1 yıldır kullanıyorum bu forumda bir arkadaştan taksit le almıştım şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım çok memnunum tema yapmasını da öğrendim zaten çok fazla tema var her gün farklı telefon kullanıyorum gibi takılma donma hiç yapmadı fifa 16 oyunu yüksek grafikli bir oyun 3000 tl lik bir çok telefon da işlemciden dolayı kasıyor ama mi 5de kasma yapmıyor 64 ve 128 seramik olanları tavsiye ederim.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer alırsam Prime alacağm 64'lük seramik oluyor sanırım.
Başka telefondan kastınız başka bir xiaomi telefon ise bütçenize göre davranıp farklı bir model alın diyebilirim. Fakat farklı markayı kast ediyorsanız şahsımca tavsiye etmem. Bir seneye yakın mi5 pro kullanıyorum ve şimdiye dek kullandığım en iyi telefon. Arada ufak tefek sorunlar oluyor bazen ama ne büyütülecek ve halledilemeyecek şekilde ne de almaktan vazgeçilecek şekilde..
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xiaomi alırsam Mi5 alacağım almazsam diğer markalardan Samsung, GM vesaire bakacağım.
yani böyle başlıkları görünce çıldırıyorum her hafta bir tane
sorunlar neymiş onu yazarsan cevap verebilirim
Hocam bu foruma Mi5 kısmına girdem bayağı baktım bir sürü problemler gördüm hatta sıralayayım.
-Isınma olayı [Benim için çok problem değil aslında her telefon ısınıyor ağır işlemlerde]
-Bildirim olayı
-GPS Problemi
-Ghost Screen problemi [Bundan çok çekiniyorum]
-Bazı kullanıcıların "Ön kamera çalışmıyor" veya "Arka kamera çalışmıyor" gibi şikayetler ile problem yaşamaları
-Telefon açılmıyor diye açılan şikayetler
-Bazı kullanıcıların yaşadığı kamera bulanıklığı problemi
-4.5G olayı. [Bunun için Vodafone'den Turkcell'e geçebilirim çok problem değil]
-Çok kaygan denilmesi [Kılıf kullanmaktan nefret ederim alırsam kullanmayacağım kılıf]
-İlk kullanımlarda şarj sıkıntısının olduğunun söylenmesi [Açıkcası bunuda fazla problem etmiyorum]
-Kamerada dalgalanma problemi
-Ekranın pembe olma problemi
Daha fazla sıralamaya gerek yok bu problemler olabiliyor araştırdığım kadarıyla.
Tek sorunu arka kapak cam olduğu için kayıp düşüyor. Onun da çözümü basit, ya kılıf ya da arka tarafa yapıştırılan kaydırmaz jelatin
Aynen bu sıkıntı benim için önemli kayması kötü bu jelatinin sipariş linki falan varsa atabilir misiniz zahmet olmazsa.
Eğer en sorunsuz ve mükemmel bir
Xiaomi olsun diyorsanız, Size tavsiye edebileceğim
Mi Max 2'dir.
Ben bugüne kadar daha mükemmelini görmedim..
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Baktımda güncel fiyat bulamadım stoklarda yok ortalama ne kadar oluyor 1200-1300 mü yoksa 1500 üzeri mi?