Yardım Xiaomi mi note 3 mü? One Plus 5T mi?

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum xiaomi mi note 3 1500 civarı bişey one plus 5t 2100 civarı bişey sizce hangisini almalıyım 600 tl eklicek kadar iyi bir cihaz mı op5T sizce

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Oyla:

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
Arkadaşlar merhabalar Redmi Note 4 mü yoksa iphone x mi ? ikisinin arasında kaldım hangisini almalıyım iphone x hangi yönlerden üstündür ben karar veremedim.

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Soru şaka herhalde :)
OP5T amiral sınıfı bir model,Note 3 Orta seviye demek isteediğim anlaşılmıştır umarım ...
Ahahahhaa :D iyiymis mi 6 dan da cok ondemi peki 5t ?
6 gb ram 835 mimarili 660 islemcisi olan telefona orta seviye dediniz iyi guldum allah da sizi guldursun :D mi note 3 olsa olsa orta ust e konumlandirilir. Mi 6 veya 5t markalarin amiral gemileridir. Mi 6 ekranindan 5t super amoled olmasina ragmen yan acilardan bakildiginda renk kaymasi ve jelly efect ile unludur.sonucta bu telefonlar yurt disinda amiral gemisi diye satilan s8 vs gibi telefonlarin yari fiyatina satiliyor o yuzden cok guzel urunlerdir.

Oyla:

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
835 mimarili ama 660. Sonuçta 6 serisi. 110 bin küsür antutu puanı mi5'in bile aldığı en kötü puan sayılır. 5t ile kıyaslandığında bu fark gözle görülür bi fark. Qualcomm yarın 4 serisi bi işlemcide de 835 mimarisi, kryo ya da güncel arm kullanabilir fakat bu onu 835 yapmaz.

Oyla:

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
Uzak Ara en yakın her türlü dağda bayırda ovada yaylada köyde şehirde her şekilde Oneplus 5T

Anladım teşekkürler ona karar verdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
835 mimarili ama 660. Sonuçta 6 serisi. 110 bin küsür antutu puanı mi5'in bile aldığı en kötü puan sayılır. 5t ile kıyaslandığında bu fark gözle görülür bi fark. Qualcomm yarın 4 serisi bi işlemcide de 835 mimarisi, kryo ya da güncel arm kullanabilir fakat bu onu 835 yapmaz.
O kadar olacak zaten fiyatlari ayni degil telefonlarin :) 5t nin karisinda xiaomi cephesinde mi 6 var hali hazirda.mi note 3 genede cogu kullaniciyi uzmeyecektir internette dolu karsilastirma videolari mevcut zaten.
[doublepost=1518102552,1518102481][/doublepost]
Uzak Ara en yakın her türlü dağda bayırda ovada yaylada köyde şehirde her şekilde Oneplus 5T
Ooo firmadan paralar yatmis ;)

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Ahahahhaa :D iyiymis mi 6 dan da cok ondemi peki 5t ?
6 gb ram 835 mimarili 660 islemcisi olan telefona orta seviye dediniz iyi guldum allah da sizi guldursun :D mi note 3 olsa olsa orta ust e konumlandirilir. Mi 6 veya 5t markalarin amiral gemileridir. Mi 6 ekranindan 5t super amoled olmasina ragmen yan acilardan bakildiginda renk kaymasi ve jelly efect ile unludur.sonucta bu telefonlar yurt disinda amiral gemisi diye satilan s8 vs gibi telefonlarin yari fiyatina satiliyor o yuzden cok guzel urunlerdir.

Hocam kusura bakmayın ama gına geldi isterse SD 999999 mimarisi olsun Grafik İşlemci Çöp ve orta seviye olmaya bilir ama amiral gemisi de değil Mi Note 3

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Hocam kusura bakmayın ama gına geldi isterse SD 999999 mimarisi olsun Grafik İşlemci Çöp ve orta seviye olmaya bilir ama amiral gemisi de değil Mi Note 3
Hocam zaten 1600 liraya amiral gemisi olur mu :D ben kesinlikle favorim en iyisi demiyorum. Ama direk orta seviye diye satilan cihazlardan acik ara onde.en tepeye hicbir zaman oynamayaz cunku zaten mi6 hali hazirda var.(bu arada mi note 3 de adriano 512 var grafik islemcisi oldukca iyidir )

Oyla:
Üst Alt