Hayırlı akşamlar hocam. Noldu proje iptal herhalde? Bu haftaki güncellemeyi yayınlamadıniz. İnşallah vazgeçmemissinizdir de yoğunluktan yapamamışsinizdir. Elinize sağlık tekrardan.Merhaba değerli Xiaomi ailsei.
Mİ5 için miuipro romun 7.9.7 versiyonunu Otto_man hocam ile birlikte tr yaptık
daha doğrusu bana öğretti
teşekkürler suatsari
teşekkürler Otto_man
emekleriniz ve yardımlarınız için.
Bu romu yükleyebilmeniz için öncelikle cihazınızın bootloader kilidi açık ve twrp yüklenmiş olması azım.
ilgili konu için link
Rehber - Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==
Romumuzda neler var
* Ayarlar kısmında geçişlerde efektler.
* Akıllı asistan.
* Tek ayar ile ios durum çubuğu.
* Bildirim merkezindeki kısayol sayısını azaltma artırma.
* Root içine gömülü.
Kısaca bunlar ve daha bir çok özellik mevcut.
Romdan görseller.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
linkimizLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Üstadlar, mi globe 7.9.7 romundaki arayıcı(telefon) apksını, mipro romuna entegre edebilir miyim? Çünkü mipronun arayıcı ekranı çok kaba. avatarı kocaman gösteriyor. Ciddi anlamda tek derdim bu.
Arayıcının sistemdeki yolu neresidir? Sizce çalışır mı?
çok teşekkür ederim, fakat şuan 7.9.19 globale geçtim..system/privapp/InCallUI
Globe rom dosyasından alınan linkteki apk ile değiştir..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
çok teşekkür ederim, fakat şuan 7.9.19 globale geçtim..
Benimde begendigim bir rom. Pil suresi harika. Bir suru ozellestirme var. Fakat her uygulamadan sorunsuz bildirim alma gibi bir takintim var. Maalesef bunu saglayamadi mipro romuAnladım pro roma dönerseniz lazım olur zira ben baya beğendim
Benimde begendigim bir rom. Pil suresi harika. Bir suru ozellestirme var. Fakat her uygulamadan sorunsuz bildirim alma gibi bir takintim var. Maalesef bunu saglayamadi mipro romu
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Whatsappda katiyen saglikli bildirim alamadim. Veri tasarruf modunu bile kapattim wifi ayarlarindan fakat olmadi. Ekrani actigimda(telefonu uyandirdigimda) geliyordu. Bazi uygulamalarda da uygulamaya girince. Mesela mail.ru programi ve tapatalkHangi uygulamalarda sorun yaşadınız?
Whatsappda katiyen saglikli bildirim alamadim. Veri tasarruf modunu bile kapattim wifi ayarlarindan fakat olmadi. Ekrani actigimda(telefonu uyandirdigimda) geliyordu. Bazi uygulamalarda da uygulamaya girince. Mesela mail.ru programi ve tapatalk
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi