- Adım
- AYKUT
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 0
Hayırlısı olur inşallah, bende kararsız kaldım mi5s için bütçeyi asmaya gerek var mıdır yoksa mi5 yeterli midir?
Bende Dicovery 1 den geçiş yaptım genel olarak memnunum mi 5 de yeterli olur mi5s de bence bir karşılaştırma sitesine bak ona göre al ikisininde üzeceğini sanmıyorumSelamlar selduman hocam, şu an için General Mobile Discovery 1 kullanan biri olarak Xiaomi ailesine Mi5 ile giriş yapmam yeterli midir yoksa Mi5s i bütçe olarak baya bir zorlamam gerekir mi? İlk defa bu markayla tanışacağım için çok kararsız kaldım, nerdeyse 2 haftadır Xiaomi yi araştırıyorum ve kimseden kötü bir yorum görmedim. Bu konu da sizin ve diğer arkadaşların tecrübelerine ve görüşlerine ihtiyacım var.
Siz ne zaman aldınız mi5 cihazınızı, aslında hemen hemen 1 senedir çıkmış olan bir cihaz olması sebebiyle mi5 i mi yada 3 ay önce çıkan mi5s mi almalıyım (tabi bütçeyi biraz aşıyor) orada çok kararsız kaldım. Biri 1069 tl bu site de (taksitsiz) ve mi5s ise 128 gb olan modeli 1699 tl (1890 tl taksitli 150 tl bonus veriyor).. Kendime aldıktan sonra birde eşim için alıcam anlayacağınız baya bir sıkıntılıyımBende Dicovery 1 den geçiş yaptım genel olarak memnunum mi 5 de yeterli olur mi5s de bence bir karşılaştırma sitesine bak ona göre al ikisininde üzeceğini sanmıyorum
2 2.5 ay kadar önce aldım çıkalı oldu tabi bir süre siz 128 gb olanına bakmayın o zaman mi5s 3GB 64GB modeline bakın tabi varsa bilmiyorum hangileri var sitelerdeSiz ne zaman aldınız mi5 cihazınızı, aslında hemen hemen 1 senedir çıkmış olan bir cihaz olması sebebiyle mi5 i mi yada 3 ay önce çıkan mi5s mi almalıyım (tabi bütçeyi biraz aşıyor) orada çok kararsız kaldım. Biri 1069 tl bu site de (taksitsiz) ve mi5s ise 128 gb olan modeli 1699 tl (1890 tl taksitli 150 tl bonus veriyor).. Kendime aldıktan sonra birde eşim için alıcam anlayacağınız baya bir sıkıntılıyım
Aslında sitelerde birçok model var ama taksit olayı sıkıntılı. Ya en ucuz olan bu modeli alıcam 1069 tl verip tek çekimle yada 128 gb olan taksitli modelini. Yoksa bu sitede ki mi5s de var 1395 tl 32 gb olan modeli ama taksit olmadığı için kasıyor2 2.5 ay kadar önce aldım çıkalı oldu tabi bir süre siz 128 gb olanına bakmayın o zaman mi5s 3GB 64GB modeline bakın tabi varsa bilmiyorum hangileri var sitelerde
Clash Royale ve Clash Of Clans oynuyor musunuz? Oynuyorsanız bir ısınma sorunu var mı?2 2.5 ay kadar önce aldım çıkalı oldu tabi bir süre siz 128 gb olanına bakmayın o zaman mi5s 3GB 64GB modeline bakın tabi varsa bilmiyorum hangileri var sitelerde
Para konusu gerçekten problem bende baya zorlandım alana kadar inşallah gönlünüze göre çözersinizAslında sitelerde birçok model var ama taksit olayı sıkıntılı. Ya en ucuz olan bu modeli alıcam 1069 tl verip tek çekimle yada 128 gb olan taksitli modelini. Yoksa bu sitede ki mi5s de var 1395 tl 32 gb olan modeli ama taksit olmadığı için kasıyor
Clash Royale oynuyorum onda ısınıyorClash Royale ve Clash Of Clans oynuyor musunuz? Oynuyorsanız bir ısınma sorunu var mı?
Allah razı olsun hocam, inşallah yakın zamanda çözeriz..Para konusu gerçekten problem bende baya zorlandım alana kadar inşallah gönlünüze göre çözersiniz
Clash Royale oynuyorum onda ısınıyor