Xiaomi Mi5 İmei

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Öncelikle telefonu unlock edin hocam.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Talepte bulundum sanırım bana mesajla kod yollayacaklar ne zaman gelir bilmiyorum bekleyecez galiba

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Günaydın her keze acemi bir mi5 kullanıcısı olarak bir sıkıntı daha yaşadım telefonda mi hesabı açınca rehber açılmaz hale geliyor hata verip durduruldu diyor sebep ne olabilir bilgisi olan varmı

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Günaydın her keze acemi bir mi5 kullanıcısı olarak bir sıkıntı daha yaşadım telefonda mi hesabı açınca rehber açılmaz hale geliyor hata verip durduruldu diyor sebep ne olabilir bilgisi olan varmı
Sisteminizi yeniden kurmanızı öneririm. Normal bir sorun değil çünkü bu.

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Sisteminizi yeniden kurmanızı öneririm. Normal bir sorun değil çünkü bu.

to locate, lock or restore your phone ıf you switch sım cards another sms will be sent automatically to reactivate this feature

şöyle bir mesaj çıkıyor ekranda

mrsn13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALPER
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Yurtdışı Eğitim Danışmanı
Konular
0
Selam arkadaşlar yeni bir Mİ5 kullanıcısı olarak yardıma ihtiyacım var telefon kayıtsız imei atılması lazım elimde imei var su an telefon açık kullanıyorum mıuı global 7.2.4.0.0 sürümü yüklü ana menüler türkçe ama alt menüler ingilizce nasıl yaparım yardımcı olun

Benim de aynı sürüm vardı aldığımda ve aynı problemler vardı. Bu orijinal sürüm değil. Cihazı unlock yaptıktan sonra flash ile global stable 7.5.2.0 yükledim cihaz full türkçe oldu ve sorunlar düzeldi.

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Benim de aynı sürüm vardı aldığımda ve aynı problemler vardı. Bu orijinal sürüm değil. Cihazı unlock yaptıktan sonra flash ile global stable 7.5.2.0 yükledim cihaz full türkçe oldu ve sorunlar düzeldi.
Teşekkür ederim ben android in yabancısı ve acemisiyim flash la dediğiniz telefonu pc ye bağlayıp 7.5.2.0 room u telefonun içine ayarak güncellemeden o dosyayı göstermek sureti ile yapılan işlemmi acaba?
birde benim telefonda mi bağlantısı oluşturunca kişiler yok oluyordu belkide sebep bu olabilirmi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Teşekkür ederim ben android in yabancısı ve acemisiyim flash la dediğiniz telefonu pc ye bağlayıp 7.5.2.0 room u telefonun içine ayarak güncellemeden o dosyayı göstermek sureti ile yapılan işlemmi acaba?
birde benim telefonda mi bağlantısı oluşturunca kişiler yok oluyordu belkide sebep bu olabilirmi
İçinde bulunduğumuz Mi5 bölümünde rehber konuları bulabilirsiniz. Ayrıca forumun üst menüsünde bulabileceğiniz sıkça sorulan sorular konusuna da bakmanızı özellikle tavsiye ederim.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mrsn13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALPER
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Yurtdışı Eğitim Danışmanı
Konular
0

Hocam basitçe anlatayım. Öncelikle cihazı unlock yapın. Sonra adresinden romu bilgisayarınıza indirin. Bilgisayarınıza MiFlash programını da indirin. Telefonu fastboot moduna alıp bilgisayara bağlayın bu program aracılığıyla romu telefona yükleyin. İşlemle ilgili dikkat edilmesi gereken detayları forumda bulabilirsiniz.

Mi hesabına girince rehber açamama ve alt menülerin ingilizce olması falan hep şu anki kullandığınız romun orijinal olmamasından kaynaklanıyor. Söylediğim işlemleri yapınca düzeliyor.

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Hocam basitçe anlatayım. Öncelikle cihazı unlock yapın. Sonra adresinden romu bilgisayarınıza indirin. Bilgisayarınıza MiFlash programını da indirin. Telefonu fastboot moduna alıp bilgisayara bağlayın bu program aracılığıyla romu telefona yükleyin. İşlemle ilgili dikkat edilmesi gereken detayları forumda bulabilirsiniz.

Mi hesabına girince rehber açamama ve alt menülerin ingilizce olması falan hep şu anki kullandığınız romun orijinal olmamasından kaynaklanıyor. Söylediğim işlemleri yapınca düzeliyor.

Öncelikle teşekkür ederim gerçekten yardımcı olacak bu bilgiler miflash ile ilgili detayları forum da bulup okursam sanırım becebilicem

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar bir sorum olacak. İmei attım birinci imei değişti ama ikincisi değişmedi. Tek sim kullanıyorum. Sorun yaşatır mı?
Ayrıca siteden imei sorgulatma yapınca ne yazması gerekiyor?
Demek ki 2 imei'yi birden değiştirmemişsiniz. Değiştirdiğiniz slotta kullanırsanız bir sorun olmaz.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt