- Adım
- berk
- Cihazım
- Oneplus 6
- Meslek
- Öğrenim görevlisi
- Konular
- 133
üstadlar xiaomi eu'nun 7.9.7si ile miuipronun 7.9.7'sinin farkı var mı?
üstadlar xiaomi eu'nun 7.9.7si ile miuipronun 7.9.7'sinin farkı var mı?
ben bu cihazı aldığımdan beri (rom root işleri ile çok uğraşırım, gereksiz fazla) rom çeşitliliğinin sadece xiaomi eu, stable, dev olduğunu sanıyordum. çünkü aosp romları hiç sevmem.İçinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom Rom tadında, MIUI Official Belarus Fan Site'sinin geliştiricileri tarafından ÇİN Global Developer temel bazlı, Xiaomi.EU ve SMIUI Rom'larının karışımlarını entegre ederek özelleştirdikleri bir Rom'dur.
Farkı budur hocam.
hocam ben 7.9.7 xiaomi eu romundayım. çok saçma ama ben bu temada stok gelen romu istiyorum. İsmi limitless. Root explorerda hangi yolda hocam temalar?Hocam farklı bir tema üzerinde çalışıyorum, temalar uygulamasından varsayılanı seçtiniz değil mi? Hocam twrp den dalvik art ve önbelleği temizleyin sadece.
ben bu cihazı aldığımdan beri (rom root işleri ile çok uğraşırım, gereksiz fazla) rom çeşitliliğinin sadece xiaomi eu, stable, dev olduğunu sanıyordum. çünkü aosp romları hiç sevmem.
yani rom çeşitliliği dediğim miui tabanlı custom rom. görünüşe göre baya varmış.. ama ben cidden miuiproyu çok güçlü bir rom buldum.
battery powersave modunu seçtik dimi, peki en aşağıdaki wipe dalvik ne işe yarıyor. Romu kurarken kendisimi yapıyor?Ben en iyi şarj süresini Mi Globe Rom'da aldım hocam ve üstelik kendi isteğimize göre (içerisinde şu olsun, bu olsun) ekleme ve çıkartabilmeye sahibiz. Denemek isterseniz eğer;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Cihazı seçtikten sonra; altta "Show expert Settings" adlı turuncu bir kutucuk var ve ona tıkladıktan sonra özelleştirebiliyoruz (Rom da Türkçe de mevcuttur).
server aşırı yavaş hocam. bir önerin var mı?Ben en iyi şarj süresini Mi Globe Rom'da aldım hocam ve üstelik kendi isteğimize göre (içerisinde şu olsun, bu olsun) ekleme ve çıkartabilmeye sahibiz. Denemek isterseniz eğer;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Cihazı seçtikten sonra; altta "Show expert Settings" adlı turuncu bir kutucuk var ve ona tıkladıktan sonra özelleştirebiliyoruz (Rom da Türkçe de mevcuttur).
MIUIPro için vazgeçemeyeceksiniz demiştim hatırladığım kadarıyla?ben bu cihazı aldığımdan beri (rom root işleri ile çok uğraşırım, gereksiz fazla) rom çeşitliliğinin sadece xiaomi eu, stable, dev olduğunu sanıyordum. çünkü aosp romları hiç sevmem.
yani rom çeşitliliği dediğim miui tabanlı custom rom. görünüşe göre baya varmış.. ama ben cidden miuiproyu çok güçlü bir rom buldum.
hocam iyi akşamlar. zor durumdayımMIUIPro için vazgeçemeyeceksiniz demiştim hatırladığım kadarıyla?