Yardım Xiaomi Mi5 Çok Sorunlu Bir Telefon mu?

Mustafa.Demiral

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
henuz yok
Konular
1
Merhaba yakın zamanda Mi5 32 GB alacağım ama forumdaki konulara baktım çok fazla sorun, arıza olduğunu gördüm. Almamalımıyım? Başka markalara mı yöneleyim? Kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazarsa sevinirim özellikle pişman olup olmama durumunu. Teşekkürler.

V_TAB_7_LITE_II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyla:

Mustafa.Demiral

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
henuz yok
Konular
1
1 yıldır kullanıyorum bu forumda bir arkadaştan taksit le almıştım şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım çok memnunum tema yapmasını da öğrendim zaten çok fazla tema var her gün farklı telefon kullanıyorum gibi takılma donma hiç yapmadı fifa 16 oyunu yüksek grafikli bir oyun 3000 tl lik bir çok telefon da işlemciden dolayı kasıyor ama mi 5de kasma yapmıyor 64 ve 128 seramik olanları tavsiye ederim.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer alırsam Prime alacağm 64'lük seramik oluyor sanırım.

Başka telefondan kastınız başka bir xiaomi telefon ise bütçenize göre davranıp farklı bir model alın diyebilirim. Fakat farklı markayı kast ediyorsanız şahsımca tavsiye etmem. Bir seneye yakın mi5 pro kullanıyorum ve şimdiye dek kullandığım en iyi telefon. Arada ufak tefek sorunlar oluyor bazen ama ne büyütülecek ve halledilemeyecek şekilde ne de almaktan vazgeçilecek şekilde..

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xiaomi alırsam Mi5 alacağım almazsam diğer markalardan Samsung, GM vesaire bakacağım.
yani böyle başlıkları görünce çıldırıyorum her hafta bir tane

sorunlar neymiş onu yazarsan cevap verebilirim

Hocam bu foruma Mi5 kısmına girdem bayağı baktım bir sürü problemler gördüm hatta sıralayayım.

-Isınma olayı [Benim için çok problem değil aslında her telefon ısınıyor ağır işlemlerde]
-Bildirim olayı
-GPS Problemi
-Ghost Screen problemi [Bundan çok çekiniyorum]
-Bazı kullanıcıların "Ön kamera çalışmıyor" veya "Arka kamera çalışmıyor" gibi şikayetler ile problem yaşamaları
-Telefon açılmıyor diye açılan şikayetler
-Bazı kullanıcıların yaşadığı kamera bulanıklığı problemi
-4.5G olayı. [Bunun için Vodafone'den Turkcell'e geçebilirim çok problem değil]
-Çok kaygan denilmesi [Kılıf kullanmaktan nefret ederim alırsam kullanmayacağım kılıf]
-İlk kullanımlarda şarj sıkıntısının olduğunun söylenmesi [Açıkcası bunuda fazla problem etmiyorum]
-Kamerada dalgalanma problemi
-Ekranın pembe olma problemi

Daha fazla sıralamaya gerek yok bu problemler olabiliyor araştırdığım kadarıyla.

Tek sorunu arka kapak cam olduğu için kayıp düşüyor. Onun da çözümü basit, ya kılıf ya da arka tarafa yapıştırılan kaydırmaz jelatin

Aynen bu sıkıntı benim için önemli kayması kötü bu jelatinin sipariş linki falan varsa atabilir misiniz zahmet olmazsa.

Eğer en sorunsuz ve mükemmel bir Xiaomi olsun diyorsanız, Size tavsiye edebileceğim Mi Max 2'dir.8=)muscle~~
Ben bugüne kadar daha mükemmelini görmedim..8=)clap~~clap~~

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Baktımda güncel fiyat bulamadım stoklarda yok ortalama ne kadar oluyor 1200-1300 mü yoksa 1500 üzeri mi?

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
Samsung c7 ya da c9 pro alabilirsin, işyerinde iş arkadaşım da mi5 alacaktı yorumları okudu vazgeçti c7 aldı çok memnun

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Eğer alırsam Prime alacağm 64'lük seramik oluyor sanırım.

Xiaomi alırsam Mi5 alacağım almazsam diğer markalardan Samsung, GM vesaire bakacağım.

Hocam bu foruma Mi5 kısmına girdem bayağı baktım bir sürü problemler gördüm hatta sıralayayım.

-Isınma olayı [Benim için çok problem değil aslında her telefon ısınıyor ağır işlemlerde]
-Bildirim olayı
-GPS Problemi
-Ghost Screen problemi [Bundan çok çekiniyorum]
-Bazı kullanıcıların "Ön kamera çalışmıyor" veya "Arka kamera çalışmıyor" gibi şikayetler ile problem yaşamaları
-Telefon açılmıyor diye açılan şikayetler
-Bazı kullanıcıların yaşadığı kamera bulanıklığı problemi
-4.5G olayı. [Bunun için Vodafone'den Turkcell'e geçebilirim çok problem değil]
-Çok kaygan denilmesi [Kılıf kullanmaktan nefret ederim alırsam kullanmayacağım kılıf]
-İlk kullanımlarda şarj sıkıntısının olduğunun söylenmesi [Açıkcası bunuda fazla problem etmiyorum]
-Kamerada dalgalanma problemi
-Ekranın pembe olma problemi

Daha fazla sıralamaya gerek yok bu problemler olabiliyor araştırdığım kadarıyla.

Aynen bu sıkıntı benim için önemli kayması kötü bu jelatinin sipariş linki falan varsa atabilir misiniz zahmet olmazsa.

Baktımda güncel fiyat bulamadım stoklarda yok ortalama ne kadar oluyor 1200-1300 mü yoksa 1500 üzeri mi?
Sayın --SEFA-- Hocama bir sorun derim....1500 altında olması lazım....

Oyla:

Mustafa.Demiral

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
henuz yok
Konular
1
Samsung c7 ya da c9 pro alabilirsin, işyerinde iş arkadaşım da mi5 alacaktı yorumları okudu vazgeçti c7 aldı çok memnun

C9 Pro değilde C7 fiyatıyla fena durmuyor Mi5'ten vazgeçersem değerlendiririm teşekkürler. İnsanların yaşdaıkları problemleri gördükçe alasım kaçıyor benimde Mi5'i. Özellikle ilk alınıp alınan hatalardan dolayı.

1500 altıysa düşünebilirim Mi5 kadar sıkıntısı yok sanırım.

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
miui yazılımda eksiklikler kesinlikle oluyor kimisi uğraşmayı sever kimisi sevmez, çözümü vardır büyük ihtimalle ama bazen yoktur. Mesela ben mi4 kullanıyorum Google Chrome dan atıyor çözüm yok, böyle sorunlar istemiyorsan miui bulaşma. Ancak bazı özellikleri var ki hayran bırakıyor. Mesela ekran fotoğrafını bildirim çubundaki ekran görüntüsü al seçeneğine tıklayarak alabilirsin, bunun gibi artıları var, vazgeçilmez mi hayır değil.

Oyla:

Mustafa.Demiral

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
henuz yok
Konular
1

Verdiğin örneğe göre problem olmaz Chrome atarsa Opera kullanırım alternatif kullanmaktan sıkıntı çekmem ama yukarıda yazdığım sıkıntılar beni asıl tedirgin eden sıkıntılar. Yazılımsal sıkıntılar Samsung'ta vesairede olabiliyor yeter ki Xiaomi güncellemeyi, sistemi geliştirmeyi elden bırakmasın sıkıntı olmaz.

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
Verdiğin örneğe göre problem olmaz Chrome atarsa Opera kullanırım alternatif kullanmaktan sıkıntı çekmem ama yukarıda yazdığım sıkıntılar beni asıl tedirgin eden sıkıntılar. Yazılımsal sıkıntılar Samsung'ta vesairede olabiliyor yeter ki Xiaomi güncellemeyi, sistemi geliştirmeyi elden bırakmasın sıkıntı olmaz.

donanım konusunda güvenin ama yazılımda eksiklikler hep olacaktır. Şahsi fikrimdir.

Oyla:

Mustafa.Demiral

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
henuz yok
Konular
1
donanım konusunda güvenin ama yazılımda eksiklikler hep olacaktır. Şahsi fikrimdir.

Bakalım hayırlısı. Yazılımsal olarak hiçbir sistem mükemmel değil kullanılabilir seviyede olsa yeter.

Oyla:

Mustafa.Demiral

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
henuz yok
Konular
1

Hocam Gittigidiyorda Cepport'tan varmış.
{type}*294218307*pla-77411290767&gclid=COK83f_xiNUCFY8Q0wodBD4FTw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0#

Siz kullanıyorsunuz sanırım Mi5 kadar sıkıntılı mı daha mı iyi sizce?

Oyla:
Üst Alt