Günlerdir Bootloader kilidi diye konuşuluyor ya. Sizin cihaz da kilitli işte.arkadaşlar ben ulaşamıyorum hala twrp ye çözemedim şu telefonu, çok vaktimi alıyor bide çalışma hayatı falan. şurdaki söylenenleri deneyince fail alıyorum fotoğraf da bu
cihaz kilitli diyor da nasıl açıcaz bu kilidi ya ?
Günlerdir Bootloader kilidi diye konuşuluyor ya. Sizin cihaz da kilitli işte.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Hala o ekranda kalması çok doğal. Çünkü işlemini bitirmiş, recovery'yi yazmış sizden bir sonraki emrinizi bekliyor.Unlocking permission alındı arkadaşlar. Telefonu unlock da ettim acil bir şekilde şu telefonu kullanılabilir(herşeyi stabil çalışır) hale getirmem gerekiyor. Edge tap dahil çalışan olarak hangi romu öneriyorsunuz acaba ?
burdaki işlemleri yaptım ama twrp açılmadı nedense. hala şu siyah ekranda telefona kablo takılı olup olmadığını gösteren şey çıkıyor.
Hala o ekranda kalması çok doğal. Çünkü işlemini bitirmiş, recovery'yi yazmış sizden bir sonraki emrinizi bekliyor.
Eğer telefonu recovery'den açmak istiyorsanız kapatıp recovery ile açacaksınız.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski orjinal mi recovery mi geliyor? Tuş kombinasyonları en çok yapılamayan şeydir. Ama updater'den da görmüyorsa demek Custom Recovery bir şekilde yüklenememiş demektir.ses açma + telefonu aça tuşuna basılı tutarak açıyorum olmuyor. update kısmından reboot to recovery mode yapıyorum aynı sonuç