Mi 5 te yukarı yazdığınız sadece ghost screen sorunu var oda LGD panelinde soru olanlar
N11 Pinti veya İstanbul Bilişim den alırsan sıkıntı yok ama cepport ve gibi yerler LGD panel
64 GB seramik değil sadece 128 GB siyah olanlar
Arkası kayarsa bile kılıf ile çözülür ben EU blaster orijinal kılıf aldım mi logosu var çok şık
Isınma sorunu varsa mi flash ile bir kere yazılım yükleme ile hallolur diğer sorunlarda bu şekilde hallolur
Mi 5 te ois ve kızılötesi var ayrıca parmak izi hızı mi5s ten iyi bence de mi5 in ön kısmı mi 5s ten yakışıklı
Ekran pembe olması s7 ve s7 egde de bile oluyor şans işi nadiren oluyor hatta olan var rastlamadım
Bildirim olayı Emri ve MIUI da sıkıntı çoğu uygulamalar MIUI 9 ile sorun hallolur bence
GPS sorun yok Here Maps kullanıyorum eski adıyla Nokia Haritalar çok kullanışlı ofline haritaları var
Ön kamera arka kamera donanımsal hata dır servis müdahalesi ile yapılır ücretsiz bir şekilde
Kamera bulanıklığı şöyle odaklanmış yer dışındaki yakın çekimde bulanık oluyor arkadaşlar bunu sorum diye yazmış
4.5G de Vodafone ş.refsiz bir firma herşeyi sorun WiFi hotspot da dahil tt ve turkcell de sorun yok
Çok kaygan dediğim gibi orijinal kılıf veya normal kılıf veya vantuz ile arka camı dikkatli çıkarın aliexpress den arka kapak iste ahşap var bambu var kaynamaz onlar takarsın kılıf olmadan da kullanırsın
Kamera dalgalanması dediğim gibi donanımla alakalı yere düşürme ile kamera bozulabilir mekanik parça sonuçta
Mi Max 2 de güzel cihaz ama bence Mi Max 1 deki Snapdragon 650 6 çekirdek A72 + A53 olması nedeniyle Mi Max 2 deki Snapdragon 625 A53 8 çekirdek ten iyi çünkü A72 var SD 650 de yani Mi Max 1 biraz daha hızlı Mi Max ailesi düşünürsen