Xiaomi Mi5 Alınır mı?

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Kaliteli.

IMEI değişmez.

İthalatçı garantili ürünün IMEI'si zaten kayıtlıdır. Değiştirmeye gerek olmaz. Çift SIM kullanmak isteseniz ikisinin de kullanılıp kullanılamayacağı gibi derdiniz olabilirdi, çift SIM için iki farklı IMEI olması gerekiyor Türkiye'de. Oysa çift SIMli telefonlar Çin'de tek IMEI ile geliyor bildiğim kadarıyla.

Kılıfsız elinizden de kayar, koyduğunuz yerden de kayar. Kılıfsız kullanmayın zaten önü arkası cam. Düşüp kırılmalar garanti kapsamına girmez.

Kullanıcı hatası olmayan yerde kullanıcı hatası derse servis, en yakındaki Tüketiciyi Koruma Derneği şubesine gidip bir dilekçe yazdırırsınız. İstemeseler de yaparlar.

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
Peki telefonla ilgili birkaç sorum var:
1) Telefonun ısınma problemi fazla mı?
2) Bataryası iyi mi?
3)Telefonla konuşurken kesintiler felan oluşuyor mu?
Bu arada cevap veren herkese teşekkürler :)
Birde telefonu aldıktan sonra yapmam gerekenleri yazarsanız çok iyi olur.

Son düzenleme:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
çift hat çift imei gelen telefonları çift hat kullanacaksanız çift imei yani birbirinden farklı imei ile kullanmakta fayda var.

çift imei çift hat çift şebeke işlemcili diye halk arasında geçen cihazlarda bir hat ile görüşme yapılırken diğer hat kapanmaz, o hatta da arama gelince meşgul olarak telefon çalar.

çift hat tek şebeke işlemcili, iki imei de aynı olan cihazlarda bir hat ile görüşme yapılırken diğer hat ulaşılamaz duruma gelir.

iki farklı telefonda aynı imei olursa iki telefon da aynı anda birbiriyle alakasız yerlerde görüşme yaparsa klona düşer. ya da iki hat iki şebeke işlemcili telefonda da tek imei olursa iki hatta da aynı anda arama gelirse klona düşme ihtimali var.

telefoncular ellerine liste geçiriyor ve kendilerine ait olmasa da yurtdışından gelen cihazlara sıra ile bu listedeki imeileri yazıyorlar ama dedemiz hala kullanıyorsa o eski cihazını ve dedemiz eski nokia siemesn telefonu ile bizimle konuşurken, bir başkası 5000tl'lik cihazında telefoncu sırf dedemizin hala aktif telefonunun imeisini ÇALIP 5000tl'lik cihaza yazdığı için o 5000tl'lik cihaz da aynı anda konuşma yapınca tek imei'de iki farklı telefon görüşme yapıyor uyarısı ile şebekeden btk'ya bilgi gidiyor ve 1 hafta içinde iki telefon da kapanıyor.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
normalde olması gereken bu. cihazın yanında bunların da teslim edilmesi gerekir.

teslim almayanlardan arta kalanlar. 10kg hurda cihazım olunca 3gram altın, 60 gram bakıra hurda malzemem olacak. zengin olacağım :D

trsdroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Peki telefonla ilgili birkaç sorum var:
1) Telefonun ısınma problemi fazla mı?
2) Bataryası iyi mi?
3)Telefonla konuşurken kesintiler felan oluşuyor mu?
Bu arada cevap veren herkese teşekkürler :)
Birde telefonu aldıktan sonra yapmam gerekenleri yazarsanız çok iyi olur.
Bazen gerçekten ısınıyor oyun oynarken öyle ağır bir oyunda oynamıyorum
Batarya ben 5,30 saat civarı ekran süresi alıyorum daha iyi olabilirdi ama daha fazla ekran süresi alanlarda var
Kesinti falan hiç olmadı bende

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
Bazen gerçekten ısınıyor oyun oynarken öyle ağır bir oyunda oynamıyorum
Batarya ben 5,30 saat civarı ekran süresi alıyorum daha iyi olabilirdi ama daha fazla ekran süresi alanlarda var
Kesinti falan hiç olmadı bende
Isınma telefona dokunulmayacak kadar mı oluyor? Ve internette gezerken felan ısınıyor mu?

ChaLLanger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
AYKUT
Cihazım
mi5
Konular
0
Selamlar selduman hocam, şu an için General Mobile Discovery 1 kullanan biri olarak Xiaomi ailesine Mi5 ile giriş yapmam yeterli midir yoksa Mi5s i bütçe olarak baya bir zorlamam gerekir mi? İlk defa bu markayla tanışacağım için çok kararsız kaldım, nerdeyse 2 haftadır Xiaomi yi araştırıyorum ve kimseden kötü bir yorum görmedim. Bu konu da sizin ve diğer arkadaşların tecrübelerine ve görüşlerine ihtiyacım var.

Üst Alt