Xiaomi Mi5 İmei

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memolim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
mi 5
Konular
0
merhaba micro adlı kullanıcının yolladıgı imei tamiri yontemine göremi5 imei tamiri yaparken eski bir telefon imeisi mi bulmamız gerekiyor yoksa imei bulmamız gerekmez mi

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
merhaba micro adlı kullanıcının yolladıgı imei tamiri yontemine göremi5 imei tamiri yaparken eski bir telefon imeisi mi bulmamız gerekiyor yoksa imei bulmamız gerekmez mi

Bulmanız gerekli, eski bozuk telefon İmei numaralarını kullanabilirsiniz ama yasal değildir

dogubey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
dogu
Cihazım
mi 5
Konular
0
Slm ustatlar mi 5 kullanıyorum benim tlf güncelleme geliyor ama (mi) yazısında takılı kalıyor güncelleme olmuyor nerde hata yapıyorum

sas_sas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sururi
Cihazım
mi5
Konular
21
Benim Backup aldığım Mi5 de xqcn dosyasını ultra.editle açıp içinde imei convertor ile bulduğum hex string inin ilk 4 hanesi olan 088A veya 088a veya 08 8a veya 08 8A şeklinde yaptığım aramalarda 'string .... not found'mesajı alıyorum..
Bu arada QPST ile yapdığım backup işlemi hernekadar 'completed' yazsa da %99 gösteriyor ve altdaki grafiksel yatay çubuk aynı izahatdaki resimdeki gibi ortada kalıyor. Acaba tamamını backup yapamıyor olabilir mi? Ya da ultraedit de mi bir sorun var?

Öneriniz nedir?

Son düzenleme:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Benim Backup aldığım Mi5 de xqcn dosyasını ultra.editle açıp içinde imei convertor ile bulduğum hex string inin ilk 4 hanesi olan 088A veya 088a veya 08 8a veya 08 8A şeklinde yaptığım aramalarda 'string .... not found'mesajı alıyorum..
Bu arada QPST ile yapdığım backup işlemi hernekadar 'completed' yazsa da %99 gösteriyor ve altdaki grafiksel yatay çubuk aynı izahatdaki resimdeki gibi ortada kalıyor. Acaba tamamını backup yapamıyor olabilir mi? Ya da ultraedit de mi bir sorun var?

Öneriniz nedir?
Yasa dışı işlem olduğu için, forumda bu tür yardım ve anlatımlar yasak diye biliyorum chatin_62 hocam bu tür şeyler serbest mi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum.

Redmi 2 Prime İle Alıcı Ödemeli Olarak Gönderildi.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Doğru biliyorsunuz sw33tking hocam. Her ne kadar müsamaha göstermeye çalışsak ta, üstü kapalı olarak neler yapabileceklerini anlatmaya çalışsak ta maalesef bir yerden sonra suistimal boyutu büyüyor ve konunun kapatılması kaçınılmaz hale geliyor. Aynen bu konuda olduğu gibi.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Doğru biliyorsunuz sw33tking hocam. Her ne kadar müsamaha göstermeye çalışsak ta, üstü kapalı olarak neler yapabileceklerini anlatmaya çalışsak ta maalesef bir yerden sonra suistimal boyutu büyüyor ve konunun kapatılması kaçınılmaz hale geliyor. Aynen bu konuda olduğu gibi.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlış birşey yapmak istememiştim. Karşılaşırsam duruma el atarım :) İyi akşamlar @chatin_62 hocam ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt