Böyle bir telefon yok bildiğim kadarıyla bir kaç maç atıp çıkacaksan pek olmaz ama turnuva oynayacaksan oluyor miui 9 gelecek android 7.0 üzerine o zaman pil süresi de ısınmada da iyileşme olacak diye düşünüyorum bu arada ısınma performans kaybına neden olmuyor onu söyleyeyimIsınma problemi inşallah yeni güncellemelerle geçer ne diyim bi şüpheye kapıldım sizce 1100 TL' ye daha iyi bir telefon var mı?
Bir soru daha. MİUİ 9'a otomatik güncelleme ile geçilebiliyor mu?Böyle bir telefon yok bildiğim kadarıyla bir kaç maç atıp çıkacaksan pek olmaz ama turnuva oynayacaksan oluyor miui 9 gelecek android 7.0 üzerine o zaman pil süresi de ısınmada da iyileşme olacak diye düşünüyorum bu arada ısınma performans kaybına neden olmuyor onu söyleyeyim
Sana bir öneri verebilirim araştırmalarımdan öğrendiğim kadarıyla; eğer ısınmayla ilgili endişelerin varsa Redmi pro nun kasası metal olduğu için çok fazla ısınmadığını duydum bir kaç kişiden fiyatı da 1000 tl civarında bunu da değerlendirebilirsin. Epey de en çok satan telefonlar listesinde en başta şu an bende ona doğru yöneldin açıkçası..Isınma problemi inşallah yeni güncellemelerle geçer ne diyim bi şüpheye kapıldım sizce 1100 TL' ye daha iyi bir telefon var mı?
Garanti sıkıntı bu yüzden %90 Mi5 alacağım zaten her telde ısınma olabilir.Sana bir öneri verebilirim araştırmalarımdan öğrendiğim kadarıyla; eğer ısınmayla ilgili endişelerin varsa Redmi pro nun kasası metal olduğu için çok fazla ısınmadığını duydum bir kaç kişiden fiyatı da 1000 tl civarında bunu da değerlendirebilirsin. Epey de en çok satan telefonlar listesinde en başta şu an bende ona doğru yöneldin açıkçası..
Garanti sıkıntı derken aynı garanti şartları 2 tel içinde geçerli zaten..Garanti sıkıntı bu yüzden %90 Mi5 alacağım zaten her telde ısınma olabilir.
niye sadece bana soruyorsunuz ya da öyleymiş gibi anlamadım. Herkes cevep verebilir.Selamlar selduman hocam, şu an için General Mobile Discovery 1 kullanan biri olarak Xiaomi ailesine Mi5 ile giriş yapmam yeterli midir yoksa Mi5s i bütçe olarak baya bir zorlamam gerekir mi? İlk defa bu markayla tanışacağım için çok kararsız kaldım, nerdeyse 2 haftadır Xiaomi yi araştırıyorum ve kimseden kötü bir yorum görmedim. Bu konu da sizin ve diğer arkadaşların tecrübelerine ve görüşlerine ihtiyacım var.
Arkadaşlar herkese selamlar bi sorum olacak türkiyeye gelen mi 5 lerin işlemcileri biraz daha düşük versiyon oluyormuş bilgisi olan arkadaşlar detaylı anlatabilir mi şimdiden teşekkürler.
Kaliteli.
IMEI değişmez.
İthalatçı garantili ürünün IMEI'si zaten kayıtlıdır. Değiştirmeye gerek olmaz. Çift SIM kullanmak isteseniz ikisinin de kullanılıp kullanılamayacağı gibi derdiniz olabilirdi, çift SIM için iki farklı IMEI olması gerekiyor Türkiye'de. Oysa çift SIMli telefonlar Çin'de tek IMEI ile geliyor bildiğim kadarıyla.
Kılıfsız elinizden de kayar, koyduğunuz yerden de kayar. Kılıfsız kullanmayın zaten önü arkası cam. Düşüp kırılmalar garanti kapsamına girmez.
Kullanıcı hatası olmayan yerde kullanıcı hatası derse servis, en yakındaki Tüketiciyi Koruma Derneği şubesine gidip bir dilekçe yazdırırsınız. İstemeseler de yaparlar.
Arkadaşlar herkese selamlar bi sorum olacak türkiyeye gelen mi 5 lerin işlemcileri biraz daha düşük versiyon oluyormuş bilgisi olan arkadaşlar detaylı anlatabilir mi şimdiden teşekkürler.
Isınma problemi inşallah yeni güncellemelerle geçer ne diyim bi şüpheye kapıldım sizce 1100 TL' ye daha iyi bir telefon var mı?