Yardım Xiaomi mi note 3 mü? One Plus 5T mi?

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum xiaomi mi note 3 1500 civarı bişey one plus 5t 2100 civarı bişey sizce hangisini almalıyım 600 tl eklicek kadar iyi bir cihaz mı op5T sizce

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
yardımcı olayım öncelikle telefonla ne yapmak istediğin inemli oyun birkaç fotoraf birkaç video internet vs vs bunların hepsini iki telefonda aralarında bir fark göremeyecek kadar iyi yaparlar aralarındaki gerçek farklar ekran oranı panel teknolojisi ve yazılım
ekran oranı not3 de 16ya 9 5t 18e ve 5t ilm vs izlerken biraz üst alt kısımlardan şu an bu ekran oranı yaygın olmadığından kırpılıyor 16 9 ise standart
panel teknolojisi 5t amoled bir ekrana sahip renkler biraz abartı bazı kişilere iyi gelebilir parlaklık iyi seviyede yanlız güneş ışığında led paneller ıps ler kadar iyi görünmez ve beyazlar farklı çok açık mavi yeşil vs gibi görülebilir note3 de ıps bir panel kullanılıyor renkler doğal güneş ışığında iyi görünür ve beyazlar gerçek beyazdır sadece kontrastı led kadar yüksek değildir buda kullanıcıyı eğer çok takıntılı değilse rahatsız etmez
kamera her iki telefonda fiyatının hakkını fazlasıyla verir bir not 8 gibi olmasını beklemeyin telde programlama çizim yapmıyorsanız mi not 3 telden beklediğiniz tüm ihtiyaçlarınızı karşılar geri kalan parayıda birikim yaparsınız hayırlı olsun

Teşekkür ederim demek istediğim buydu ben telefonda üst düzey işler yapmicam doğru düzgün yüksek seviyede oyun bile oynamam instagram snapchat film izlerim arada bi de normal uygulamaları takılmadan açsın şarjı 1 günü çıkarsın yeterli yani benim için ama eğer sar değeri bu kadar yüksek olmasa op5t’yi alırdım ama güzel telefon diye sağlığımı riske atmak da istemem yani

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
Teşekkür ederim demek istediğim buydu ben telefonda üst düzey işler yapmicam doğru düzgün yüksek seviyede oyun bile oynamam instagram snapchat film izlerim arada bi de normal uygulamaları takılmadan açsın şarjı 1 günü çıkarsın yeterli yani benim için ama eğer sar değeri bu kadar yüksek olmasa op5t’yi alırdım ama güzel telefon diye sağlığımı riske atmak da istemem yani

rica ederim şarjı 1 günü rahat çıkarır oneplusta güvenlik açıklarıda olduğunu unutmayın buda önemli

Oyla:

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
rica ederim şarjı 1 günü rahat çıkarır oneplusta güvenlik açıklarıda olduğunu unutmayın buda önemli

Tamamdır teşekkürler

Oyla:

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum xiaomi mi note 3 1500 civarı bişey one plus 5t 2100 civarı bişey sizce hangisini almalıyım 600 tl eklicek kadar iyi bir cihaz mı op5T sizce

Benim kişisel fikrim, mi note 3 çünkü op5t ile yapıpta, mi note 3 ile yapamayacağınız hiç birşey yok. Kaldıki mi arayüzü her zaman favorimdir...600 tl fark verecek bir durum yok bana göre...

Oyla:

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
Benim kişisel fikrim, mi note 3 çünkü op5t ile yapıpta, mi note 3 ile yapamayacağınız hiç birşey yok. Kaldıki mi arayüzü her zaman favorimdir...600 tl fark verecek bir durum yok bana göre...

Bence de öyle haklısınız

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Miui candır.
Ah bide böyle daha hatasız güncellemeler verse. Tadından yenmez.

Oyla:

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
Miui candır.
Ah bide böyle daha hatasız güncellemeler verse. Tadından yenmez.

Şuanki güncellemede yüz tanıma özelliğini kaldırmışlar sanırım

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Şuanki güncellemede yüz tanıma özelliğini kaldırmışlar sanırım

Yüz tanıma zaten resmi rom da yok.
Custom romda var.
Çok küçük ama bana göre sinir bozucu hataları oluyo. Kullanımı çok etkilediğini söyleyemem.Ama insan sorunsuz istiyor işte :).
Beta kullanıyorum şimdi. Şeytan diyo gitdal yine custom romlara :), oda bir hastalık oluyo. Ondan ona geçio insan boşa zaman ölüyor.
Ne çok konuştum :)

Oyla:
Üst Alt