Rom Xiaomi mi5 miuipro rom Türkçe (miui9) 7.9.7

• Konbuyu başlatan VSM
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 133
  • Görüntüleme 15K

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
üstadlar xiaomi eu'nun 7.9.7si ile miuipronun 7.9.7'sinin farkı var mı?

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
üstadlar xiaomi eu'nun 7.9.7si ile miuipronun 7.9.7'sinin farkı var mı?

İçinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom Rom tadında, MIUI Official Belarus Fan Site'sinin geliştiricileri tarafından ÇİN Global Developer temel bazlı, Xiaomi.EU ve SMIUI Rom'larının karışımlarını entegre ederek özelleştirdikleri bir Rom'dur.

Farkı budur hocam.

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
İçinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom Rom tadında, MIUI Official Belarus Fan Site'sinin geliştiricileri tarafından ÇİN Global Developer temel bazlı, Xiaomi.EU ve SMIUI Rom'larının karışımlarını entegre ederek özelleştirdikleri bir Rom'dur.

Farkı budur hocam.
ben bu cihazı aldığımdan beri (rom root işleri ile çok uğraşırım, gereksiz fazla) rom çeşitliliğinin sadece xiaomi eu, stable, dev olduğunu sanıyordum. çünkü aosp romları hiç sevmem.
yani rom çeşitliliği dediğim miui tabanlı custom rom. görünüşe göre baya varmış.. :) ama ben cidden miuiproyu çok güçlü bir rom buldum.

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
7.9.14 guncelemesi cevirebillirmisiniz mipro 5s plus icin

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Hocam farklı bir tema üzerinde çalışıyorum, temalar uygulamasından varsayılanı seçtiniz değil mi? Hocam twrp den dalvik art ve önbelleği temizleyin sadece.
hocam ben 7.9.7 xiaomi eu romundayım. çok saçma ama ben bu temada stok gelen romu istiyorum. İsmi limitless. Root explorerda hangi yolda hocam temalar?

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
ben bu cihazı aldığımdan beri (rom root işleri ile çok uğraşırım, gereksiz fazla) rom çeşitliliğinin sadece xiaomi eu, stable, dev olduğunu sanıyordum. çünkü aosp romları hiç sevmem.
yani rom çeşitliliği dediğim miui tabanlı custom rom. görünüşe göre baya varmış.. :) ama ben cidden miuiproyu çok güçlü bir rom buldum.

Ben en iyi şarj süresini Mi Globe Rom'da aldım hocam ve üstelik kendi isteğimize göre (içerisinde şu olsun, bu olsun) ekleme ve çıkartabilmeye sahibiz. Denemek isterseniz eğer;

Cihazı seçtikten sonra; altta "Show expert Settings" adlı turuncu bir kutucuk var ve ona tıkladıktan sonra özelleştirebiliyoruz (Rom da Türkçe de mevcuttur).

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Ben en iyi şarj süresini Mi Globe Rom'da aldım hocam ve üstelik kendi isteğimize göre (içerisinde şu olsun, bu olsun) ekleme ve çıkartabilmeye sahibiz. Denemek isterseniz eğer;

Cihazı seçtikten sonra; altta "Show expert Settings" adlı turuncu bir kutucuk var ve ona tıkladıktan sonra özelleştirebiliyoruz (Rom da Türkçe de mevcuttur).
battery powersave modunu seçtik dimi, peki en aşağıdaki wipe dalvik ne işe yarıyor. Romu kurarken kendisimi yapıyor?

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133

server aşırı yavaş hocam. bir önerin var mı?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
MIUIPro için vazgeçemeyeceksiniz demiştim hatırladığım kadarıyla?

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular