Bir aksilik olmazsa 7.9.21' türkçeleştirip yükleyeceğim akşama beklemede kalın
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir aksilik olmazsa 7.9.21' türkçeleştirip yükleyeceğim akşama beklemede kalın
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence miuipro romuyla alakalı degil sorun. Ben de 7.9.22 global yüklü ve ayni sorunu bende yaşıyorum7.9.21 miui pro türkçe hazır, upload ediyorum link paylaşacağım. Ancak romda wifi problemi var, sebebi şuan bilinmiyor. Rom geliştiriceleri olan miuipro.by ve diğer yabancı forumlarda sorundan sıkça söz edilmiş, hatta sadece mi5 için değil bir kaç modelde daha varmış. Bu yüzden düzeltilmesini umarak romu erken paylaşmadım ne yazık ki şuana kadar düzeltme yapmadılar. Problem hakkında kısaca bilgi vereyim; wifi bağlantısı açık olduğu halde 10-15-20 saniye sonra bağlantı kuruyor modemle..
Bence miuipro romuyla alakalı degil sorun. Ben de 7.9.22 global yüklü ve ayni sorunu bende yaşıyorum
7.9.21 miui pro türkçe hazır, upload ediyorum link paylaşacağım. Ancak romda wifi problemi var, sebebi şuan bilinmiyor. Rom geliştiriceleri olan miuipro.by ve diğer yabancı forumlarda sorundan sıkça söz edilmiş, hatta sadece mi5 için değil bir kaç modelde daha varmış. Bu yüzden düzeltilmesini umarak romu erken paylaşmadım ne yazık ki şuana kadar düzeltme yapmadılar. Problem hakkında kısaca bilgi vereyim; wifi bağlantısı açık olduğu halde 10-15-20 saniye sonra bağlantı kuruyor modemle..
Buyrun Miuipro 7.9.21 Türkçe
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir