Yardım Xiaomi Mi Note 2 Ekran kırıldı

evrens

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Evren
Cihazım
mi 5
Konular
3
Merhaba,

Xiaomi Mi Note 2 ekranım yere düşerek kırıldı. Sanırım ekran değişim yapan insanların stoklarında pek bulunmuyor. Yeni bir ekran nerde taktırabilirim?

Aliexpress'ten alıp işi bilen birine de taktırmak bir seçenek ama aliexpress'ten hangisini alacağımı bilemedim.

180 $ civarına da var 230 $ civarına da. Farklarını çok anlamadım ve satıcılardan birine sordum. Pahalı olan için "with frame" dediler. Frame'den kastın ne olduğunu bilen var mı? Benim frame'li olana ihtiyacım var mı?
Türkiye'de stoğunda bu yedek parça olan varsa tabii aliexpress ile uğraşmaya da gerek kalmaz ama ben bulamadım. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler. İstanbul Anadolu yakasındayım.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hijyenik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ziya
Cihazım
mi note 2
Konular
0
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama, ben de aynı dertten muzdariptim, ekranım kırıldı ve Delta servis bana 950TL fiyat çıkardı. Piyasada aradım aradım sonunda bir yerde buldum ve 200 dolardan bir kuruş aşağı vermedi ve şurada yaptıracaksın diye şart koştu, yoksa ekrana birşey olursa sorumluluk kabul etmem dedi. Frame'li yani çerçeveli ekrandı.
Başka bir yere dhaa sordum sanırım adı Starcell'di. 185 dolar dedi ama elimdeki tüm ekranları delta servis aldı dedi. Neyse bende aldım takdırdım, benimki de 800 TL'ye gelmiş oldu.

Ancak katılmadığm bir nokta var, motosiklet kullanıyorum ve sürekli olarak Navigasyon kullanıyorum, bu sebepten sayısını unuttuğum kadar telefonumu düşürdüm. Sadece en sonuncusunda ben telefonu alıncaya kadar üstünden başka bir motor geçti. Buna rağmen yaklaşık 1 ay kırık şekilde teli kullandım, önce çizikler arttı, sonunda yavaş yavaş ekran parlaklığı azaldı ve tamamen kullanılamaz hale geldi. Ancak yine de dokunmatiği çalışıyordu.
Samsung S7 u olan ve benimle Xiaomi kullandığım için dalga geçen arkadaşımda, yine yanyana olduğumuz bir anda telini sadece elinden düşürdü ve ekran tuzla buz oldu. Hiçbir şekilde kullanamadı ve o da ekran için benimle beraber gezmeye başladı.
En ucuz aldığı fiyat 225 dolardı, işçilikle birlikte 250 dolara yaptırdı. Yani benden yaklaşık 150 TL daha fazla ödedi.

Tabi gidip Note 3'te alabilirdim ama note 3 note 2 'den daha iyi olsaydı. Şu anda içindeki bilgileri kurtardığım için gayet mutluyum.

Oyla:

Olgi79

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Olgaç
Cihazım
Mi note 2
Konular
0
Bende de malesef kirik ekranli mi note 2 var. Delta servi e gonderdim ve 1200 TL fiyat verdiler. Bende iadesini istedim. Internetten arastirdigimda 900 TL fiyat verdiler. Yeni bir telefon mu almaliyim yoksa bunu mu yaptirmaliyim arasinda kaldim. Sizin oneriniz nedir?

Oyla:

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
Bende de malesef kirik ekranli mi note 2 var. Delta servi e gonderdim ve 1200 TL fiyat verdiler. Bende iadesini istedim. Internetten arastirdigimda 900 TL fiyat verdiler. Yeni bir telefon mu almaliyim yoksa bunu mu yaptirmaliyim arasinda kaldim. Sizin oneriniz nedir?
gecmiş olsun hocam.. elimizde ekran var yardımcı olmaya calısırız saygılar

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
1200 liraya 2.el note 2 alırsın yaptırma o paralara.

Oyla:
Üst Alt