Xiaomi Mi5 İmei

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dogubey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
dogu
Cihazım
mi 5
Konular
0
slm ben imei atarken restore edemedim fail diye bir hata veriyor tlf sim kartı görmiyor yardım

ttozzy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Ben forumdan bulduğum Zenex arkadaşımıza imei atma işlemeni yaptırdım. gayet sorunsuz çalışıyor telefonum. tavsiye ederim.

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30

darkzula

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
darkzula
Cihazım
Xperia Z2
Meslek
Psikolog
Konular
0
Selamlar arkadaşlar mi5 almayı düşünüyorum. Umarım IMEI değişikliği sorun olmuyordur. MIUI ailesine selamlar

kokanche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
10
Arkadaşlar selam;

1-) Mi5 telefonlar kayıt ettirilmeden, IMEI atılıp çalıştırılabildiğine göre nereden (Türkiye, Çin .. vs), ve hangi web sitesinden (aliexpress .. vs) uygun fiyatlı Mi5 edinebilirim (Adres olarak Türkiye, Almanya veya Amerika verebilirim)?

2-) Satın alırken özellikle dikkat etmemiz gereken bir husus var mı (32-64-128 gb, global rom yada Çin romu .. vs gibi)?

3-) Dual sim almanın her hangi bir olumsuzluğu var mı (imei atmada problem, Türkçe destekli rom bulma .. vs gibi) ?

Teşekkürler,

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar selam;

1-) Mi5 telefonlar kayıt ettirilmeden, IMEI atılıp çalıştırılabildiğine göre nereden (Türkiye, Çin .. vs), ve hangi web sitesinden (aliexpress .. vs) uygun fiyatlı Mi5 edinebilirim (Adres olarak Türkiye, Almanya veya Amerika verebilirim)?

2-) Satın alırken özellikle dikkat etmemiz gereken bir husus var mı (32-64-128 gb, global rom yada Çin romu .. vs gibi)?

3-) Dual sim almanın her hangi bir olumsuzluğu var mı (imei atmada problem, Türkçe destekli rom bulma .. vs gibi) ?

Teşekkürler,

1) yurtdışından Sipariş Verdiğinizde, Gümrükten Geçmeyecektir. Yada Gümrük Memurunun Keyfi bozuk Olur, O zaman Yanlışlıkla Geçebilir. Aksi Takdirde Telefon Geri Satıcıya Gönderilecektir.
Para iadesi de düşünülürse Türkiyedeki Satıcılardan Alın Derim.
Bu Konuda Forumdaki Zahter1 veya ByKatre ye Ulaşın.

2) Her Kişinin İstediği Özellik ve Parasına Göre Değişir. 64Gb Kullananlarda Memnun, 128Gb Kullananlarda. Hafızası Yüksek Olsun Derseniz 64 ve 128Gb Almanız Daha İyidir. Özellik Olarakta 128Gb En Üst Seviyededir.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

3)Xiaomi Telefonların Çoğu Dual Simdir. Türkçe Rom Bulmanızda Bu Etken Değildir. Sadece 2.simde 3G veya 4G Çalışmayacaktır. Sadece 1.simde Kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
1) yurtdışından Sipariş Verdiğinizde, Gümrükten Geçmeyecektir. Yada Gümrük Memurunun Keyfi bozuk Olur, O zaman Yanlışlıkla Geçebilir. Aksi Takdirde Telefon Geri Satıcıya Gönderilecektir.
Para iadesi de düşünülürse Türkiyedeki Satıcılardan Alın Derim.
Bu Konuda Forumdaki Zahter1 veya ByKatre ye Ulaşın.

2) Her Kişinin İstediği Özellik ve Parasına Göre Değişir. 64Gb Kullananlarda Memnun, 128Gb Kullananlarda. Hafızası Yüksek Olsun Derseniz 64 ve 128Gb Almanız Daha İyidir. Özellik Olarakta 128Gb En Üst Seviyededir.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

3)Xiaomi Telefonların Hepsi Dual Simdir. Türkçe Rom Bulmanızda Bu Etken Değildir. Sadece 2.simde 3G veya 4G Çalışmayacaktır. Sadece 1.simde Kullanabilirsiniz.
Yanlış yönlendirme olmasın mi4 dual sim değil

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

darkzula

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
darkzula
Cihazım
Xperia Z2
Meslek
Psikolog
Konular
0
Mi5 im elime ulaştı emeği geçen Zahter1 beye teşekkür ediyorum. Güvenilir bir satıcı ve çok değerli bir arkadaş.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt