Muhtemelen aizin telin bootloaderı kitli. Ömce bootloaderın kilidini açmanız gerekiyo forumda nasıl yapılacağı anlatılmıştıArkadaşlar cihazı Factory Reset yaptım. Cİhazı Recovery moduna alınca kabloyu takın diye bir görsel geliyor. Sanırım TWRP gitti. Yeniden TWRP yükleme istiyorum Mi4C USB driver indirim fakat kuramıyorum. Diğer sitelerde anlatıldığı gibi kurulmuyor hata veriyor. Nasıl yapacağım konusunda yardım edebilecek biri var mı ?
Hocam ciddi misiniz umarım böyle değildir. Sırf eski roma dönmek istedim diye böyle bir sorun açmadım inşallah başıma. Bilen biri aydınlatabilir mi ? Ola ki Bootloader kilidi oldu ise ne yapmam gerekiyorMuhtemelen aizin telin bootloaderı kitli. Ömce bootloaderın kilidini açmanız gerekiyo forumda nasıl yapılacağı anlatılmıştı
MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi4c lerde bootloader kilidi var diye biliyorum eğer orjinal romu yüklediysenizde muhtemelen kilitlenmiştir. Eğer kilitli iseHocam ciddi misiniz umarım böyle değildir. Sırf eski roma dönmek istedim diye böyle bir sorun açmadım inşallah başıma. Bilen biri aydınlatabilir mi ? Ola ki Bootloader kilidi oldu ise ne yapmam gerekiyor
Hocam Developer sürüm vardı ben de Developer yükledim. Stabil yüklemedim hiç.Mi4c lerde bootloader kilidi var diye biliyorum eğer orjinal romu yüklediysenizde muhtemelen kilitlenmiştir. Eğer kilitli iseLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradresinde unlock bölümü var ordan mi hesabınızla oturum açıp bilgileri doldurup beklemeye başlayacaksınız kilit açılırsa sizi sms le bilgilendiriyolar ondan sonrada bir uygulaması vardı onunla kilidi açıyosunuz hocam
MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xiaomi.eu romundan çin dev romuna geçtiniz anladığım kadarıyla. Bootloader iniz kilitlendi. Unlock başvurusunds bulunmanız gerekli. Gerekli konular forumda mevcut.About Phone kısmında baktığımda önceki gibi sonunda .eu yazmıyor Bu 6.1.28 vs zaten Developer sürüm değil mi ben nereden yükledim bunu ya. Dil olarak sadece İngilizce ve Çince var ve de GApps yok. Ne yapmam lazım
Unlock başvurusunda bulundum beklemedeyim. Bu arada BY Katre hocam şunu yazmış. Bilgisi olan arkadaşlar açabilirler mi bu mevzuyu biraz daha: "Hocam 6.1.7 Fastfood ROM'u bul. Cihaza ABD'den 'fastboot robot edl' komutu ver. Uygun drive-in kullanıp MiFlash ile o ROM'u flaşlayın."Xiaomi.eu romundan çin dev romuna geçtiniz anladığım kadarıyla. Bootloader iniz kilitlendi. Unlock başvurusunds bulunmanız gerekli. Gerekli konular forumda mevcut.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburadan unlock başvurusunda bulunabilirsiniz.
Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi