Konular
0
güvenmeyenler hepsiburada da alabilir
aynı fiyat aynı ürün
hb nin güvenilirligi tartışılmaz

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
güvenmeyenler hepsiburada da alabilir
aynı fiyat aynı ürün
hb nin güvenilirligi tartışılmaz
Burada güvenirliği tartışmıyoruz.
Zaten tek yetkili olduğu için oradaki cihazların da Mer Bilişim'in cihazları olması gerekir.

guner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
guner
Cihazım
Mİ 5
Konular
0
İyi Forumlar

N11 de Delta Garantisi ile satış başlamış siyah mevcut Delta Güvenilir midir acaba

Orkun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5
Meslek
öğrenci
Konular
14
atı alan üsküdarı geçer sabah olduğunda da birileri şikayet eder iyi oldu bence bu kusura bakmayın beyler ama neyse fazla yazmayım :D

medetarikurt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Medet Arıkur
Cihazım
gt08
Konular
0
İyi Forumlar

N11 de Delta Garantisi ile satış başlamış siyah mevcut Delta Güvenilir midir acaba

delta yı bilmem ancak justorginal adlı magzdana toplamda 3 ürün aldım 2 si bozuk çıktı

buharags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buhara
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
5
Bende ordan kılıf aldım sorunsuz geldi