Xiaomi Mi5 Alınır mı?

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
Isınma problemi inşallah yeni güncellemelerle geçer ne diyim bi şüpheye kapıldım sizce 1100 TL' ye daha iyi bir telefon var mı?

trsdroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Isınma problemi inşallah yeni güncellemelerle geçer ne diyim bi şüpheye kapıldım sizce 1100 TL' ye daha iyi bir telefon var mı?
Böyle bir telefon yok bildiğim kadarıyla bir kaç maç atıp çıkacaksan pek olmaz ama turnuva oynayacaksan oluyor miui 9 gelecek android 7.0 üzerine o zaman pil süresi de ısınmada da iyileşme olacak diye düşünüyorum bu arada ısınma performans kaybına neden olmuyor onu söyleyeyim

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
Böyle bir telefon yok bildiğim kadarıyla bir kaç maç atıp çıkacaksan pek olmaz ama turnuva oynayacaksan oluyor miui 9 gelecek android 7.0 üzerine o zaman pil süresi de ısınmada da iyileşme olacak diye düşünüyorum bu arada ısınma performans kaybına neden olmuyor onu söyleyeyim
Bir soru daha. MİUİ 9'a otomatik güncelleme ile geçilebiliyor mu?

ChaLLanger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
AYKUT
Cihazım
mi5
Konular
0
Sana bir öneri verebilirim araştırmalarımdan öğrendiğim kadarıyla; eğer ısınmayla ilgili endişelerin varsa Redmi pro nun kasası metal olduğu için çok fazla ısınmadığını duydum bir kaç kişiden fiyatı da 1000 tl civarında bunu da değerlendirebilirsin. Epey de en çok satan telefonlar listesinde en başta şu an bende ona doğru yöneldin açıkçası..

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
Sana bir öneri verebilirim araştırmalarımdan öğrendiğim kadarıyla; eğer ısınmayla ilgili endişelerin varsa Redmi pro nun kasası metal olduğu için çok fazla ısınmadığını duydum bir kaç kişiden fiyatı da 1000 tl civarında bunu da değerlendirebilirsin. Epey de en çok satan telefonlar listesinde en başta şu an bende ona doğru yöneldin açıkçası..
Garanti sıkıntı bu yüzden %90 Mi5 alacağım zaten her telde ısınma olabilir.

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
Ben garantisiz sanıyodum. Redmiye baktım özellikleri Mi5 ten kötü.Zaten her telefon ısınıyor. Miui 9 la belki düzelir. Bu arada siz hangi telefonu alıcaksınız?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Selamlar selduman hocam, şu an için General Mobile Discovery 1 kullanan biri olarak Xiaomi ailesine Mi5 ile giriş yapmam yeterli midir yoksa Mi5s i bütçe olarak baya bir zorlamam gerekir mi? İlk defa bu markayla tanışacağım için çok kararsız kaldım, nerdeyse 2 haftadır Xiaomi yi araştırıyorum ve kimseden kötü bir yorum görmedim. Bu konu da sizin ve diğer arkadaşların tecrübelerine ve görüşlerine ihtiyacım var.
niye sadece bana soruyorsunuz ya da öyleymiş gibi anlamadım. Herkes cevep verebilir.

discorery 1'den sonra ne alsanız zaten sizi mutlu eder. 4.7 inç mtk6589 olan cihazdan bahsediyorsunuz sanırım. 14000 antutu puanı alan cihaz.

mi4 bile alsanız daha mutlu olursunuz. 46000 antutu
mi4c
redmi note3 pro 65000 civarı olsa gerek antutu
redmi note4 75000 civarı olsa gerek antutu
redmi pro 85000 civarı antutu
mi5 113000-133000 antutu
mi5s 145000 civarı antutu

farketmez yani hepsi elinizdeki çöpten daha iyidir, kusura bakmayın öyle dediğim için ama ayda bir usb soketi bozulan, daha nice kronik sorunu olan bir cihaz herkes biliyor.

yedek cihaz olarak kullandığım htc one s var. dicovery'den 20 ay kadar daha eski bir model. 18000 antutu alıyor.
discovery 40 ay önce çıkmış. one s 60 ay kadar önce.

mi5s alacaksanız kemera odaklama sorunu var mı yok mu onu kontrol ederek alın yeter.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Arkadaşlar herkese selamlar bi sorum olacak türkiyeye gelen mi 5 lerin işlemcileri biraz daha düşük versiyon oluyormuş bilgisi olan arkadaşlar detaylı anlatabilir mi şimdiden teşekkürler.

soru yanlış cevap da yanlış.

Türkiye'ye resmi getiren hangi firma ise sadece 32'lik modeli getiriyor. İthalatçı kim merak ediyorum. Teşekkürler.

32gb model Türkiye'de de, papua yyeni gine'de de qualcomm snapdragon 820 1.8ghz.

64 ve 128 olan 2.15ghz. bu bize yapılan bir kelek değil yani.

32gb olanı faturalı da alsanız, faturasız da alsanız böyle.

64 128 faturalı bulma ihtimaliniz daha kısıtlı ama var. faturasız da alsanız öyle.

bendeki beyaz ikinci el ama sıfır ayarındaki 128gb'ı da alsanız buluyorsanı 1600tl civarı denmiş faturalı da alsanız aynı işlemci. buradan faturalı alacağınız kırpılmış bir cihaz değil.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Kaliteli.

IMEI değişmez.

İthalatçı garantili ürünün IMEI'si zaten kayıtlıdır. Değiştirmeye gerek olmaz. Çift SIM kullanmak isteseniz ikisinin de kullanılıp kullanılamayacağı gibi derdiniz olabilirdi, çift SIM için iki farklı IMEI olması gerekiyor Türkiye'de. Oysa çift SIMli telefonlar Çin'de tek IMEI ile geliyor bildiğim kadarıyla.

Kılıfsız elinizden de kayar, koyduğunuz yerden de kayar. Kılıfsız kullanmayın zaten önü arkası cam. Düşüp kırılmalar garanti kapsamına girmez.

Kullanıcı hatası olmayan yerde kullanıcı hatası derse servis, en yakındaki Tüketiciyi Koruma Derneği şubesine gidip bir dilekçe yazdırırsınız. İstemeseler de yaparlar.

Hocam bana gelen Mi5s'te iki IMEI vardı...

Arkadaşlar herkese selamlar bi sorum olacak türkiyeye gelen mi 5 lerin işlemcileri biraz daha düşük versiyon oluyormuş bilgisi olan arkadaşlar detaylı anlatabilir mi şimdiden teşekkürler.

Hocam Mi5'in 3 farklı versiyonu var. 32GB lan versiyon şu Türkiye'de satılan model ve bu modelde işlemci hızı 1.8 ghz. 64 ve 128 GB'lık versiyonlarda ise işlemci hızı 2.15 ghz.

Isınma çok rahatsız edici boyutta değil hocam,1100 tl'ye -benim bildiğim kadarıyla- daha iyi bir telefon yok :)

Üst Alt