Yardım Xiaomi mi note 3 mü? One Plus 5T mi?

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum xiaomi mi note 3 1500 civarı bişey one plus 5t 2100 civarı bişey sizce hangisini almalıyım 600 tl eklicek kadar iyi bir cihaz mı op5T sizce

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Hocam artık o soru normal, bir önceki seri cihaz ile bir sonraki cihaz karşılaştırılıyor :)
[doublepost=1518108175,1518107812][/doublepost]
Hocam zaten 1600 liraya amiral gemisi olur mu :D ben kesinlikle favorim en iyisi demiyorum. Ama direk orta seviye diye satilan cihazlardan acik ara onde.en tepeye hicbir zaman oynamayaz cunku zaten mi6 hali hazirda var.(bu arada mi note 3 de adriano 512 var grafik islemcisi oldukca iyidir )

Hocam Aslında SD 660'ın CPU performansı iyi, fakat GPU performansı beğenilmiyor. Şuan için GPU'da sorun çıkartmaz, Chipsetde yeni teknolojileri destekliyor.

1800 Liraya Amiral gemisi oluyorsa 1600 Liraya neden olmasın :)

Ayrıca Mi Note 3 Orta-Üst Segment diye geçse de sonuçta Üst seviyeye yakın olsa da Orta Seviye bir cihaz genel olarak. Tabi Orta Seviye diye SD 625 ile karşılaştıracak halimiz de yok, orası da ayrı :)

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Sar değeri 1.6 çok fazla kanser olmayalım sonra

NFC Bluetooth Wifi Çift Hat açıksa 1.6 yı görür

(Hepsi aktif iken yani mi band bağlı + wifi bağlı restoran da + Kasa da NFC den ödeme yapıyorsunuz diyelim o anda + iki sim den de aynı arama geliyor bekletiyorsunuz arkada)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
NFC Bluetooth Wifi Çift Hat açıksa 1.6 yı görür

(Hepsi aktif iken yani mi band bağlı + wifi bağlı restoran da + Kasa da NFC den ödeme yapıyorsunuz diyelim o anda + iki sim den de aynı arama geliyor bekletiyorsunuz arkada)

Kızılötesine gerek yok mu hocam :D

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Hocam artık o soru normal, bir önceki seri cihaz ile bir sonraki cihaz karşılaştırılıyor :)

Hocam Aslında SD 660'ın CPU performansı iyi, fakat GPU performansı beğenilmiyor. Şuan için GPU'da sorun çıkartmaz, Chipsetde yeni teknolojileri destekliyor.

Ayrıca Mi Note 3 Orta-Üst Segment diye geçse de sonuçta Üst seviyeye yakın olsa da Orta Seviye bir cihaz genel olarak. Tabi Orta Seviye diye SD 625 ile karşılaştıracak halimiz de yok, orası da ayrı :)
1800 liraya satilanlar lg panel hocam alirken cok baktim faturali garantili olanlar 2 milyar. Tabi ben taksitle aldigim icin bana oluyor 2 200
[doublepost=1518109104][/doublepost]

Valla ben birde orta segmente koyamiyorum bu ozelliklerle yani haksizlik olur acikcasi. Yeni samsung a8 orta seviye diye cikti 3 milyr fiyati var mi note 3 ten kotu.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
1800 liraya satilanlar lg panel hocam alirken cok baktim faturali garantili olanlar 2 milyar. Tabi ben taksitle aldigim icin bana oluyor 2 200
Valla ben birde orta segmente koyamiyorum bu ozelliklerle yani haksizlik olur acikcasi. Yeni samsung a8 orta seviye diye cikti 3 milyr fiyati var mi note 3 ten kotu.

Hocam fiyat konusunda yapacak birşey yok; bende 2450 liraya almıştım 8 ay önce taksitli olarak Mi6'yı; o zamanlar Garantili olarak Türkiye'de bile yoktu :)

Hocam Orta-Üst Segment diye geçiyor zaten SD 660 varyasyonu; Mi Note 3'de o seviyede bir cihaz genel itibari ile. SD 660'dan başka Mi6'dan ayrılacak yönü yok zaten; fakat ne yazıkki genel manada orta Seviye oluyor SD 660 ile.

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36

Samsung alınır mı bu saatten sonra mis gibi Oneplus 5 Mi Mix 2 felan varken

Oyla:

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
Samsung alınır mı bu saatten sonra mis gibi Oneplus 5 Mi Mix 2 felan varken

Mix 2’yi bilemem ama oneplus 5 çok iyi bir cihaz evet ama ilk önce sağlığını düşünmen gerekiyor o yüzden alınmaz bence

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Ahahahhaa :D iyiymis mi 6 dan da cok ondemi peki 5t ?
6 gb ram 835 mimarili 660 islemcisi olan telefona orta seviye dediniz iyi guldum allah da sizi guldursun :D mi note 3 olsa olsa orta ust e konumlandirilir. Mi 6 veya 5t markalarin amiral gemileridir. Mi 6 ekranindan 5t super amoled olmasina ragmen yan acilardan bakildiginda renk kaymasi ve jelly efect ile unludur.sonucta bu telefonlar yurt disinda amiral gemisi diye satilan s8 vs gibi telefonlarin yari fiyatina satiliyor o yuzden cok guzel urunlerdir.

Hocam Orta-Üst segment olarak ayırmadım ben . SD835 cihaz'a göre daha alt sınıf old. için orta segment olarak nitelendirdim.Cümlemde herhangi bir eksiklik yok .Yalnış bir cümle kurmadım yani.OP5T alınabiliyorken note 3 önermek doğru değil ...

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Hocam Orta-Üst segment olarak ayırmadım ben . SD835 cihaz'a göre daha alt sınıf old. için orta segment olarak nitelendirdim.Cümlemde herhangi bir eksiklik yok .Yalnış bir cümle kurmadım yani.OP5T alınabiliyorken note 3 önermek doğru değil ...
Alinabiliyorken evet ama arkadas aradaki farka degermi diye sordugundan o sekilde cevap verdim

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
Arkadaşlar benim demek istediğim tabi ki one plus 5t (8g ram) daha iyidir ama arada 1000 tl gibi bi fark ödemeye değer mi onu soruyorum

yardımcı olayım öncelikle telefonla ne yapmak istediğin inemli oyun birkaç fotoraf birkaç video internet vs vs bunların hepsini iki telefonda aralarında bir fark göremeyecek kadar iyi yaparlar aralarındaki gerçek farklar ekran oranı panel teknolojisi ve yazılım
ekran oranı not3 de 16ya 9 5t 18e ve 5t ilm vs izlerken biraz üst alt kısımlardan şu an bu ekran oranı yaygın olmadığından kırpılıyor 16 9 ise standart
panel teknolojisi 5t amoled bir ekrana sahip renkler biraz abartı bazı kişilere iyi gelebilir parlaklık iyi seviyede yanlız güneş ışığında led paneller ıps ler kadar iyi görünmez ve beyazlar farklı çok açık mavi yeşil vs gibi görülebilir note3 de ıps bir panel kullanılıyor renkler doğal güneş ışığında iyi görünür ve beyazlar gerçek beyazdır sadece kontrastı led kadar yüksek değildir buda kullanıcıyı eğer çok takıntılı değilse rahatsız etmez
kamera her iki telefonda fiyatının hakkını fazlasıyla verir bir not 8 gibi olmasını beklemeyin telde programlama çizim yapmıyorsanız mi not 3 telden beklediğiniz tüm ihtiyaçlarınızı karşılar geri kalan parayıda birikim yaparsınız hayırlı olsun

Oyla:
Üst Alt