Rom Xiaomi mi5 miuipro rom Türkçe (miui9) 7.9.7

• Konbuyu başlatan VSM
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 133
  • Görüntüleme 15K

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Hocam, tema ile de çok alakalı..bir çok beğendiğim temayı sırf o nedenle kullanamıyorum mesela8=);(
Bende temanin sadece bildirim ekranindaki bildirimi gostermede sorunu var diye biliyordum. Yani her temada bildirimler kilit ekranina dusmuyor bildirim cubugunda kaliyor ki zaten benim tema stok.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bende temanin sadece bildirim ekranindaki bildirimi gostermede sorunu var diye biliyordum. Yani her temada bildirimler kilit ekranina dusmuyor bildirim cubugunda kaliyor ki zaten benim tema stok.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte bütün mesele de o temayı bulmak...insan bazen kafayı yiyiyor8=);(

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
ben bu cihazı aldığımdan beri (rom root işleri ile çok uğraşırım, gereksiz fazla) rom çeşitliliğinin sadece xiaomi eu, stable, dev olduğunu sanıyordum. çünkü aosp romları hiç sevmem.
yani rom çeşitliliği dediğim miui tabanlı custom rom. görünüşe göre baya varmış.. :) ama ben cidden miuiproyu çok güçlü bir rom buldum.

Katılıyorum ve Re.dmi note3 pro kate kullanıcıları için yakın gelecekte bir TR hediye bekliyoruz ustalardan.
Bu arada bu romu şuan bende kullanıyorum. ancak merak ettiğim ki denedim de BL kilidini bu rom yüklü iken açabiliyormuyuz ve nasıl. Bilinen yönergelerle mi yoksa başka yöntemler varmı? costum rom olduğu için
teşekkürler

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Katılıyorum ve Re.dmi note3 pro kate kullanıcıları için yakın gelecekte bir TR hediye bekliyoruz ustalardan.
Bu arada bu romu şuan bende kullanıyorum. ancak merak ettiğim ki denedim de BL kilidini bu rom yüklü iken açabiliyormuyuz ve nasıl. Bilinen yönergelerle mi yoksa başka yöntemler varmı? costum rom olduğu için
teşekkürler
custom rom yüklemek için twrp gerekiyor.onun içinde unlocked bl.

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
custom rom yüklemek için twrp gerekiyor.onun içinde unlocked bl.
tmm o doğru ancak fake romdan da twrp ye oradandan da costuma geçebiliyorsun ben öyle yapıyorum. Benim takıldığım nokta miuipro 7.9.14 üzerinde iken Mi ye başvuru yapıp sms aldıktan sonra BL kilit açma işlemi olabilir mi?
Yani ben denendim ancak global stabil, global developer da veren aynı hata bunda da verdiği için BL kilidi açamama sorun romdan fark eder mi? onu araştırıyordum

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
tmm o doğru ancak fake romdan da twrp ye oradandan da costuma geçebiliyorsun ben öyle yapıyorum. Benim takıldığım nokta miuipro 7.9.14 üzerinde iken Mi ye başvuru yapıp sms aldıktan sonra BL kilit açma işlemi olabilir mi?
Yani ben denendim ancak global stabil, global developer da veren aynı hata bunda da verdiği için BL kilidi açamama sorun romdan fark eder mi? onu araştırıyordum
Sizin bence BL Kilidiniz açık, tekrar açmanıza gerek yok....bu dediklerinizi yapamıyor olsaydınız, Kilidi açmak için Çin romu yüklemeniz gerekirdi....forumda BL nasıl açılır konusunda detaylar mevcut

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Sizin bence BL Kilidiniz açık, tekrar açmanıza gerek yok....bu dediklerinizi yapamıyor olsaydınız, Kilidi açmak için Çin romu yüklemeniz gerekirdi....forumda BL nasıl açılır konusunda detaylar mevcut
yok sayın hocam ben rootlu fake rom olan (kate) ile 6113 global image cihaza yükledim oradan costum reco twrp oradan da miuipro rom.
ama bu şekilde sadece cihaza twrp yükleme işlemi olumlu. ben önce stabil veya dev romlarda da denedim açılmadı.
çünkü miuipro dan da denedim yine doğrulanamdı uyarısı alıyorum. şayet yaptığım bu işlem BL kilidini açıyorsa nasıl test ederim açık/kapalı
Kaç gündür bunu soruyorum formlarda. Yöntemi buldum costum romu öyle yükledim.
İsterseniz formda yeni konu açayım. Yani daha önce paylaşılması ise

Son düzenleme:

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37

üstad dediğim gibi Redmi note3 pro kate cihazda BL kilidi açmadan rootlu fake rom reco.img leri ile global rom yükleme ve sonrasındarootlu olduğundan twrp ve miuipro rom yüklü cihazda BL kilit açık mı? kapalı mı? TEST EDİLDİ

Maalesef kapalı ektedir

Biz bu şekilde sadece cihazı tabiri caizse kandırıp costum rom yükleme imkanı buluyoruz o kadar benim gördüğüm bu.

Ekli dosyalar

• BL kapalı.png
    BL kapalı.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 26
Üst Alt